Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Hornbach

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

Přejít na předchozí stránkuPřejít na další stránku   1  
Hornbach
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   09.11.2013 10:27 finnnp Re: Ivoš
Je pravda,že rybky jsou skoro stejně drahé jak za Jakeše.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.11.2013 10:23 finnnp Re: jmalyska
Asi se někdo řídí heslem:Z halíře lítají talíře.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 16   08.11.2013 23:40 Muž Ivoš [1061] - Cichlidy
Co se týče cen ryb v tuzemsku, tak nad tím mi rozum opravdu zústává stát protože jsou to ceny jak za sociku. Neonka za 10, pravá neonka za 20, tetra císařská za 20, atd. atd. Klobouk dolu před všemi chovateli, kteří se živí prodejem ryb z vlastní produkce potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.11.2013 22:57 Muž Ciffik [761] - RostlinyRe: jmalyska
sorry pro mě je 20Kč na rybce už celkem dost, obzvláště když jich bereš třebas 50+
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 30   08.11.2013 22:50 Muž Mozkomor [167] - Amerika – Ceny
Udivuje mě, že tady všichni řeší, zda jsou ryby za 9kč nebo za 11kč, a v prezentacích máte filtry a vybavení za tisíce kč... ne ne ne

Proč zrovna šetřit na tom, co jde nejvíce vidět?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   08.11.2013 18:32 Muž Designer [5696] - CichlidyRe: Ciffik
Uprimne, u ryb a poctu ktere kupuji, navic jednou za dlouho a jen pro svou radost, je pro mne cena v rozsahu korun az desetikorun za kus nezajimava. Kdyz vim ze neco co chci ohledne ryb, rostlin atp., muzu mit hned, vypada to dobre, a je to rozdil slusnejsiho obeda, nevaham ;-) .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.11.2013 18:10 Muž Ciffik [761] - RostlinyRe: Designer
u nás v Ově na burze je mají za 9,- ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.11.2013 16:43 Muž Designer [5696] - CichlidyRe: Designer
Mimo jine jsem na Cernaku videl v akvariu rybicky.net/atlasryb/razbora_hengelova , vypadaly pekne. Cena sice 29Kc/ks, ovsem kdybych treba 10 kousku chtel do mensiho akvarka, tri stovky zase uz nevypadaji jako tak moc penez ;-) .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   08.11.2013 16:43 Muž Ivoš [1061] - CichlidyRe: Designer
Pokud to byl takovej menší mladej hubenej kluk, tak ten fakt dobrej, především v kytkách se vyzná a neznaží se vnutit nějaký nesmysly. Pak tam bývá chlápek tak kolem 45 let a to je rapl, který si myslí, že akvaristice rozumí ale když ho člověk chvilku poslouchá, tak si může jen v duchu říkat: "To víš, že jo..."
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.11.2013 16:39 Muž Designer [5696] - CichlidyRe: Ivoš
Vcera jsem byl na Cernaku a prodavac mne naopak prijemne prekvapil, tim co rikal i co delal. Mel dobre vycistene nadrze na rostliny a omlouval se, ze se sice pripravil, ze mely zrovna prijit, ale neprisly a ze kdyz se stavim dnes, ze uz urcite budou.

Takze kdo chce v Praze rostliny, dnes na Cernaku budou cerstve a i vyber hned po dodani byva slusny. Ceny sice nejsou nejnizsi, ale kdyz clovek neco chce, a je to slusne, rad to zaplati.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   08.11.2013 16:29 Muž Ivoš [1061] - Cichlidy – Kolo štěstí???
Známá se mi pochlubila, že v pražském Hornbachu na Řepích nedávno koupila 2 páry nějakých plat. Když jsem je byl v jejím akváriu omrknout, tak tam opravdu měla 4 nové rybky ale nebyly to platy nýbrž velifery (živorodky velkoploutvé - rybicky.net/atlasryb/zivorodka_velkoploutva… nebyly to 2 páry ale 3 kluci a jedna holka.
Nevím, jestli v akva koutku zrovna zaskakoval prodavač z elektra, nábytkového kování či stavebnin či tam měli nějakou tombolu nebo kolo štěstí ale tohle je už fakt diletantismus na druhou tone

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   26.10.2013 18:48 Muž Srpenec [43] Re: DREDRA
Použiješ to přímo v oddělení, kde ti garanci dají po podpisu manažera a na pokladnu doneseš papíry přímo z oddělení.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.10.2013 18:30 amrtin Re: DREDRA
A kde jinde? :-D Sice v oddělení akva je obsluha,ale jinde většinou ne ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.10.2013 18:28 DREDRA Re: Srpenec
Ahoj... a ten vytisknutej papír použiješ až na pokladně?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   26.10.2013 17:00 Muž Srpenec [43] Re: malyLibor
Ano Hornbach má tzv. garanci ceny. Stačí mít vytisknutou stránku s produktem a cenou + je podmínkou, aby měli na stránkách IČ a DIČ (nejlépe taky vytisknout). Pokud mají jen IČ, tak ti slevu nedají. Používám to pravidelně. Cena z eshopu - 10%.

Zajdeš a řekneš, že chceš garanci ceny na tento výrobek. Vždy byli ochotní a ještě ti řeknou, že to také používají.

Proč platit víc, když můžu platit míň potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   26.10.2013 16:13 Muž Jiri_99 [425] Re: Aforte
:-D :-D
Ty jsi se asi trocha bouchnul do hlavy, ne??
Možná si stojím na vedení, ale nějak mi nedochází, proč se ptáš pořád dokola na to stejné.. Navíc už ti tady někdo dal konkrétní číslo přímo na aqua prodej Hronbachu v Olomouci. Vem telefon a zavolej tam, ne?! ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.10.2013 13:42 Muž Deathbull [1928] - CichlidyRe: Aforte
Mají je všude a číslo máš...jo a přestaň spammovat, bo se zlou se potážeš.)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -1   26.10.2013 13:32 Muž Aforte [629]
Mají v Hornbachu "V OLOMOUCI" kořeny finger wood/finger wurzel? Vím, že je v hornbachu mají, ale zajímá mě jen ten v Olomouci.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   23.10.2013 22:47 Žena ivaha [2730] - Krevetky, ráčci, drobné rybky, rostlinyRe: Pepenka
u nás ho mají v drogerii, asi i v zahradnictví
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.10.2013 18:53 Žena Pepenka [126] - Raci, krabi, krevetky
Prodává se v Hornbachu zeolit?
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   23.10.2013 17:59 Žena petulinakk [2017] Re: Aforte
Burik má pravdu, je to jedno a to samé, pokud jsi někde viděl "wood" členitější než "wurzel", tak to prostě bylo lepší dodávkou, malinko odlišný vzhled může být prostě jinou lokalitou sběru, a cena se snad liší po celé ČR, od té doby co neexistuje centrálně nařízená MOC - a to i v rámci jednoho obchodního řetězce (ověřeno).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.10.2013 17:33 Muž Aforte [629]
Tak mi tedy řekni proč i ceny jsou odlišné. Hele, nebudeme to tu řešit a spamovat hornbach fórum, i když se to toho vůbec netýka. Kdyžtak napiš OZ.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 14   23.10.2013 17:32 Muž Burik [727] - AquascapingRe: Aforte
víš vůbec co to slovo wurzel znamená?Je to německy kořen.Je to jedno a to samé,nějakej blb to někde neumí přeložit a pak mate zákazníky:-)

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.10.2013 17:22 Muž Aforte [629]
Není tomu tak. Finger wood a finger wurzel jsou odlišné kořeny. Finger wood je z jiného dřeva(vzhledově skoro stejného) a je více členitější.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   23.10.2013 17:19 Muž Burik [727] - AquascapingRe: Aforte
prosím tě,je to normálně Finger wood,mají to pojmenovaný všude jinak,ale je to jedno a to samé dřevo ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.10.2013 17:13 Muž Aforte [629]
Tak to jsou finger wurzely, že? Zkusím se tam podívat, děkuji.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   23.10.2013 17:06 Muž Burik [727] - AquascapingRe: Aforte
proč se ptáš?Několikrát jsem ti říkal,že je v Hronbachu mají.Mají 3 velikosti od 168Kč za nejmenší až po asi 240 za velký kus.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.10.2013 16:51 Muž Kyd [43] Re: Aforte
Cinkni tam tady ti přeposílám číslo na odd. zoo 588 480 955
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.10.2013 16:41 Muž Aforte [629]
Zdravím,

dá se zde koupit malý finger wood kořen? Za kolik? Děkuji.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   27.09.2013 15:23 amrtin Re: boby
"v malých obchůdcích na Dejvické" - a kde přesně?Já tam vím akorát o akvaristice "Zoo Obchod Carassius" a tam maj všechno v pohodě,chodím tam rád(příjemné prodavačky,ochotný vedoucí a v neposlední řadě skvělej Žako,kterej mě vždycky pozdraví :-D ).
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.09.2013 15:20 amrtin Re: boby
Já v Řepích kupoval na jaře čtyři žanérky a všechny doteď žijí(na rozdíl od těch od chovatele) a i když je jedna z nich oranžová forma(viděl jsem to už když jí prodavač lovil,ale nechal jsem to schválně být :-D ),tak se musím vyjádřit k tomuto obchodu docela kladně.Mimochodem,ten červený echáč co mám v akva je taky odtamtud-a co nadělá parády X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.09.2013 15:15 Muž boby [0] - Raci, krabi, krevetkyRe: Hony
Rozhodně souhlasím. Moje rybky z Hornbachu v Praze Řepích jsou naprosto v pohodě. Rozhodně v lepší kondici než ryby které jsem viděl v malých obchůdcích na Dejvické, když jsem se úpěnlivě snažil na základě pověr Hornbachu vyhnout.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2013 23:14 Muž malyLibor [5371] - AsieRe: leontin
Tak to je skvělá rada. Uvidíme, jak dlouho to bude fungovat palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2013 23:09 Žena Pepenka [126] - Raci, krabi, krevetkyRe: malyLibor
Někdy tam určitě zajedu..ale zrovna Liapor koupím u nás, rostlinky jsem objednala na aqua-daho..asi až budu potřebovat doplnit osádku :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   26.09.2013 23:02 Muž leontin [46] - CichlidyRe: malyLibor
Funguje.Chtěl jsem tertramin 1000ml.Měli ho nějak kolem 350?Sama prodavačka našla na www.zoohit.cz/… .Takže jsem ho měl asi za 225kč.Ja pak kupoval barvy industrol 0,75l podle různých inter.obchodů a scenou jsem se dostal skoro na polovinu. +-
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2013 21:46 Muž malyLibor [5371] - AsieRe: leontin
Opravdu myslíš, že to tak funguje? Že když přijdu s vytisklou stránkou s levnější nabídkou např. na filtr, že mi ho dají ještě o 10% levněji?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2013 21:44 Muž malyLibor [5371] - AsieRe: Pepenka
Vyplatí, mají tam široký sortiment pěkných kytek a můžeme zajít na kafe :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   26.09.2013 19:00 Muž leontin [46] - CichlidyRe: dudak
V hornbachu bez poštovného a o 10% levněji.Stačí donést vytisklou stránku s nej.nabídkou z internetového obchodu(totožné zboží a balení).A to se týká všeho sortimentu,třeba sekaček.V případě pozdějšího servisu nebo reklamace je to mnohem lepší volba než internet.obch.!!!
To mé vřelé doporučení pro všechny spotřebitele.Podobně je tomu v OBI.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2013 18:09 Žena Pepenka [126] - Raci, krabi, krevetkyRe: dudak
Díky, u nás mají 50 l pytel za 188 tak jsem chtěla vědět, jestli se mi vyplatí jet až do Olomouce :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   26.09.2013 17:23 Muž dudak [1895] Re: Pepenka
já kupoval v červnu v Praze tuším 159Kc 50 l pytel zrnitost 1-4mm, o moc levnějc se to nikde sehnat nedá a když jo, zaplatíš zase za poštovné.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2013 15:22 Muž malyLibor [5371] - AsieRe: Pepenka
V Olmiku jsem kupoval za 149,-Kč padesátilitrový pytel. Stačilo mi to na dno do Třístovky, Posledního pokusu a ještě bude možná do 112ky, jestli ji založím dřív, než ji nechtě rozbiju stydim
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2013 15:20 Muž leontin [46] - CichlidyRe: Pepenka
Jestli ho prodávají,tak díky garanci nejnižší ceny si můžete s pomocí internetu ho pořídit o 10% levněji než nejlepší nabídka na inter.obchodech.Info v hornbachu. palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2013 15:13 Žena Pepenka [126] - Raci, krabi, krevetky
Nevíte někdo jaká je cena Liaporu v Hornbachu?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.09.2013 13:07 R Žena Jája [1426] - ŽivorodkyRe: Deathbull
A toho jednoho velmi dobrého prodavače na Čerňáku myslíš pana Chládka (tedy jestli se dobře pamatuju jméno)? Ten ví, o čem mluví, ale docela mě zklamal, když mi pohanil Fluval U2, takže jsem si odnesla krám, který dělal kravál jako traktor a vibroval s celým akvárkem, takže jsem ho druhý den vrátila. Nakonec jsem Fluval U2 koupila přes internet a podle mě je naprosto dokonalý. Pouze mi vadí, že se horní otvor dá málo nasměrovat do strany, chtělo by to o pár stupňů víc. Ale jinak je naprostá bomba. Ale obecně na vnitřní Fluvaly nedám dopustit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   11.09.2013 12:43 Muž malyLibor [5371] - AsieRe: Jiri_99
Včera jsem zjistil, že i on je akvarista, že se docela vyzná v halančících a že nějaké jednodušší halančíky i sám odchoval... Ale jelikož o halančících vím v podstatě jen to, že jsou to krásné rybky s poměrně neobvyklým způsobem života, tak jsem ani přesně nevěděl, o jakém druhu to mluví... nicméně to bylo zajímavé. A taky mi popovídal dost zajímavostí o bichircích. Jsem rád, že jsem se tam stavil.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   11.09.2013 12:10 Muž malyLibor [5371] - AsieRe: dudak, Kytka, Burik, Deathbull, petulinakk, Jája
Všechny vaše příspěvky potvrzují, že vždy je to jen a pouze o lidech. Podle toho, co mi říkal prodavač u nás v Hornbachu jsou zásobováni centrálně, takže mají všechny Hornbachy stejný zdroj rybek a rostlin. Co s tím ve kterém Hornbachu provedou je už věc personálu. Jsem rád, že zrovna u nás v Olmiku máme štěstí na dobré lidi a tudíž pěkné akva oddělení.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.09.2013 10:33 R Žena Jája [1426] - Živorodky
V Hornbachu v Řepích jsem nikdy nebyla, ale ten na Černňáku je jedním slovem strašný. Když tam jdu, tak se vždy mrknu i do akvaristiky, ale pokaždé si jen ověřuju, že tam nic do akvárka nekoupím, i kdyby mě mučili. Je to naprostá katastrofa a je to hodle dlouhodobé. Už se ani nepamatuju, kdy jsem tam naposled viděla prodejné ryby v cajku. Rostliny to samé.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.09.2013 09:54 Žena petulinakk [2017]
Přidávám se k názoru, že Hornbach v Řepích je nesrovnatelně lepší než na Černém mostě.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   11.09.2013 09:45 Muž Deathbull [1928] - Cichlidy
Řepy jsou mnohem lepší volba než Černý Most. Jezdím kolem obou. V Řepích bývala ZOO část opravdu veliká, nyní je to zredukované a podstatně, nicméně akva / tera části se toto nedotklo. Je vidět, že tam je více personálu co ví, na čerňáku to ten jeden velmi dobrý prodavač nezachrání...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.09.2013 09:03 Muž Burik [727] - AquascapingRe: dudak
A v kterém jsi byl?Já to mám blíž do Řep,tak jezdím tam.Jen jednou jsem tam viděl mrtvou rybku.

Ale to se stává i v jiných akvaristikách..

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 24 25

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 43210x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/3620-hornbach-?od=475