Difuzory CO2
výrobce je jeden, prodejců je mnoho
no jo, tak to zkus napsat přímo up aqua, protože i pár známých co to brali na ebay dostali vadné kusy. Asi se jim nepovedla směs.
Možná je na krabičce číslo serie, tak jim napiš a uvidíme.
beru přímo od up aqua, jsem prodejce. A právě si mi poslední zákazníci stěžovali. Bylo mi to divný, poslední várka přišla z Anglie a jinak zabalená.
Ja ho mam.. srovnatelny s keramickou patronou..
asi taky záleží od jakého výrobce to koupil..nebo to vyrábí jen UP Aqua?
tak to si další od koho to slyším, zřejmě bylo vyrobeno pár vadných kusů.
Kde jsi ho bral.
Děkuji, to je ale externí difuzor.
Dejte difuzér do nádobky s neředěným Savem a nechejte Savo tak hodinku-dvě působit. Pak difuzér řádně opláchněte vodou, připojte na systém CO2 a vyzkoušejte mimo akvárium(!).
Pokud se situace zlepší, před vložením difuzéru do akvária jej pro jistotu nechejte nějakou dobu "bublat" mimo akva, aby se mohly případné zbytky Sava rozpustit.
Pokud se nezlepší a velikost bublinek vám nebude vyhovovat, pořiďte nový difuzér.
zkoušel, už to funguje, ale zase velký bubliny
0 16.04.2013 18:11 azonic [63] - Rostliny To by mělo stačit.
A nezkusil jste ten atomizér "profouknout" vyšším tlakem?
Pod jakým tlakem do něj CO2 pouštíte?
Ahoj,
jaké máte zkušenosti z externím atomizérem UP z toho hlediska, že zpočátku nechce fungovat, nepropouští. Stalo se mi to u pár posledních kusů. Chce to čas? Nebo když to běží tři dny a stále nefunguje, tak už nebude?
Ja mam zkusenosti take celkem dobre, sice to po case zaslo jakoby sumet, takze to bylo dost slyset a po jeste delsi dobe drevo asi shnije a bude treba vymenit, ale ja co sem pouzival kupovany, tak me v baleni 2 staly dohromady asi 70 kč takze bych to vubec neresil.. bublinky to dela srovnatelne jemne s patronovym difuzorem
za mě, odřezal sem větev z živého stromu, lehce přes průměr hrdla petky, funguje dobře
Ahoj odborníci. Rád bych se zeptal na lipové dřevo. Testoval někdo jeho použití napříč letům? Používáte dřevo z živého stromu a nebo je lepší sešené dřevo? A používáte střed dřeva a nebo raději místo, kde nejsou letokruhy aby to tvořilo jemnější bublinky? Děkuji za informace.
Starší reakce
jsou objednány, nestíhám zásobovat
něco jsem si objednával z shopu "aquario.cz" uživatel KarlosS mi sdělil,že mu má přijít nějaké zboží,zkus mu napsat,třeba mu příjde ten difuzer a mohl by být skladem.
Nevíte někdo, kde by se dal koupit v ČR tenhto typ difuzoru :
www.aquario.cz/…
Kde by ho měli skladem?
Nechce se mi zakládat účet na Ebay + paypal ....
Děkuji
Taky mě napadlo nechat to trochu "osliznout". Hodím to na pár dní do akva a uvidím.
Já mám tedy od Nutrafinu, ale dělá mi to také než se zajede. Po umytí tak hoďku...dvě se bubliny různě spojují a vybublají...potom to bakterie osliznou a je to OK. Lepší je stejně napojit někam k vývodu z filtru...to čištění je na..dvě věci.
já ho teda používám přes rok a jede tak jak má. Dokonce jsem ho doporučil pár kamarádům a ti jsou s ním taky spokojení. Asi špatná série.
Každopádně to byl můj definitivně poslední nákup z čínského eshopu. Už jsem se spálil tolikrát... Ať už to bys RMC vrtulník, led pásky nebo tento diffusor. Prostě všechno co se tam prodává je shit. Zatím jsem s ničím nebyl spokojený. Jsem si říkal, že na diffusoru není co zkazit. A je!
ku.vy šikmooké
Přesně tenhle sem měl z Polského alegra.pl dokonce na něm je vyraženo Made in Japan a problém byl obdobný bublinky se shlukly do jedné bubliny v první řadě a pak to vylítlo do kšááá. Tak sem ho porovnal v prodejně s DENNERLE CO2 reaktor Mini Flipper do 160Litrů který sem viděl v provozu a dělá to co má pouští po bublince. Je o trochu širší jiné stoupání a taky jinak řešené prolisování bočního žebrování.
www.youtube.com/…
A tady odkaz na to co sem koupil na alegro.pl
akwarystyka-sklep.na.allegro.pl/…
Takže buď špatný výrobek a nebo série s ohledem ze to dělá i tobě koupeno od jinad tak to bude vlastnost tohoto výrobku a nebo co kus to originál. Kolega si ho taky koupil a konstatoval že má stejný problém takže sme ho svorně odeslaly zpět dodavately pro nefunkčnost!!! Počkám na peníze došetřím a pak pořídím funkční Dennerle a šmitec.
Jinak v součastnosti používám keramickej difuzor s lehkým DODO"dodělej doma" tuningem viz foto s nástavcem s 5- kuličkama z filtrace TetraTec
Má někdo zkušenosti se žebříkem z dx.com?
dx.com/…
Mám s ním problém, že bublinky nestoupají po jedné, ale vždy mi to dole bublá dokud se neudělá velká bublina, která pak škvírama vybublá, bez nějakého efektu. Viděl jsem na youtube ten samý, jak jede úplně v pohodě. Co dělám špatně? Pouštím cca 40 bublin za minutu.
Starší reakce
vypadá, že pude nastavit v pohodě
0 08.03.2013 17:39 ximo [11] - Asie fíha, no tak tenhle redukčák neznám, nechcu kritizovat Adama, ale strašně drahé za tohle jsem měl i pH+ORP kontroler a ještě mi zbylo a to včetně počtovnýho
0 08.03.2013 14:59 ximo [11] - Asie jo tak to jo, no profiset je co, pokud je to něco spešl akva, na ten výstupní tlak bacha, mívá s tím problém třeba gejzír od rataje, ten dává 1bar max
no to je fuk zda máš interní nebo externí atomizér, fungují na stejném principu, je ten externí to lépe roznese třeba přes rampu na zadní stěně a pod.
Jen opravdu nevím, zda ty kvasnice tohle protlačí a bude to jakš takš konstatní.
už přes rok, nemusel jsme na to šáhnout a je velmi účinný jen to chce 2-3bary, což některé spešl akva redukčáky nedají
0 08.03.2013 09:57 matlala [798] - Rostliny 0 08.03.2013 05:16 ximo [11] - Asie opravdu bych spíš volil ebay, klidně ti to objednám jako už nekolika jiným lidem, kdyžtak vzkaz
no u nás možná je ale asi tak 5x dražší
Díky, a nevíš jestli je tento atomizér někde i na cz eshopech??Mám doma difuzor od rataje, ale po krajích tablety se mi začali tvořit větší bubliny a ty jemné už téměř ne. Musím podotknout, že tableta byla apsolutně čistá. Tak nevím kde je problém
(
www.google.cz/… )
jojo, uvidíme, až se dotazující vyjádří
nevím co myslí, ale píše difuzor. Mám vyzkoušený difuzor naproti i pod rampou a funguje to tak i tak
on možná myslí interní atomizér jako difuzor, tam je fuk kde je, i když lepší je pod rampou.
difuzor může být i pod rampou
0 05.03.2013 21:48 grips – Atomizer
Ahoj může mi někdo napsat eshop s Atomizery??? Všude jsou jen difuzory.
Díky
Přidat reakci
1 ...... [9] ...... 24 25
Zpět na obsah sekce CO2 • Zobrazeno 18953x