Ryby do akvária do 20 l (mini akvárium)
0 10.05.2008 17:45 DoctorT – Re: mirielll
Naprostý souhlas s kolegou Fantastou.!!! Čichavec do 12-ti litrů???
Co je to za nápad
Mrkněte třebas na
www.vivarium.cz, tam mají tyhlke pidi ryby do pidi nádrží.
0 10.05.2008 17:43 Katulka1232 – Re: Katulka1232
este som rozmyslala nad nejakou platou
Čichavec líbající?
Vždyť ten dorůstá 20cm. A to narvat do 12 litrů? To je malý i na Bettu. Tam tak maximálně několik trpasličích razbor nebo krevetky.
0 10.05.2008 15:34 Katulka1232 – Re: mirielll
Dakujem za radu
0 10.05.2008 15:28 mirielll – Re: Katulka1232
pro tak male akvarko bych asi vybrala 1 samce bojovnice pestre (protoze je krasny) nejakou neonku podobne velikosti.. a nejake tetry, co moc nerostou... treba tetra cerna nebo cervena je hezka. Nebo cichavec libajici... gupky se rozmnozuji jako divé.
0 10.05.2008 15:14 Katulka1232 – Potrebujem poradit
Starší reakce
fajn akva se dá udělat i s jedním litrem. dej tam třeba jeden zajímavej kámen, písek a do toho třeba glosu nebo lilaeopsis...
dik tak to asi bude len na plodik mecoviek alebo tak
0 16.04.2008 16:16 isa Souhlasím s umělým kvitím a skleněnou rybkou jsko dekoraci nebo na potěr pavich oček,větší elementka není tak drahá a rozhodně se vyplatí tvé usilí,jinak tě čeká sklamání,chápu tě a držím palce Inka
hh asi z toho nebude nic mozno tak nadrzka na karantenu ale dakujem za tie adresy moc
0 15.04.2008 20:34 Rado [4] Ahoj, ja som krevetky Neocaridina denticulata kupil u chovatela v Ruzomberku, ak tam nemas cestu tak posiela aj autobusom vramci slovenska:
www.denis.wz.cz/…
Ak nevies zohnat rastlinky v akvaristike, tak ja som objednaval online u Rataja:
www.rataj-spk.cz
Drzim palce. Asi by som tam fakt nedaval nic ine okrem krevetiek, alebo isiel do trosku vacsieho objemu.
A co tam dát vyvařený štěrk, několik umělých kytek, umělou rybu a celý to zalít destilkou přikrýt aby se to nevypařovalo a umístit někam do obýváku nebo tak nějak jako dekoraci bez údržby
takže čo takto kúpiť si nowé akva a nechal by som tam tento filter aj svetlo ale teraz aké rozmery chcel by som také do 15l ale aké su najlepšie rozmery?
0 15.04.2008 18:32 marsz To snad ani nesvítit. Slunko nestačí?
aha bude stacit tak 15cm nad aqva?
i 8W zářivka je vzhledem k výšce akva až moc, pokud neseženeš slabší, budeš ji muset dát mnohem výš, jinak krevetky celý den nevylezou
dik za radu takze osvetlenie tam moze byt bud 8W alebo 20W takze neviem a este neviem kde kupim tie rastlinky neviete o nejakom e-shope? lebo v akvaristike nikdy take ako chcem nemaju
haloo ake tam mam dat krevetky a rastlinky poradte mi?
krevetka je ryba?
čo ja viem tak koľko mne sa tých 5 nezdá tak moc veď krevetka lozí po celom akva nie?
0 15.04.2008 15:46 marek maximalne 2 krevetky. na 1l vody 1,5 cm ryby
dakujem takže tam mám dať tak 5 krevetiek? a čo rastlinky? s tou výmenou vody stačí 1x týždenne alebo musím 2x resp. čo je lepšie pre rybky mne je to jedno
ani ja tam toho už viac nebudem dávať a chcem sa ešte spýtať čo papajú krevetky? chcem aby sa u mňa mali čo najlepšie
tu je to foto
no tak za skúšku nič nedám len neviem kde zoženiem tie krevetky
neviete o nejakej akvaristike na SK v Žiline skúsim sa opýtať v tom aqua REEF ale neviem
Zajímal by mě ten filtr,nemáš foto?Ještě jsem neviděl filtr pro 4 l akvárium.
veď krevetky moc nekadia
alebo sa mýlim? stačila by týždenná výmena 1/3 t.j. 1.3l vody? filter je tam závesný s biopurom filt. vatou a molitanom.
a krevetky? pre tie to bude stačiť nie?
Najlepšie žiadne.
Ahojte chcel by som vedieť aké rybky by sa hodili do 4l akvaria chcem tam mat krevetky ale neviem co ku nim akva uz mam doma na stole ale este nezariadene
poradte za kazdu radu dakujem!
Starší reakce
0 13.01.2008 17:32 rolandmynar – Re: Krakouš
12l AQ = dilema?
Jedině ten Beťák. Otázka je nakolik se líbí rybě strávit celý život ve 12-ti litrech o samotě.
Nej volba jsou asi opravdu krevetky.
mrkni se na posledni cislo akvaria (
klub.akva.sk ) tam jsou clanky o minirybach
ja bych tam dal krevetky
0 13.01.2008 17:29 Krakouš – Jakou a kolik ryb do 12l akvária ?
Hoj lidi.
Mám dilema. Mám 12l akvárium. Jsou v něm už černé kameny, jedna Limnophilla sesilliflora, jeden jávský mech, dve malé Egerie densy a dva menší šutráky. Chci se zeptat jakou a kolik ryb do něj ?
P.S.: Přemýšlel jsem o Betě a jednom velkém šnekovi. Techniku nemám.
Starší reakce
aha :o( děkuju za postřeh. Takže bojovnice neé
No ona ta bojovnice má jaksi dost času hledat jídlo. Našla by je spolehlivě.
kdyby k nim měla volný přístup, tak asi jo... ale co kdyby měly krevetky dostatek úkrytů?
Bojovnice by krevetka patrně snědla.
No, krevetky plánuju... ;o) ale taky jsem si říkala, že bych časem přidala buď hejnko mikrorasborek, nebo bojovnici... přemýšlím a tápu :o)
a kolik kardinálek se může minimálně chovat? jsou hejnové, nebo by si vystačila i 1
(jako bojovnice)?
0 10.12.2007 22:56 hanz [27] 0 10.12.2007 22:20 beri – 15 l akvárium bez filtru a topení?
Dostala jsem asi 15 l akvárko. Chtěla bych si do něj dát nějaké rybky, které nepotřebují filtr a topení. Nejnižší teplota vody by byla 19-20 stupňů.
Poradili byste mi prosím někdo, jestli taková rybka existuje, event. kolik by jich mohlo být v akvárku?
Jaké rostlinky bych měla zasadit. Předem díky za rady
Starší reakce
Přidat reakci
1 ...... [37] 39 40
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 45561x