Dobrý den přátelé, prosím Vás tímto o radu.
Zdravím,
Ještě přikládám foto rybky. 

Zdravím vás, prosím poraďte. Mám lorikárii red a je na ní vidět jakoby bílý povlak, na hřbetech ploutví je bílá barva výraznější. Objevuje se ale jen pod určitým úhlem, jinak je krásně oranžová. Původně jsem si myslela, jestli to není jen nějaké "bublinkové ojínění"...
Dobrý den, vůbec se to nelepší, ba naopak, znovu se objevil dlouhý bílý pruh podél celé hřbetní ploutvi.
Kámen je pryč, samici se mi nepodařilo odchytit, schovávala se za rostlinami, tak jsem přeléčila celé akvárko eSHa 2000 + eSHa exit dle návodu a po přeléčení jsem jim dopřála eSHa optima. Odřenina se skoro zatáhla ale o svou nádhernou hřbetní ploutev samice nejspíš přišla - je pořád v zuboženém stavu – jen kosti 

Dobrý den, samici ancistruse už mám 5 rokem. Žádně změny v akváriu (54l, filtrace Tetratec EX 400 - více zde rybicky.net/nadrze/26609) ani v krmení, jednou týdně odkalování + výměna 1/3 vody + Dajana start plus + dajana biofiltr + esha optima. Poslední výměna vody + odkalování předevčírem 3.11.2019. Minulý týden se na hřbetu objevil světlejší flek. Dnes večer jsem si všimla, že hřbetní ploutev nevypadá úplně normálně - jako kdyby byla rozcuchaná, chybí ji ploutevní blány mezi hřbetními paprsky. Máte někdo zkušenost nebo nějaký nápad? Nemoc? Stres? Mohu ji zachránit? Nepište mi prosím o prevenci - je trochu pozdě 

Ahoj, prosím ví někdo co to má na těle za bouli, byla to normální boule a pak praskla jako beďar a nevím co z toho bude??? [1] ...... 21
Zpět na obsah sekce Nemoci • Zobrazeno 9771x