Hornbach
Je pravda,že rybky jsou skoro stejně drahé jak za Jakeše.
Asi se někdo řídí heslem:Z halíře lítají talíře.
sorry pro mě je 20Kč na rybce už celkem dost, obzvláště když jich bereš třebas 50+
Udivuje mě, že tady všichni řeší, zda jsou ryby za 9kč nebo za 11kč, a v prezentacích máte filtry a vybavení za tisíce kč...
Proč zrovna šetřit na tom, co jde nejvíce vidět?
Uprimne, u ryb a poctu ktere kupuji, navic jednou za dlouho a jen pro svou radost, je pro mne cena v rozsahu korun az desetikorun za kus nezajimava. Kdyz vim ze neco co chci ohledne ryb, rostlin atp., muzu mit hned, vypada to dobre, a je to rozdil slusnejsiho obeda, nevaham

.
u nás v Ově na burze je mají za 9,-

Mimo jine jsem na Cernaku videl v akvariu
rybicky.net/atlasryb/razbora_hengelova , vypadaly pekne. Cena sice 29Kc/ks, ovsem kdybych treba 10 kousku chtel do mensiho akvarka, tri stovky zase uz nevypadaji jako tak moc penez

.
Pokud to byl takovej menší mladej hubenej kluk, tak ten fakt dobrej, především v kytkách se vyzná a neznaží se vnutit nějaký nesmysly. Pak tam bývá chlápek tak kolem 45 let a to je rapl, který si myslí, že akvaristice rozumí ale když ho člověk chvilku poslouchá, tak si může jen v duchu říkat: "To víš, že jo..."
Vcera jsem byl na Cernaku a prodavac mne naopak prijemne prekvapil, tim co rikal i co delal. Mel dobre vycistene nadrze na rostliny a omlouval se, ze se sice pripravil, ze mely zrovna prijit, ale neprisly a ze kdyz se stavim dnes, ze uz urcite budou.
Takze kdo chce v Praze rostliny, dnes na Cernaku budou cerstve a i vyber hned po dodani byva slusny. Ceny sice nejsou nejnizsi, ale kdyz clovek neco chce, a je to slusne, rad to zaplati.
Známá se mi pochlubila, že v pražském Hornbachu na Řepích nedávno koupila 2 páry nějakých plat. Když jsem je byl v jejím akváriu omrknout, tak tam opravdu měla 4 nové rybky ale nebyly to platy nýbrž velifery (živorodky velkoploutvé -
rybicky.net/atlasryb/zivorodka_velkoploutva… nebyly to 2 páry ale 3 kluci a jedna holka.
Nevím, jestli v akva koutku zrovna zaskakoval prodavač z elektra, nábytkového kování či stavebnin či tam měli nějakou tombolu nebo kolo štěstí ale tohle je už fakt diletantismus na druhou

Starší reakce
Použiješ to přímo v oddělení, kde ti garanci dají po podpisu manažera a na pokladnu doneseš papíry přímo z oddělení.
A kde jinde?

Sice v oddělení akva je obsluha,ale jinde většinou ne

Ahoj... a ten vytisknutej papír použiješ až na pokladně?
Ano Hornbach má tzv. garanci ceny. Stačí mít vytisknutou stránku s produktem a cenou + je podmínkou, aby měli na stránkách IČ a DIČ (nejlépe taky vytisknout). Pokud mají jen IČ, tak ti slevu nedají. Používám to pravidelně. Cena z eshopu - 10%.
Zajdeš a řekneš, že chceš garanci ceny na tento výrobek. Vždy byli ochotní a ještě ti řeknou, že to také používají.
Proč platit víc, když můžu platit míň

Ty jsi se asi trocha bouchnul do hlavy, ne??
Možná si stojím na vedení, ale nějak mi nedochází, proč se ptáš pořád dokola na to stejné.. Navíc už ti tady někdo dal konkrétní číslo přímo na aqua prodej Hronbachu v Olomouci. Vem telefon a zavolej tam, ne?!

Mají je všude a číslo máš...jo a přestaň spammovat, bo se zlou se potážeš.)
u nás ho mají v drogerii, asi i v zahradnictví
Burik má pravdu, je to jedno a to samé, pokud jsi někde viděl "wood" členitější než "wurzel", tak to prostě bylo lepší dodávkou, malinko odlišný vzhled může být prostě jinou lokalitou sběru, a cena se snad liší po celé ČR, od té doby co neexistuje centrálně nařízená MOC - a to i v rámci jednoho obchodního řetězce (ověřeno).
víš vůbec co to slovo wurzel znamená?Je to německy kořen.Je to jedno a to samé,nějakej blb to někde neumí přeložit a pak mate zákazníky
prosím tě,je to normálně Finger wood,mají to pojmenovaný všude jinak,ale je to jedno a to samé dřevo

proč se ptáš?Několikrát jsem ti říkal,že je v Hronbachu mají.Mají 3 velikosti od 168Kč za nejmenší až po asi 240 za velký kus.
Cinkni tam tady ti přeposílám číslo na odd. zoo 588 480 955
Starší reakce
"v malých obchůdcích na Dejvické" - a kde přesně?Já tam vím akorát o akvaristice "Zoo Obchod Carassius" a tam maj všechno v pohodě,chodím tam rád(příjemné prodavačky,ochotný vedoucí a v neposlední řadě skvělej Žako,kterej mě vždycky pozdraví

).
Já v Řepích kupoval na jaře čtyři žanérky a všechny doteď žijí(na rozdíl od těch od chovatele) a i když je jedna z nich oranžová forma(viděl jsem to už když jí prodavač lovil,ale nechal jsem to schválně být

),tak se musím vyjádřit k tomuto obchodu docela kladně.Mimochodem,ten červený echáč co mám v akva je taky odtamtud-a co nadělá parády

Rozhodně souhlasím. Moje rybky z Hornbachu v Praze Řepích jsou naprosto v pohodě. Rozhodně v lepší kondici než ryby které jsem viděl v malých obchůdcích na Dejvické, když jsem se úpěnlivě snažil na základě pověr Hornbachu vyhnout.
Tak to je skvělá rada. Uvidíme, jak dlouho to bude fungovat

Někdy tam určitě zajedu..ale zrovna Liapor koupím u nás, rostlinky jsem objednala na aqua-daho..asi až budu potřebovat doplnit osádku

Funguje.Chtěl jsem tertramin 1000ml.Měli ho nějak kolem 350?Sama prodavačka našla na
www.zoohit.cz/… .Takže jsem ho měl asi za 225kč.Ja pak kupoval barvy industrol 0,75l podle různých inter.obchodů a scenou jsem se dostal skoro na polovinu. +-
Opravdu myslíš, že to tak funguje? Že když přijdu s vytisklou stránkou s levnější nabídkou např. na filtr, že mi ho dají ještě o 10% levněji?
Vyplatí, mají tam široký sortiment pěkných kytek a můžeme zajít na kafe

V hornbachu bez poštovného a o 10% levněji.Stačí donést vytisklou stránku s nej.nabídkou z internetového obchodu(totožné zboží a balení).A to se týká všeho sortimentu,třeba sekaček.V případě pozdějšího servisu nebo reklamace je to mnohem lepší volba než internet.obch.!!!
To mé vřelé doporučení pro všechny spotřebitele.Podobně je tomu v OBI.
Díky, u nás mají 50 l pytel za 188 tak jsem chtěla vědět, jestli se mi vyplatí jet až do Olomouce

já kupoval v červnu v Praze tuším 159Kc 50 l pytel zrnitost 1-4mm, o moc levnějc se to nikde sehnat nedá a když jo, zaplatíš zase za poštovné.
V Olmiku jsem kupoval za 149,-Kč padesátilitrový pytel. Stačilo mi to na dno do Třístovky, Posledního pokusu a ještě bude možná do 112ky, jestli ji založím dřív, než ji nechtě rozbiju

Jestli ho prodávají,tak díky garanci nejnižší ceny si můžete s pomocí internetu ho pořídit o 10% levněji než nejlepší nabídka na inter.obchodech.Info v hornbachu.

Starší reakce
A toho jednoho velmi dobrého prodavače na Čerňáku myslíš pana Chládka (tedy jestli se dobře pamatuju jméno)? Ten ví, o čem mluví, ale docela mě zklamal, když mi pohanil Fluval U2, takže jsem si odnesla krám, který dělal kravál jako traktor a vibroval s celým akvárkem, takže jsem ho druhý den vrátila. Nakonec jsem Fluval U2 koupila přes internet a podle mě je naprosto dokonalý. Pouze mi vadí, že se horní otvor dá málo nasměrovat do strany, chtělo by to o pár stupňů víc. Ale jinak je naprostá bomba. Ale obecně na vnitřní Fluvaly nedám dopustit.
Včera jsem zjistil, že i on je akvarista, že se docela vyzná v halančících a že nějaké jednodušší halančíky i sám odchoval... Ale jelikož o halančících vím v podstatě jen to, že jsou to krásné rybky s poměrně neobvyklým způsobem života, tak jsem ani přesně nevěděl, o jakém druhu to mluví... nicméně to bylo zajímavé. A taky mi popovídal dost zajímavostí o bichircích. Jsem rád, že jsem se tam stavil.
Všechny vaše příspěvky potvrzují, že vždy je to jen a pouze o lidech. Podle toho, co mi říkal prodavač u nás v Hornbachu jsou zásobováni centrálně, takže mají všechny Hornbachy stejný zdroj rybek a rostlin. Co s tím ve kterém Hornbachu provedou je už věc personálu. Jsem rád, že zrovna u nás v Olmiku máme štěstí na dobré lidi a tudíž pěkné akva oddělení.
Přidávám se k názoru, že Hornbach v Řepích je nesrovnatelně lepší než na Černém mostě.
A v kterém jsi byl?Já to mám blíž do Řep,tak jezdím tam.Jen jednou jsem tam viděl mrtvou rybku.
Ale to se stává i v jiných akvaristikách..
Přidat reakci
1 ...... 24 25
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 43210x