Neví někdo co to je ? Vypadá to jako plíseň. Jde o nádrž 10 let starou.Vše v pohodě až po přenesení nových rostlin začala mít kreveta problémy. Umřelo i pár ryb.Onemocnění ploutvi ale to se vyřešilo rychle zasolením.

Kreveta v pohode plava, na prvy pohlad vyzera ako keby nosila velmi tmave vajcia, v skutocnosti nenosi. Pod mikroskopom to vyzera takto. Krevet ma napadne tmavo sfarbenu spodnu cast brucha, pripadne okolo ustneho otvoru a nohy. Vdaka
Vyzerá to tak, že moje krevety niekde chytili scutariellu. Čo som naštudoval liečbu tak kúpeľ v slanej vode moc nepripadá v úvahu (ako odloviť všetky krevety?) a neviem či sera tremazol dokážem nadávkovať v akváriu podľa návodu (ako odmerať koľko je vody).
Eh... moje krevetka má uvnitř těla cosi bílého... může to být parazit? Žlutá vajíčka za hlavičkou poznám, ale toto vypadá jinak. je to níž a hlavně to není ani náznakem žluté...
U dvou samců krevetek se mi objevily "bílé vousky" když jsem jí odlapl a podíval se lupou, tak to vypadá, že se to hýbe a nejsou to její vlastní....Jsou to hlístice nebo nějaký parazit? Co s tím...karanténa, léčení..???
Prosim o radu, krevetkam se udelal zluty/oranzovy flek na zadech, je to normalni, nebo jsou nejak nemocne, ozrane od ryb. Prosim o radu
umřeli mě teď po sobě 4 krevetky viz.foto, akvarko je zajety cca 2 roky. Bez chemie. Nenapadne někoho čím by to mohlo být ???
Zdravim Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 23337x