Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Filtr TetraTec Ex 700

NápovědaFórum » Technika » Filtry 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránkuPřejít na další stránku   1  
Filtr TetraTec Ex 700
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.05.2021 12:04 Muž Aero [2] Re: jarovo
mám filtr 54 centimetrů k hornímu okraji akva. Měl jsem ho i na zemi což bylo skoro 1m a poradil si s tím taky. Bohužel vejš ho nedám, už nemám kam, těch 54 centimetrů je u mě strop.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.05.2021 11:51 Muž jarovo [1695] Re: Aero
Jedna dosť podstatná otázka. Aký máš výškový rozdiel medzi čerpadlom vo filtri a hranou akvária. Skús dať filter vyššie - malo by sa to zlepšiť.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.05.2021 11:39 Muž Aero [2] Re: Sid
filtr jede dobře ale ta hladina není tolik v pohybu jen lehce.. voda je křišťálová, ale objevují se na hladině takový mastný flíčky, bojím se že to pak udělá vetší mastnou hladinu, můžu to chvilku nechat, ale myslím si že to bude něco chtít.. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.05.2021 10:43 Muž Sid [6710] - RostlinyRe: Aero
...Objednám to čerpadlo, filtr čistí dobře a proud vody tam udělám nějak jinak...
S čerpadlem nespěchejte - nejprve vyzkoušejte, jak bude akvárium fungovat jen s filtrem.
Nádrž 80*35*40 filtruji nějakých 15-20 let filtrem TT Ex 700, otevírám ho jednou za uherský rok (5-7 klasických let) a s proudem vody nemám ani v poměrně zarostlém akváriu problém.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.05.2021 10:12 Muž Aero [2] Re: vlka
Filtr bez náplní jsem otestoval, bylo to o trochu lepší a nakonec jsem zkrátil i hadici změna je poznat, ale žádný extra rozdíl. Přemýšlím že přidám k rampě toto čerpadlo a tím bych to vyřešil. Nebo je to špatný nápad? www.rostlinna-akvaria.cz/…
To čerpadlo, filtr čistí dobře a proud vody tam udělám nějak jinak. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.05.2021 22:01 Muž vlka [3513] Re: Aero
Vyzkoušej filtr bez náplní...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.05.2021 21:46 Muž Aero [2] Re: Aero
Tak jsem ještě prohodil to sestavení..
dospodu jsem dal dva molitany a pak teprve Matrix a další molitan purigen a vata nakonec.
Připadá mi že je to o malinko lepší ale síla pořád nic moc a konec akvária už se skoro nehne. teď už vážně nevím co a jak udělat. Abych nemusel krátit ty hadice tak mě napadá jedině nějaké to čerpadlo aby tomu dopomohlo.. Jinak filtruje hezky kalu mě to zbavilo za jedinou noc a voda je krásně čistá, ale proud je na nic :(
Ještě nějaký nápad?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.05.2021 20:26 Muž Aero [2] Re: Lojza007
tak jsem ho vyndal a rozebral. Ubral jsem Matrix sestava je teď takto
"od spodu filtru postup"
1. Matrix
2. Matrix
3. 2x na sobe molitan (výrobce)
4. 2x molitan a vata (výrobce) + purigen a zakončovací mřížka
5. Nasazená hlava s čerpadlem a hadice

PS.: Bohužel výkon se nezměnil lehce čeří hladinu ale slabě. (Matrixem to teda není).
Edit: Co se týká zavzdušnění tak jsem sním lehce zahejbal z leva do prava začal trochu prskat vypustil nějaký ty bubliny a zase se uklidnil. síla nic moc (stejná) ale tichost je super na to si stěžovat nemůžu dokud k němu nedám ucho tak ho neslyším.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.05.2021 20:00 Muž Lojza007 [1236] Re: Aero
Zkus zvážit předělat ten filtr, když to budeš rozdělávat. Do jednoho koše bych navrhl molitan PPI20 a 30, pak Matrix do dvou košů a nahoru Purigen a další chemicky upravující látky a na to vatu, co byla u Tetry, aby se nic neuvolňovalo do vrtule. Matrix jsem tam nepěchoval, prostě jsem ho tam nasypal, aby byl koš plný, nic víc.

EDIT: Ještě mě napadlo, nemůže to být zavzdušněný, hlavně pod hlavou? Moc vzduchu určitě výrazně ubere výkon.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.05.2021 19:44 Muž Neuro [19] Re: Aero
Když už to budeš mít rozebrány koukni se jestli máš koše tak jak patří. Na jedné straně koše je díra kudy teče voda ze sání. Ty díry musí být na sobě a musí sedět i se sáním na hlavě filtru.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.05.2021 19:40 Muž Aero [2] Re: Neuro
Dnes to nejspíš nestihnu, ale zítra to vyzkouším a pak dám vědět jak to dopadlo :) hlavně že alespoň nějak jede.. popřípadě by se čeření hladiny a cirkulace dala řešit i přes hladinové čerpadlo?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.05.2021 19:25 Muž Neuro [19] Re: Aero
Zkracovaní hadic bych nechal až na konec. Nikdy nevíš kdy ti bude chybět a když jí budeš mít moc krátkou rak se bude špatně manipulovat s filtrem.
Pokud je jenom lehce hnutá (do oblouku) tak by to nemělo vadit.
Zkus odebrat trochu matrixu z každého koše a uvidíš jestli se průtok zlepší.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.05.2021 19:10 Muž Aero [2] Re: Neuro
Ventily jsou oba na plno otevřený a hadice jen mírně zahnutá ze skříně, ale ne skřípnutá. tak netuším.. Buď ještě zkrátit hadici o kousek a nebo vyzkoušet odebrat toho Matrixe, ale jestli říkáš že toho není tolik.. hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.05.2021 19:03 Muž Neuro [19] Re: Aero
Fotka k příspěvku Nahoře máš dva ventily a na výstupu to má stažený. 1l a 250ml by nemělo být zas tolik. Spíš se koukni jestli to nemáš stažený nebo přiskřípnutou hadici.
Edit: Tady jsou ty ventily. Ventil saní je označený jako IN a výstup (rozstřikovací rampa) je označený jako OUT. Oba dva by měli být úplně otevřený. Průtok i můžeš regulovat na výstupu.

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.05.2021 18:36 Muž Aero [2] Re: Neuro
Zbytek je zůstal tak jak ho dal výrobce. Ještě mě napadlo zkrátit trochu hadici (origál délka) ale klidně bych mohl třeba 20cm sebrat.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.05.2021 18:34 Muž Aero [2] Re: Neuro
Máš stažený na půlku? on se dá ještě nějak regulovat? mno možná trochu Matrixe skusím odebrat není to nějak narvaný, ale možná jsem toho dal víc než jsem měl je tam cca 1l 250ml Matrixu rozdělený do dvou spodních košů.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.05.2021 18:23 Muž Neuro [19] Re: Aero
Nemáš tam toho Matrixu hodně??? T9m myslím jestli tam není nějak moc napěchovaný. Mám ten samý filtr a zhruba to samé akvárko. Náplně jsem nechal původní a jenom jsem přidal vatu. Filtr mám stažená na půlku a stejně mi proud u předního skla dělá pískový val.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.05.2021 15:11 Muž Aero [2] – filtrace tetra 800
Ahoj, koupil jsem si filtraci Tetra tec ex 800 plus a přijde mi že výtok do akvária je slabý.. čeří hladinu děsně málo.. když dám nástavce jakožto dvě rampy a přidělám to za zadní sklo tak síla nic moc. Když ponechám jen jednu a dám to na bok akvária, tak síla je lepší ale i tak dost málo na 80cm.. jde nějak zvednout síla? nebo to mám řešit přes hladinové čerpadlo, aby došlo k dobré cirkulaci vody? díky za info.

PS.: Ještě jsem dal pryč válečky a plastové koule od výrobce a nahradil je Seachem Matrix.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   17.02.2021 22:18 Muž Tojsouvěci [4090] - Kytky s čudlamaRe: Barbota
Fotka k příspěvku Bylo těsnění před a po instalaci ošetřeno silikonovou vazelínou?
Na snímku je šestistovka,ale princip je obdobný,o které těsnění se jedná?
Pokud je něco rozlomené,tak nejlevnější hlavu zakoupíš zde:
www.akva-tera.cz/…
Případně dohledáš tady:
www.heureka.cz/…

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2021 20:41 R Muž ctibum [7151] Re: Barbota
A kudy teče jste vypozorovali?

Mimochodem, u případného dalšího příspěvku bych poprosil o tvoření vět. Alespoň tečky s mezerou na jejich konci a velká písmena na jejich začátku. Díky...
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2021 20:18 Barbota
Dobrý den potřebovala bych poradit mám doma filtr tetratec 700 a furt teče kupovali jsme nové těsnění ale nepomohlo a už jsme trochu zoufalí jestli by někdo věděl prosím o radu

Děkuji

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.03.2020 10:22 Muž jarovo [1695] Re: neipori
O krúžok sám od seba naraz neprestane tesniť - jedine keď dôjde k poškodeniu telesa okolo krúžka. Nepoužívajú sa tu tlaky, ktoré by poškodili samotný krúžok. Skús to rozobrať a zistiť či nieje prasknuté samotné teleso, alebo nátrubok. Tesniaci krúžok sa dá kúpiť u vodárov, plynárov, v železiarstve - v akvaristike je to mnohonásobne predražený tovar.
P.S. Napriklad eshop.rubena.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.03.2020 08:05 neipori – o-kroužky hadicového adaptéru
Zdravím, neví někdo, jaké jsou průměry o-kroužků hadicového adaptéru. Naráz přestaly těsnit a i vnitřek hlavy se začal zaplavovat. Denně to udělá až 2 litry vody. Nechce se mi kupovat nový adaptér, když je problém v korunové záležitosti. Psal jsem výrobci do Německa, ale ani se mi nesnažil odpovědět. Nevíte někdo, kdo toto sem dováží. Děkuji

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2018 13:44 R Muž ctibum [7151] Re: SorykCZ
On se zase zanese tím bordýlkem a ztiší se.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2018 13:34 Muž SorykCZ [1]
dobrý den chci se zeptat čistil jsem filtr tetra tec ex 800 plus i rotor sem vytahnul byl upně zanesený po smontovaní filtr už není tak tichý jak byl má se rotor nečim namazat
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.01.2018 22:36 Muž noexp [8] Re: SorykCZ
Ta vata je na filtraci jemných částic. Buď vyndat a nechat před čerpadlem molitan a nebo můžeš použít univerzální vatu
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.01.2018 21:41 Muž SorykCZ [1]
Zdravím mam filtr tetra tec ex 800 plus dnes sem ho cistil a ta bila vata se mi úplně rozpadla je nutné ji dokoupit zpět

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.07.2017 04:39 R Muž romant [28001] Re: JARDAL
To co ti popsal kolega přesně zapadá do obecné poučky, že onen papírový výkon, se v průběhu špinění filtru dostane na polovinu, tedy v tom lepším případě. ;-) Nevíme jak to akvo vypadá, jaká je rybí osádka, kolik je tam rostlinné prosperující hmoty, takže těžko soudit, zda-li lámat hůl či nikoliv. Důvodů pro svižnější cirkulaci vody, stejně tak způsobů jak toho dosáhnout bude jistě několik, ale bez dalších informací, ideálně vyjhádřených ve zřízené prezenatci to bude jenom obtížné a zmatečné hádání z křišťálový koule. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.06.2017 22:24 Muž Xif [340] Re: JARDAL
To je jednoduché.
Papírově má výkon: 790 litrů / h
ale doopravdy tak 350 litrů za hodinu,mám ho taky.
no a po zajetí se průtok sníží ještě víc
Koukni na youtube, tam sou nějaké testy
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.06.2017 19:46 JARDAL
Zdravím,
mám filtr Tetra Tec ex 800 plus pro 180litrove akvárium .
Mohl by mě někdo poradit jelikož se mi zdá je malá cirkulace vody ..
Čím by to mohlo být nic mě nenapadá ..
Vyzkoušejte

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.04.2017 22:54 Muž NHKG [3900] - HadohlavciRe: Miro1311
Jaké bude to akvárium? Protože třeba čichavce ten proud filtru asi umlátí, ale třeba pro ryby co mají rády proud vody (například Sevelie) bude ten filtr mít spíše slabý průtok.
Počítej reálně 350l/h, po zanesení spíše 300l/h a něco ještě můžeš přiškrtit na filtru. To už většina ryb i rostlin v tom objemu zvládne, pokud dobře upravíš výtok (třeba rozstřikovací rampa).
Co se týče objemu, tak držím názor že více filtračních hmot nemůže uškodit Ale toto neber jako dogma, někteří rostlinkáři budou asi tvrdit opak.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.04.2017 22:44 Muž cezarmilan [591] - RostlinyRe: Miro1311
To bude moc
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.03.2017 19:51 Miro1311 – Tetratec EX 600 Plus
Ahojte. Môže sa tento filter použiť aj do akva 49l? (40x35x35)

V popise sa píše od 60l. Dočítal som sa ale o znížení prietoku po pridaní filtračných médií, zanesení filtra a pod.. Nebude to na tak malé akvárko moc?

Zároveň sa mi nikde nepodarilo zohnať rozmery trubiek, ktorú budú v akváriu (vstrekovacia rampa a rúrka vedúca k predfiltru)

Dik :)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.01.2017 14:33 - Re: kuniar
Pri adaptéry mi to nikdy nepretekalo.Voda sa tam dostáva aj ak netasní veľké tesnenie pod hlavou alebo tesnenie na krytke rotora.Skús mrknúť.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.05.2016 20:26 kuniar
Ahojte,
kedže mi začal pretekať filter EX 700 okolo adapteru hadíc, viete mi poradiť, aké O krúžky budú vhodné na výmenu resp. pretesnenie?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.12.2015 12:04 Muž Strojek [142] Re: Pavel
ono to nemusi protekat pod hlavou ale muze to tect u adapteru s hadicema..namaz i ty gumicky na tom adapteru, snad ti to pomuze.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.12.2015 11:54 Pavel – Tetratec Ex700
Stala se mi nepříjemná věc, čistil jsem Tetratec Ex700 a po složení mi začal protékat. Před tím byl dlouho v pohodě. Těsnící gumu pod hlavou jsem ošetřil vazelínou Eheim, ale i tak netěsní. Chci se zeptat na servis, nikde jsem nenašel kontakt. Ideální někde v regionu, jsem z Ostravy.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   04.10.2015 23:45 Muž Tojsouvěci [4090] - Kytky s čudlamaRe: Smety
Šlemu jde částečně zabránit režimem v nádrži,při vyšším zatížení je vhodné použít předfiltry místo sacích košů.Napadlo mne,ještě natáhnout na hadice černé oplášťování,něco podobného smršťovacím hadicím.Bez působení světla,nám jedou bez čištění a nutnosti údržby,hadicové rozvody propojených hrncových filtrů od Eheimu téměř dvacet let bez problému na nádrži o objemu přes 3000 litrů.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.10.2015 22:24 R Muž Silent [5949] Re: MonterMonty
Chlapi jak vy to děláte. Já jsem i Eheimu professionel 3 nečistil hadice už rok a to jsem je protáhl když už jsem to měl rozebrané kvůli instalaci UV sterilizátoru a u JBL CP e1051 něco přes rok (od instalace filtru). Nějak se mi tam asi zapomínají dělat nánosy bakterií ;-) . Asi mám štěstí hop .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   04.10.2015 22:19 Muž MonterMonty [2431] - AmerikaRe: Smety
Hadice i rozstřikovací rampu je potřeba čistit ,osobně měsíc považuji za adekvátní interval , stejně tak jako komoru rotoru , jinak mám Tt EXů několik a jsem s nimi max spokojen
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   04.10.2015 21:56 Muž Smety [2] – Tetra EX 800 plus
Ahoj, pořídil jsem před měsícem vnější filtr Tetra EX 800, který má mít průtok 790l/h do 100 litrů čistého objemu akva. Úmyslně jsem výkon předimenzoval kvůli CO a dostatečnému proudu s tím, že ho můžu případně škrtit.
Ze záčátku jel asi tak jak má, ale následně jsem delší dobu sledoval, že moc nečistí a proud z něj je taky velice malý. Opakovaně jsem pomocí odměrky, stopek a sundané 80 cm rampy zjistil, že jeho aktuální výkon je pouze 90l/h, a to pouze den po jeho čitění.
Náplně tam mám originální dodávané s filtrem v krabici a složené podle návodu. Délka hadic je taky původní, jen je na vývodu z filtru už od počátku přidán externí atomizér.

Vím, že udávaných 790l/h nemůže mít po zajetí filtru, ale propad o 90% je zase prostě moc. Udělal jsem pokus, kdy jsem vyndal všechny náplně z filru, dal je spolu se špinavou vodou do kýble bokem, vymyl fitr čistou vodou, naplnil akvarijní a pustil ho do oběhu de facto na volno... objem přečerpané vody se zvýšil nepatrně. Čili příčina problému byla ještě někde jinde.

Nakonec jsem zkusil vyčistit hadici a světe div se, byly to ty hadice X-) , již po měsíci byly v takovém stavu, že nečistoty uvnitř (samozřejmě viditelné i z venku) natolik zvýšily hydraulický odpor, že došlo výraznému poklesu průtoku jako by se to škrtilo ventilem.

Po vyčištění vstupní i výstupní hadic pomocí udělátek na čištění hlavně pušky se výkon filtru zvýšil. Nutno podotknout, že hlavní příčinou byla vstupní hadice do filtru. Nyní je výkon asi 300l/h, což považuji za odpovídající.

Blbý je, že jestli mě takovéhle rozebírání čeká každý měsíc, tak to teda potěš koště
rozzureny

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   06.09.2015 10:04 Muž patamatix [408] Re: Horry
Tak tak vyčistit hadice,nemusejí být doslova zarostlé aby to teklo pomalu,ale ten nános co se utváří na hadicích zevnitř opravdu zpomaluje průtok.Nehledě na to,že průtok filtru se podstatně sníží během používání oproti novému filtru,což je naprosto normální u každého filtru.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   05.09.2015 12:22 Muž MonterMonty [2431] - AmerikaRe: Horry
Zdání klame , rozhodně vyčistit hadice ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.09.2015 12:18 Žena Horry [0] – Čištění hlavy filtru
Hezký den všem, dá se nějak více rozebrat hlava filtru pro vyčištění? Snížil se mi razatně průtok vody (cca po roce a půl užívání), při max. otevřených kohoutech je slaboulinký proud,dle informacích zde na foru zkusím asi nejprve pořádně filtr přimáčknout když budu zadělávat ty klapky a pak myslíte vyčistit hadice? Je fakt, že od začátku jsem hadice nečistila, ale nezdá se, že by byly tak zarostlé, aby to ucpávali. Díky za radu. Jedná se o akva, které je na mém profilu.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.08.2015 16:51 eyelet Re: davidek75
Diky, uz jsme to vyresila. Delala to delka hadicky, nebyl tam takovy tlak aby vodu vytahle. V akvarku není tolik vody jako u rybiček, takze to neslo. Ted uz se filtr rozjede, ale hadicky se museli zkratit na cca 70cm. I tak dekuji :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.08.2015 17:15 Muž davidek75 [163] - ŽivorodkyRe: eyelet
nenatáhne vodu do filtru nebo je vzduch u vrtulky a ta chrastí a nečerpá, mně u té druhé možnosti pomáhá když za běhu filtr otočím "vzhůru nohama" aby se voda dostala k vrtulce, po chvilce filtr vrátím do normální polohy a dál už jede normálně
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.08.2015 15:53 eyelet – spatne nasava
Ahoj vsichni, prosim o radu. Vcera jsme si zakoupily vodni filtry TetraTec do akvaria pro zelvu. Podle diskuzi je velmi vhodny. Bohuzel se nam podarilo filtr nastartovat jen 1x jinak se vzdy utvori nekde bublina a uz to nenatahne. Akvarko mame na skrince, filtr je a zemi, takze dostatecne nizko..je tam cca 70L, kdyz jsme filtr zkousely v umyvadle tak hned naskocil,ale z akvarka vodu nenasaje:( jsem z toho nestastna..nevite prosim nekdo co s tim? Je vada ve filtru?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.07.2015 10:34 Kralik Re: Kralik
Díky všem přispěvatelům za pomoc. Jelikož odjíždím na dovolenou a nechci mít po návratu
bazén v pokoji, ukončil jsem trápení a zakoupil nový eheim 2213. Za krásných 1300.- nebylo moc co řešit. (Po zapojení a teď po 8 hodinách provozu je stále poněkud filtrace hlučnější
než TT. Sem zjedav zda po nějaké době ztichne.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.07.2015 22:15 Kralik Re: Kralik
tak už je centimetr a kape..
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.07.2015 11:21 Kralik Re: Heimdall
Tak jsem vyndal rotor a do o otvor pro osičku nebyl ale udělal jsem změnu a vyndal peanem i tu vnitřní čepičku trochu promázl osičku vaz.a zandal.Těsnění kolem hlavy promazal a na redukci ty malé kroužky taky.Sesadil jsem to dohromady otevřel kohouty zapumpoval strčil do zásuvky a ejhle nerachtá.. hop sedl na židli a přemítal o postupu občas s tím zakvrdlal a buď si to přisálo vzduch a nebo to byl někde zbytek zavřel s blaženým pocitem
že je to tichý a rlax u detektyvky.Když skončila kouknu do skříňky a k...a kape.. rozzureny ..s..u na to du spát.
Ráno kouknu a v 2mm loužička a nekape tak snad dobrý ale určitě asi koupím rovnou novou redukci i s kohoutama a těsnění hlavy- sichr je sichr ahoj

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 19

Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 29899x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/3884?od=26