Vím, že to není nic neobvyklého, ale mně za celou mou akvaristickou "kariéru" vykvetl poprvé. A snad né naposled. Je to fakt nádhera.
To co máš v nádrži a myslím i v atlasu není Aponogeton undulatus, ale spíše Aponogeton crispus nebo nějaký kříženec. Kalatka živorodá netvoří květy, ale rovnou nové rostliny.
No kdyby někdo chtěl semena té althernanthery, tak jich mám plnou hladinu
Aj ja sa pochválim, takto mi zakvitol. Rastie tesne pod hladinou a kvet vyšiel tesne nad hladinu, takže keď sa chcem pokochať, musím otvoriť kryt (fotené pri údržbe so sňatým krytom)
Kvetoucí Alternanthera rubra, zajímalo by mě co je to za nové výrůstky této rostliny v místě hladiny
Ahoj měl bych dotaz, vypadá to, že mi pokvete Kalatka mnoholistá. Nějak s tím nemám zkušenosti a výhonek stále roste po akváriu a nic má cca 50 cm. Mám ho vyvěsit, aby byl na suchu? nebo může kvést i ve vodě. Díky za nápady.červík
Začala mi kvést Mi Oya v akvárku (emerzně mi vykvetla už před měsícem). Přikládám foto. Nevím jestli se květ otevře nebo uvadne, včera jsem totiž dělal razantní úpravy v akva a to jsem si jí ještě nevšiml.Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 86424x