Mečovka - rozmnožování, odchov
0 12.04.2008 10:28 Maajdulaa matlala napsal: bacha tahle je "albín" skvrna porodnosti je červení(oči mladých rybek jsou červené)
babička takové mívala a tlustá je na to dost
vazne? takze kdy by tak mohla mit mlady?
...babička takové mívala a tlustá je na to dost...
To jako hubení nemají nárok na tyhle rybky?
0 08.04.2008 21:18 Maajdulaa – kdy to bude?
0 08.04.2008 13:58 Maajdulaa Ado19951 napsal: Nebojsa je tehotna zachvílu budeš mať pekné mladé
vazne je tehotna? to sem moooc rada!
0 08.04.2008 12:36 Janča – Re: amirinda
dík moc
0 08.04.2008 10:48 romi [7] filipsi napsal: Proste ryba, s h....m si ji nespletes ..)
0 08.04.2008 10:22 Janča – Re: filipsi
tak jo, uvidím
dík
Netreba, poznas to naprosto spolehlive. Proste ryba, s h....m si ji nespletes
Jen pozor, rada je hned zere, porodnicka se hodi, pokud chces, aby neco zbylo (nebo aspon hodne zarostle akva s mechem ..)
0 08.04.2008 10:08 Janča – Mladé mečovky
Ahoj, mám těhotnou mečovku vídeňskou, která by měla už každým dnem rodit, ale nevím, jak ty "mladé" budou vypadat. Běžně z té mečovky vychází uzounký černý "provázek" asi výkalů. Před dvěma dny to bylo asi 3x tlustší a trochu článkovaté, nemáte prosím někdo fotku čerstvě vylíhlých mečovek, nebo nemohl by mi to někdo popsat? Děkuju moc předem za rady
0 06.04.2008 22:01 Ado19951 Nebojsa je tehotna zachvílu budeš mať pekné mladé
Šikovná holka, velký pokrok, jenom nevím, proč nepřidáš více vody?
0 06.04.2008 20:19 Maajdulaa – super
tak uz sem vsechno napravila
vice na mem profilu! diiky
Starší reakce
Pokud není pod elektrickým proudem, tak se nic neděje, pokud ano tak se může topítko poškodit. Mám dojem, že máš filtr Atman (?), který by měl být rovněž pod vodou. Ale možná se pletu, viz poznámka Killera a máš některý z těch filtrů jež nemusí.
0 03.04.2008 13:26 Petr007 a foto 2
0 03.04.2008 13:17 Petr007 jen pr informaci sem sem dal foto mého akva je na 126L a první fotka je običejná a na druhý to snad pude videt
0 03.04.2008 13:09 Petr007 ja takoví mám nasává vodu z akvária takže musí být minimálně 1 cm. nas hladinou dam sem fotku
omyl..některé vnitřní filtry mají být stejně s hladinou, ale je jich menšina
Ještě z jiného soudku. Na fotce tvého AQ vidím, že máš topítko nad hladinou vody což je chyba. Jednak nemá co ohřívat a pak bude co nevidět zralé na odpis. Topítko a vnitřní filtr musí být VŽDY celé ponořené. Ale možná jsi fotku dělala před dopouštěním vody.
tvoje ryba neni poznat jestli je to sameček,protože na fotce neni poznat jaký má ty ploutve..podívaj se na tohle,apk ti to snad bude uplně jasný
rybicky.net/rady/mecovka-zelena O M G
podívej na ty podobná témata. Každý den sem někdo dá téma s nadpisem Je těhotná? Sry že to píšu zrovna tobě,to je náhoda,ale přijde mi to jako strašná blbost založit téma se stejným názvem když včera předevčírem atd. tu bylo taky!
A ještě něco - když zamaluješ v malování kus břicha,tak jen těžko poznáš jestli je ryba jen přežraná nebo jestli je březí..kor u takovýhle formy
no a divíš se že chcíply ?? když vidim na filtru bublinky ještě od založení akva to zn. žes je tam dala moc brzo nemyslíš ??????????????????????????,
0 02.04.2008 21:21 Hony asi samička
0 02.04.2008 21:20 Maajdulaa – Majda
pak mam este tuhle rybu je to samicka nebo samecek?
0 02.04.2008 20:50 majda amirinda napsal: no fakt z toho oranžového flíčku opravdu asi nic nepoznáš, ale těhotná možná je, ale než budou malé si počkáš
jj tak snad tehotnas je...pac sem mela deset ryb ale vsechny mi umreli....
asi tri dny na to co sem je koupila...
0 02.04.2008 19:00 Magda XMartin napsal: z té dobarvené skvrny ti asi nic neporodí a z toho bezbarvého břicha těžko ... kde vidis tu skvrnu březosti ?
mno ja prave newim...ma jakoby protrhly bricho, je ji tam videt a vidim takovy oranzovy kulicky...
tak poradte...
z té dobarvené skvrny ti asi nic neporodí a z toho bezbarvého břicha těžko ... kde vidis tu skvrnu březosti ?
0 02.04.2008 18:54 Magda – lepsi foto
jeste jedno lepsi foto...moje ryba dobarvena skvrna...
0 02.04.2008 18:47 Majda – Je tehotna nebo ne?
posilam foto, pac newim jestli je tehotna nebo ne, pac jakoby se ji vzadu trhalo bricho...
0 31.03.2008 22:02 Kikuš – Re: mch.sokolov
Aha tak díky budem sledovat no nic jiného nám asi nezbývá buď z toho něco bude nebo ne, ale díky.
u moll se to blbě rozezná,pokud sou dospěli,tak od porodu do dalšiho to trvá cca 35 dni,záleži na teplotě a krmivu a jen je hlidat...my si třeba v odchovně pišem na akvo datum,kdy která porodila
0 31.03.2008 21:45 Kikuš – Re: mch.sokolov
A nevíš jak poznám těhotnou Black Molly?Ségra jich pár má a neví jestli jsou tak tlustí nebo těhotní a nikde jsem se nedozvěděla jak se to pozná.
ne malé určitě ne
ale tahle samice už velmi brzy,otázka pár dni
samice většinou začne černat...
0 31.03.2008 21:33 Kikuš Takže když vypadá takhle tak bude mít mladé?a když to mají i malé narozené jen trošku?
no ok dik uvidim ked to podrastie
V tom případě taky určitě víš, že živorodky mají několik vrhů na jedno oplodnění. Killer má naprosto pravdu.
no tak pokud vim tak prubeh od oplodneni az po vylihnuti trva minimalne mesic a mlade mecunky nemneli rozdelene plutvy
to nemúže být mečovka ty sem odrodil pred dvema týdny
2 inac v akva su tieto rybky:
5x tetra neónová
1x neónka červená
2x mečúnka (nemôže byť tá porrodila pred 2 týždňami)
1x Ancitrus sp.
1x prísavka thajská
1x závojnatka čínska
Přidat reakci
1 ...... [40] ...... 45 46
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 46402x