Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Hornbach

 

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

Přejít na předchozí stránku 19 Přejít na další stránku   1  
Hornbach
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.08.2009 21:25 Muž Uli [17] – ...
Ale víte lidi co mi vrtá hlavou?? Proč tam teda chodíte nakupovat když jen pořád nadáváte??? a teď mě ukamenujte :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.08.2009 21:10 Muž agent007 [47]
Ne nebyl, ale chystám se.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   13.08.2009 21:09 Muž Sid [6637] - Rostliny – Re: Petrucianni
Na kytky se do Hornbachu chodí v den, kdy dostanou zboží. :-) Není těžké zjistit, který to je. Po 2-3 týdnech většina kytek dobře nevypadá nikde. Byl jste se mrknout do Šumperka k Ratajům, jak vypadají kytky v jejich prodejně? ;-) :-)
Můj poslední "úlovek" z Hornbachu - Staurygone sp., předposlední Cryptocoryne wendti "Flamingo". Prostě - v Hornbachu se dají (i na objednávku) pořídit zajímavé kytky. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.08.2009 21:07 Muž agent007 [47]
Kdo zná jen OL Hornbach, tak doporučuji návštěvu toho ostravského (lze to spojit třeba s návštěvou ostravské ZOO). Pak můžete porovnat.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   13.08.2009 17:59 Muž FranzFritz [207] - Tetry – Re: dominator
To, že si nakonec doma rozbalíš prázdnou krabičku, je vina zlodějů-zákazníků. Vykrádají obsahy krabiček. To je běžná záležitost v hypermarketech. Jednou jsem si takhle donesl domů z Hornbachu prázdnou krabičku hnojiva tablet do dna. Těžko se to reklamuje. Od té doby již obsah raději kontroluji :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.08.2009 17:55 Muž FranzFritz [207] - Tetry
Hodně výtek k Hornbachu je určitě oprávněných, ale v případě akvarijních kytek se jich musím zastat. Běžně tu seženete akvarijní rostliny, které se jiným prodejcům nevyplatí anebo nechce objednávat. Ve většině akvaristik se dá sehnat jen pár běžných rostlin, v Hornbachu mívají velice slušný výběr. Kvalita je uspokojivá. Cena je vyšší, ale mám je za to hned.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.08.2009 17:51 Muž dominator [6] - Živorodky
Dnes jsem si koupil v hornbachu test na ph a těšil jsem se až to rozbalim
rozabalil jsem a test nikde coze zitra to du vratit. Z hornbachem
nemam dobre skušenosti viděl jsem na dně akvarii mrtvoli atd.. Kytky
nemají taky zrovna v dobrém stavu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.08.2009 16:53 Muž Petrucianni [3]
Někdy v lednu jsem v OL Hornbachu kupoval Ludwigiu Mullerti, byla celkem košatá, patra blízko sebe, tak jsem ji koupil. Měli těsně po zboží a tak jim to nestačilo ještě vytahat.Je to tak dva měsíce zpět jsem jim tam po dlouhé době zase okukoval rostliny, tak Lud. Mullerti tam měli 3x z toho každá rozjetá jak žába na cestě, hygrophily s patry tak daleko od sebe, že by nedohlédl ani bystrozraký.

Ale abych jim jenom nekřivdil..... výběr rostlin je tam poměrně slušný, člověk však musí být ve správnou chvíli na správném místě a vystihnout dobu, kdy mají těsně po dodání zboží. Dávají tomu CO2, což nebývá často k vidění - no Dennerle si nějak musí udělat reklamu, ale to osvětlení mi přišlo mizerné.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.08.2009 16:42 Muž Sid [6637] - Rostliny – Re: Petrucianni
...problém je v tom, že nad nimi mají mizerné osvětlení, takže se neskutečně vytahují...
Toho jsem si nějak nevšiml... :-O Spíš se mi zdá, že v ol. Hornbachu se o kytky starají spíš nadstandardně. To osvětlení budou asi výbojky, (nejsem si jistý), a (převážně emerzním) kytkám dopřávají i CO2. (Což jistě pomáhá udržet je déle ve slušném stavu, na druhou stranu to může být problém pro kupce, který doma CO2 nepoužívá - kytkám se změna nemusí moc líbit...)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.08.2009 16:35 Muž Petrucianni [3]
Hornbach jako Hornbach. Už bych to neřešil, je to kapitola sama pro sebe. Loni před Vánoci tam koupila přítelkyně ancíky gold (takové dva malé žebráky za 65Kč/ks, ale musel jsem je dát i přes moje výhrady do akva, jinak bych neobstál).......a výsledek??? Do týdne invazivní krupička, se kterou jsem v akva bojoval několikrát po sobě, celkem cca asi 3 měsíce. Bylo to úmorné, chtěl jsem s akvaristikou seknout. Už bych tam nekoupil ani vločkové krmivo. Mezi rostlinami, které nabízejí, jim plavou ryby, takže rostliny taky nebrat.

V olomouckém Hornbachu mi to přišlo o chloupek lepší, aspoň rostliny mají v nádržích, ve kterých neplavou ryby, problém je v tom, že nad nimi mají mizerné osvětlení, takže se neskutečně vytahují.

Po zkušenostech radím.........koupit ryby přímo od chovatele.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.08.2009 14:41 Muž matlala [798] - Rostliny
Sid napsal: Hlavně když si zákazník začne vymýšlet ptákoviny a mně to nedá... smich
to zažívám pokaždé když jdu do akvaristiky, někdy i uteču a jednou jsme vypral ven prodavače, spal malý holce do 20l kompletu s žárofvnovýkj osvětlením hemigraphis, syngonium a e. amazonicus a hnedka do toho rybky a ještě ancíky (už větší měli tak 8cm), SAE a ještě nějaký větší živorodky myslým že platy či mečovky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.08.2009 14:33 Muž Sid [6637] - Rostliny – Re: matlala
Tak to bych si netrufl prohlásit, ale je pravdou, že když do ol. Hornbachu zajdu, obvykle se zdržím. S personálem probereme kde co. I obchodní etiku. :-D
Občas jim určitě jdu i na nervy... :) Hlavně když si zákazník začne vymýšlet ptákoviny a mně to nedá... smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.08.2009 14:17 Muž matlala [798] - Rostliny – Re: agent007
V Olomouci je vytrénoval Sid. Vždy na něj prý mají nějaké otázky.

Viď Side, :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.08.2009 14:08 Muž grizly [145]
Vcera jsem kupoval v OV krevetky a sekavce. Akvarka nebyly nejcistsi, mrtvolky jsem videl 3. Prodavac rybkam rozumnel. Oproti minule navstevve to vypadalo lip, ale stale maji co dohanet. Kdyz jsem videl zakolik prodavaji rostliny, protocily se mi panenky .....Stale je co zlepsovat, ale videl jsem i male prodejny ve stejnem nebo jeste horsim stavu. Takze za vcerejsek by dostali znamku 3-. :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.08.2009 12:02 Muž agent007 [47]
Dneska jsem navštívil Hornbach v OL a musím říct, že oproti Ostravě je to špička co se týká rybiček. Čisté akvária, rybičky bez známek nemoci, znalá a ochotná obsluha...báseň. V Ostravě plavou mrtvolky, atd., atd.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.07.2009 11:10 Muž iblik [4] - Labyrintky – Re: eleonen
no nevim ale když tomu bude rozumět a bude trochu chytřejší a u druhu u kterých nepozná pohlaví tak se zeptá nebo zístí v knižce tak se mu nic nestane horši je to u druhů u kterých je to méně rozeznatelné třeba u mě to jsou neonky ¨:-D nebo si myslím tak na70% ale nepoznám to podle tech pruhů ale podle břicha jestli je zaplněný jikrama nebo ee...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.07.2009 09:55 Žena eleonen [10] – Re: iblik
No nic proti, ale takové lidi k živým zvířatům dávat na brigádu mi nepřipadá rozumné. hmm ne Moje známá sháněla práci, do Hornbachu do oddělení zoo se dostala ze známosti, rozuměla tomu s prominutím jak koza petrželi. Chtít po ní nějaký zákazník samse a samičku dania prihovaného tak nevím jak úspěšná by byla. Vydržela tam deset dní. hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.07.2009 18:01 Muž iblik [4] - Labyrintky – Re: zrada
o co že je na brigáte v hornbachu smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   10.07.2009 11:52 Muž Sid [6637] - Rostliny – Re: zrada
...Například historku o rybě v kanálu znám v nejméně deseti variacích včetně té závěrečné vtipné glosy...
:)
Můj "příběh" s rybkou na zemi a následně v zákazníkově sáčku s jinými rybkami je pravda a žádnou velkou radost z toho nemám. Jen pocit trapnosti... :-O
A zahučet v Hornbachu rybu do kanálu jsem na vlastní oči už viděl. :)
Ovšem nedošlo k tomu při prodeji zákazníkovi, ale při vypouštění čerstvě dodaných ryb z transportních sáčků do nádrží. Holt si paní S. nevšimla, že v sáčku zůstala ryba, a když jej vytáhla z akva, rybka vypadla přímo do kanálku... Komentář zněl takhle: "A je v pr....!" hmm
Dobrozdání obou aktérů jsem v případě potřeby schopen doložit. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.07.2009 11:23 zrada – Re: eleonen
Ano já vím. :-) Pravděpodobně mají zaměstnanci různých akvaristik za úkol touto scénkou odvádět pozornost zákazníků od krupičkou zamořených akvárií.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.07.2009 11:08 Žena eleonen [10] – Re: zrada
bohuzel te musim zklamat, ale muj prispevek byl zalozen na pravde, nemam duvod si vymyslet. Splynout s davem? Pekna blbost. Kazdy ma moznost posoudit sam. Ja zase znam spoustu lidi co take neverili a pak napsali ze jsou zklamani a ze na tom opravdu neco bylo.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   10.07.2009 10:52 zrada – Re: ČUPR
ČUPR napsal: Stačí když mi někdo vypráví jaké koupil ryby z HORNBACHU ......
Vzhledem ke zdroji tvých zkušeností se není čemu divit jak hloupý a zaslepený názory tady pořád propaguješ. Tohle vlákno dokazuje jenom to, že si tu každý rád kopne do šikovně naservírované mrtvoly. Stejnou smůlu tu má třeba Rataj. Podle zdejších historek je to jen zloděj co podvádí zákazníky prodejem skleníkových kytek, nefunkčních testů a předražených doplňků. Ve skutečnosti dodává svůj sortiment v obdobné kvalitě a mnohdy levněji než ostatní. Větší část příspěvků v těhle tématech si vymýšlí jedinci, toužící po splynutí s davem. Například historku o rybě v kanálu znám v nejméně deseti variacích včetně té závěrečné vtipné glosy. Mě se vždy vyplatilo nevěřit všemu, co mi někdo vypráví…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.07.2009 10:44 PetrH – HORNBACH - Brno
Ahoj, v Brně je celkem kvalitní obsluha, alespon jeden pán co tam dělá (je i akvarista) tak tomu celkem rozumí, ryby jsem tam nekupoval, ale zdají se celkem v pořádku no tedy až na tu cenu!!! tlamovce tam mají za dvojnásobné ceny než v akvaristice rozzureny . Na druhou stanu tam mají techniku nejlevněji v okolí, dokonce jsem ji nenašel levněji ani na internetu!!! potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   10.07.2009 10:17 Muž Sid [6637] - Rostliny – Re: eleonen
Vím přesně, který z prodavačů to byl. :-D Taky jsem měl tu čest pozorovat ho při práci, když obsluhoval zákazníka... :-O V podstatě totéž, co popisujete, jen s tím rozdílem, že rybka neskončila v kanálku, ale na zemi a posléze v sáčku zákazníka... rozzureny
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.07.2009 10:07 Muž Johan [4945] - Rostliny – Re: eleonen
Kdybych ho chytal já, tak by to dopadlo asi stejně....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.07.2009 09:07 Žena eleonen [10] – Hornbach Olomouc
Už bych se k tomuto tématu nechtěla vracet, ale mám jednu perličku ze včerejška tak se chci s vámi podělit.
Včera jsem měla cestu do olomouckého Hornbachu, tak jsem se rozhodla, že si vezmu dva ancistruse. Byl tam prodavač, který mě pořád zdravil ,na krunýřovce si vzal ušmudlanou odměrku a ani si neumyl ruce. Lovil je docela příšerným způsobem, máchal tím sítkem tak rychle, že vystresoval celé akvárko, a když byli krunýřovci moc rychlí tak je přimáčkl sítkem ke sklu. A když se již uloveného krunýřovce snažil přendat do odměrky TAK MU SPADL DO KANÁLU !!! Komentoval to tím, že Toho Vám už teda asi nedám, hahaha!.
Kupovala jsem tam jenom dvakrát poprvé jsem byla velice spokojena. Je zajímavé jaký je tam propastný rozdíl v kvalitě prodavačů.
Už nikdy! tone
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   10.07.2009 01:37 Muž ČUPR [204] - Tetry – Re: Sid
Tak to se budeš muset zeptat manažerů sítě HORNBACH. Samozřejmě, že jsou výjimky, jako třeba Olomouc. Na další Ti odpoví těch 7 stránek tohoto vlákna. A bude se diskutovat dál o HORNBACHu.... hmm ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   10.07.2009 00:04 Muž Romy [1822] - Cichlidy
deathfoe napsal: No a za třetí si myslím, že mít rybu z burzy přímo od chovatele je opravdu něco jiného než ji mít z akvaristiky, kde se o ty ryby ne vždy dobře starají a mají je tam v těch podmínkách měsíce, zatímco chovatel si dává určitě více záležet na tom prostředí, kde ty ryby vyrůstají a pak je jen doveze na burzu a za pár hodin prodá.

Trochu jiného ano,ale spousta nemocí je v latentním stavu a jako spouštěcí mechanismus stačí jen změna prostředí,stres,nebo chemismus vody.
I štěstí jednou dojde...,no a pak se divíme,kde se ta nemoc vlastně vzala. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.07.2009 23:59 Muž deathfoe [58] – Johan a Romy
Jo sázím zatím na štěstí. Je jasné, že kdybych měl nějaké drahé ryby, tak bych se podle toho zařídil i co se týká karantény a držel bych tam ty ryby klidně měsíc. Pak si myslím, že karanténu nemá většina lidí. No a za třetí si myslím, že mít rybu z burzy přímo od chovatele je opravdu něco jiného než ji mít z akvaristiky, kde se o ty ryby ne vždy dobře starají a mají je tam v těch podmínkách měsíce, zatímco chovatel si dává určitě více záležet na tom prostředí, kde ty ryby vyrůstají a pak je jen doveze na burzu a za pár hodin prodá. Jsme už celkem OT, takže už to tady nebudu rozebírat.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   09.07.2009 23:50 Muž Romy [1822] - Cichlidy – Re: deathfoe
Á,pán je docela odvaha...Až ti budou plavat v nádrži ryby třeba za 20 000,a ,,poštěstí se" něco chytit,to pak uvidíš co je pořádná hoňka... ;-)
Karanténa VŽDY A VŠUDE ! Jinak Murphyho zákony fungují spolehlivě... :)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.07.2009 23:42 Muž Johan [4945] - Rostliny
deathfoe napsal: No třeba, když beru ryby z burzy, jako, že už jsem jich pár bral, tak šup s něma hned do akvária, protože u těch nemoc nepředpokládám. No Hornbach je v tomhle o dost rizikovější a je třeba k tomu tak přistupovat. Že by to bylo méně rizikovější si nemyslím, ale vaše věc...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.07.2009 23:39 Muž deathfoe [58] – Re: Johan
No třeba, když beru ryby z burzy, jako, že už jsem jich pár bral, tak šup s něma hned do akvária, protože u těch nemoc nepředpokládám. No Hornbach je v tomhle o dost rizikovější a je třeba k tomu tak přistupovat. Karanténu si každopádně zřídím, sice ne hned, ale bude.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.07.2009 23:35 Muž Johan [4945] - Rostliny – Re: deathfoe
Každopádně, pokud bych tam ještě někdy nakupoval, tak jedině, když bych měl doma připravenou karanténní nádrž :-D (jako, že zatím nemám :-( ). to by se ale mělo týkat nákupů i odjinud, ne? ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   09.07.2009 23:30 Muž deathfoe [58] – Re: ČUPR
Já koupil před pár měsíci v Ostravském Hornbachu pár Cichlidky vysokoploutvé (Mikrogeophagus altispinosus), protože to jsou celkem vzácné ryby a světe div se, nejenom, že neměli žádnou nemoc, ale po přesunu do nového většího akvária se mi za posledních 40 dnů 3x vytřeli, takže zázraky se dějí i s rybami z Hornbachu :). Každopádně, pokud bych tam ještě někdy nakupoval, tak jedině, když bych měl doma připravenou karanténní nádrž :-D (jako, že zatím nemám :-( ).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.07.2009 23:29 Muž Sid [6637] - Rostliny – Re: ČUPR
...Proč ryby z HORNBACHu mají krupičku? Proč asi.... Proč to není jen jeden HORNBACH ale je to skoro každý druhý?...
Tak to by mě tedy hodně zajímalo, proč mají ryby z Hornbachu krupičku. Mohl byste mě poučit? :-)
Mimochodem - uděleje si čas a navštivte oddělení akvaristiky v olomouckém Hornbachu, ať víte, jak vypadá solidní akvaristika. ;-)

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   09.07.2009 22:33 Muž ČUPR [204] - Tetry
Kdyby byl HORNBACH seriózní, určitě by se tu o něm neustále nediskutovalo a to již na 6té stránce. Proč ryby z HORNBACHu mají krupičku? Proč asi.... Proč to není jen jeden HORNBACH ale je to skoro každý druhý? Pro mne je HORNBACH dobrý tak aokorát pro nákup materiálu a potřeb pro domácnost - a to ještě s velkým odříkáním, protože tam je to fakt samý "odborník"
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.07.2009 20:46 Muž Diego [72] – Re: Sid
Samozřejmě že je to o lidech... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.07.2009 20:36 Muž Sid [6637] - Rostliny – Re: jeviel
Osvěta nese ovoce. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.07.2009 20:33 Muž jeviel [3]
Dnes jsem byl v Olomouckém Hornbachu, okouknout ryby, techniku atd.
Dal jsem se do řeči s prodavačem o chemii a CO2. Evidentně věděl o čem mluví a nesnaží se jen rejžovat. (Takže jsem nic nekoupil) :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   09.07.2009 15:42 Muž Sid [6637] - Rostliny – Re: prikpa
Vždycky je to na prvním místě o lidech. (Nebo až na prvním místě o penězích?! :))
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.07.2009 14:57 Muž Diego [72] – Re: vhisky
V Brně to mají posledních pár měsíců předělany..U akva s kytkama mají cca 300l normálně založeny,s rybami atd,ale hlavně s řasama... :) Jinak Hornbach doporučuju na techniku,dekoraci apod. neživé věci,co se týče živých tvorů,ani se nedívat. :-( Ale jak to ted prodávají napravo,tak se dost zlepšilo,než když to bylo jako dřív ,,rovně´´. (myslím umístění v obchodě) ;-)

Jinak:Olomouc se dá,je to tam o dost lepší než jinde,Brno nápodobně a nejhorší je Hornbach v Praze na Černém Mostě. :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.07.2009 14:06 Muž vhisky [45] – Re: eleonen
nejčastěji se prodává jako akvarijní Alternanthera 'Rubra', když jsem prodavači řekl, že to není do akva, že po měsíci zdechne, jeho odpověď byla: Je dobře že to víš.
Zase ale mají skvělej výběr techniky, krmení, dekorace.. fakt paráda, často v Hornbachu(Brno) nakupujeme. potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.07.2009 15:37 Žena eleonen [10]
Ovšem musím říci, že prodavačka tomu skutečně rozumněla a odlovila mi pěkné velké ryby, to jak jsou zdravé se ukáže v průběhu dní.
Jistota není nikde. Také zde tak sklonovaný Rataj a jeho rostliny: Rostliny krásné, ale prodali mi i neakvarijní rostlinu a ještě jsem si do akvaria zatáhla šneky ač jsem rostliny důkladně pročistila.. :-|
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.07.2009 15:32 Žena eleonen [10]
Kupovala jsem rybičky také v Hornbachu - Olomouc. A to hlavně kvůli čichavcům zakrslým, nikde jinde je neměli ani v Přerově, tak jsem to riskla. Rybičky mám už týden, jediný problém nastal u dvou samců živorodek - rozpad ploutví.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.05.2009 19:30 Muž Sid [6637] - Rostliny – Re: zrada
Já vím! :-) Tak jsem to ale nemyslel...
Tím: "Jako vždy!" jsem měl na mysli trefné, vtipné a výstižné...
Tím: "Snad kromě debaty o hrachové polívce..." zase to, že tam se mi to až tak moc nelíbilo... :-O :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.05.2009 19:14 offtopic – Re: ČUPR
Uznávám. To je jasný důkaz toho, že každý nákup v každém zařízení tohoto jména nutně skončí apokalypsou. Problém zřejmě vyřeší znárodnění, konající se brzy po příštích volbách. V následnickém družstvu AKVASOBĚ se takový šlendrián jistě trpět nebude. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.05.2009 18:37 zrada – Re: Sid
Ale vždyť jsem si "fráze" odpustil !? :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.05.2009 17:39 Muž deathfoe [58] – Re: ČUPR
No když to je smutné konstatování nezkušených akvaristů, tak chyba mohla být i v jejich nezkušenosti. Divné je, že jsem v Hornbachu v Ostravě kupoval 2x ryby, celkem 3 kusy a nezavlekl jsem si žádnou nemoc a ryby jsou ve skvělé kondici už dlouhé 4 měsíce (pro někoho třeba krátké 4 měsíce). Takže Vaše tvrzení "zcela jisté onemocnění a postupný úhyn ryb" je v mém případě jaksi mimo mísu. Byl jsem tam ve středu, půlka akvárií měla špinavá skla, v nádrži s otocinclusy byli dvě mrtvolky a často tam mívají krupičku hlavně na neonkách, jak už jsem psal v příspěvku někde níže, takže nezkušeným akvaristům bych tam fakt nákup nedoporučil a zkušení se rozmyslí sami podle stavu té které ryby a použijou karanténu, ono tam jsou fakt některé druhy ryb co se jinde ve městě koupit nedají a někdo to raději riskne a koupí tam a použije karanténu, než platit 300,- za kurýra ČD a objednávat z internetu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.05.2009 17:37 Muž Sid [6637] - Rostliny – Re: zrada
smich
Jako vždy! (Snad kromě debaty o hrachové polívce... hmm :-D )
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   28.05.2009 17:12 Muž ČUPR [204] - Tetry
zrada napsal: ČUPR napsal: ! Nikdy jsem tam ryby nenakouopil a nenakoupím...

V tom případě bych si tyhle soudy odpustil. Brouk Pytlík aspoň všude byl a všechno viděl.

To nejsou soudy, ale holé a smutné konstatování nezkušených akvaristů nakupujících rybky v HORNBACHU. Nejsi náhodou jejich zaměstnanec? ;-)

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [19] ...... 24

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 43121x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/3620-hornbach-?od=901