Mečovka - rozmnožování, odchov
mam tu kostku ve ktere je bojovnice tu bych někam šupnul .. ale nevim esi do velkeho akva nebo k pavím očkám ... poradter a tomu p. očku by to na chvilku stačilo nemyslíte?
tak díky .. ale nevim jestli ji odlovovat či ne ?!? proto že se bojím když ji dám jinde tak ze stresu mladé požere tak nevím
tak že to je ta skvrna březosti na te fotce ??
Jak vypadá ta skvrna ?
aha jenže paví očka mají břicho černé furt. ..
Jinak Aspanu .. gratuluju mečovky se mi nepodařilo rozmnožit mam asi 3 samce a jednu samičku .
pls jak vypadá ta skvrna březosti ??? Mam paví očka a ty rodily 13.9 a nak sem to nepoznal .. ale tedka bych tomu chtěl předejít výlov mládat neni jednoduchcej
pls naka fotka nebo tak něco ??
0 14.10.2007 18:41 Aspanu Tak mockrat díky za rady
kdymi jěšte někdo něco mi chtěl poradit nebo řict ještě něco co se týká mrňat budu mocinky rád
Jěšte jsem přidám ti moje mrňata
0 14.10.2007 18:20 Malapa [494] - Afrika Jedno oplození stačí na několik vrhů mladých. Samice si uchová část živého sperma z prvního oplození v tělea tím se oplodí další vrh. Nepamatuju si, kolik byl laboratorní rekor, ale určitě na rok máš vystaráno.
Což může být nevýhodou pro šlechtitele.
Pravé živorodky, potřebují na každý vrh nové spáření se samcem a mláďata jsou v těle matky vyživována podobně, jako savci pupeční šňůrou. Zjednodušeně řečeno. Nepravé živorodky jen jakoby nosí v těl jikry až do úplného vývoje v rybku a jikry jsou dovyživovány jen skr vaječný obal.
0 14.10.2007 18:09 Aspanu Již k tomu nepotřebuje samce, takže dalším mladým nejde zabránit.
Můžěte to trošičku více přiblížit??
Například Micro od dajany.
0 14.10.2007 16:35 Aspanu Poradte jak se tedka starat o ty male mecovky a normalne je mam krmit vlockovym krmivem???
jinak měl bych dotaz nemáte někdo fotku jak ta skvrna nřezoasti asi vypadá ?? díkec
Zase pozdě!
0 14.10.2007 13:01 Aspanu – Mečovka
Může te mi prosim někdo poradit
jak poznám u mečovky že už bude rodit??Změní se před porodem nějak její chování??A jěšte jeden dotaz mám odlovit všechny samice nebo jen tu co porodila??mám tu i 2 samice platy ty mám též odlovit??
Starší reakce
No, stabilni pary netvori, tak to asi manzele nebudou, vetsi pravdepodobnost ze segra s brachou a tyhle prvni mecounata nebudou jeho. Ale ani to jim nevadi.
Ale jestli jsou hodne mladi, mozna si jim dopral hodne krmeni a je prezrana, to umi taky dobre.
0 14.09.2007 21:50 HELLBOY tak samice se samcem mecovek asi nekdy mladata mit budou. Ale ja to na ni z te fotky uplne nepoznam, muze byt i jen dost nazrana. Jak jsou velci/stari? Jestli uz jsou pohlavne dospeli, tak asi jo, ceka, a pak bude brzy zase, ... a zase.
jj když to je samice
a má tam i samce
0 14.09.2007 21:41 HELLBOY tu je fotka.....vsimaj/te si tu vrchnu,,,,,
0 14.09.2007 21:39 HELLBOY ano mam tam samca.....pockaj...pridam foto...
0 14.09.2007 21:26 HELLBOY – je tehotna?
zdravim..potrebujem poradit----jedna z mojich dvoch samic mecoviek ma vyrazne zvacsene brucho...neviem ci trpi obezitou alebo caka prirastok...poradte!!!...dakujem
Starší reakce
0 12.07.2007 16:01 athaya 0 11.07.2007 23:03 Kaja 0 11.07.2007 23:00 Kaja oldkiwi vyskusaj panciernicky skvrnite
0 11.07.2007 22:58 oldkiwinka já mám platy skvrnitý, každá jiná, červenej samec se tře pravidelně se žliutou platu.vrhy sou méně početné, jelikož mi vždy porodí v hl. akva a pak ty mladé opatrně přelovuju do menšího akva.teď mám 3, jsou živá, mají 9 dní, jí. možná pořídím mečovky,ale rozhoduju se mezi amerikou-pancernicci a tetry nebo nevim cim-zivorodky
0 11.07.2007 22:53 Kaja A este Malapa za kolko mesiacov asi tak vyrastie mecun?Aby uz sa dalo rozoznat pohlavie.
0 11.07.2007 22:50 Kaja Přidat reakci
1 ...... ...... [44] 45 46
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 46402x