Ahoj Tondo,je mi tebe a Tvé bettinky upřímně líto
Přesně tohle se mi stalo taky,ale nevim co jí je
Byla jsem zvyklá,že když se kouknu zblízka na akvárko,ona připlave,ale tehdy nic,ani se nekoukla,moje se z toho asi dostala,ale nebvim jak,asi tak před dvěma týdny.Jak je stará????Mám druhou bettu a ta předtím se takhle po 1 a půl roku taky přesně takhle chovala,ale ta na to umřela
Tahle se z toho asi dostala,tuhle nemoc dostala v 2 a půl letech.Nevim jak Ti poradit.
Jen snad,pozoruj jí pečlivě ploutve,moje betta o kus ocasní ploutve přišla,najednou jí zprůsvitnil ocásek,druhý den ho měla úplně roztřepený,jako kdyby spálený a třetí den už kus neměla.Pozoruj jestli nemá krupičku a jestli žere.A i ostatní rybky jestli nedostaly např.:krupičku.
Nevim,možná skus FMC,ale pozor,pečlivě si prostuduj návod
Jo a kdyby bylana pokraji sil,tak ale úplně,že by hrozilo,že to skrátka nepřežije ani do zítřka,tak jí vymáchej v paralenuale nemíchej s FMC a ani jinými léky,vím,že to není vůbec akvaristické,ale mě to poradila kamarádka a už jsem fakt všechno vyzkoušela,já ji tam dala-opravdu jsem dala paralen hrozně malinko-a druhý den jsem jí vyndalaa byla trochu čilejší,ale opravdu Ti to radím jako tu poslední možnost,kdy už nebude úniku,radši si přečti a skus najít něco o tom a dávej normálníléky na to,dnes už moje bettinka je asi zdravá a dorůstá jí i ocasní ploutvička,já jí má tak ráda
Moc moc držím palce ať se Ti uzdraví,myslím,že i Tobě by jí moc líto,děkuju,že sis tohle dlouhé psaní přečetl a měj se krásně a betta taky,ahoj