Akvarijní burzy Ostrava
Přijel jsem v 8:00 odjezd 11:00 cena 45Kč
Tam je to v neděli taky zadarmo.
Někdy Richard někdy Milan on nám historii svého jména vysvětloval
Já parkuju vždycky tady, zadarmo. Ale základ je přijet před osmou. Je pak i na burze ještě relativně volno a všechno zboží.
mapy.cz/… Nojo, když Ty na burze vydržíš kratší dobu než já pod vodou.
Chápu, že nebydlíš v dosahu Ostravy a i tak jsme oceňovali, že jsi dorazil. Zviditelnil jsi nás na mapě Evropy.
Prolificy už bydlí a na uvítanou dostaly Grindal a prý jo.
Jsem doma.
Omlouvám se, pokud jsem byl trochu ve stresu. Měl jsem jen hodinu, během které jsem si potřeboval vyzvednout objednané věci, chtěl se porozhlédnout po burze a finálně měl minimum času na lidi. Situaci komplikovalo, že z pěti lidí, pro které jsem něco měl, jen dva jsem našel v bufetu a další hledal. K tomu něco, co u nás v Bratislavě na burzách neznám: Fronty jako blázen. Docela zpomalují
.
Mimo věcí, o kterých jsem věděl, jsem koupil kelímek s názvem Pelia. S prodávajících jsem nedostal žádné informace a až ve vlaku si potvrdil, že jsem koupil správně Lomariopsis lineata (Round Pelia).
Rostliny jsem do Bratislavy dovezl víceméně ve stavu, v jakém jsem je dostal.
Za domem knihy jsou taky parkoviště. Je to sice o několik metrů dál, ale výjezd taky bez problémů.
mapy.cz/…= Tady u té kulaté budovy a parkoval jsem tam naposledy,díky za tip na parkoviště
Ježišmarjá, a kde jsi parkoval? Já vždycky stojím na parkovišti mezi radnicí a Divadlem loutek, o víkendu je zdarma a s odjezdem nemám nikdy nejmenší problém
Tak, a teď jsem to vykecala a příště nebudu mít kde zaparkovat
Také jsem Vás ráda poznala, příště si snad udělám trošku víc času, abych mohla nasát trošku z Vašich zkušeností. Dnes jsem toho měla v plánu hodně, tak to moc nešlo
Moc děkuji za rostlinky, právě se je chystám jít nějak zpacifikovat... Snad se bude dařit. Ahoj
Po dlouhé době jsem se odhodlala sama do Ostravy, parkování byl masakr, musela jsem vzít zavděk místu s hlubokou kaluží. Bundu jsem nechala v autě, aby mi v halách nebylo horko, a tak jsem předlouhou frontu vystála ve svetru. Ovšem klobouk dolů, šlo to fakt rychle. V bufíku známé i nové tváře, bezvadné. Šla jsem obmrknout nabídku s tím, že vlastně nic nepotřebuji, jen červy pro ježka. Ovšem podlehla jsem nákupní horečce a na cestu k autu bych potřebovala nosiče.
Kytky, výživný substrát, úžasný kořen, kameny, patentky, krmení pro krunýřovce a červy a granulky pro ježkovou...
Takže už je to jasné, akvárko z práce bude pokračovat doma.
Omlouvám se, že jsem se nerozloučila, spěchala jsem domů, abych viděla naši biatlonovou princeznu v akci.
Jj, dneska to bylo supr, i v bufítku se nás sešlo dost.
// Na Ostravské Fauna Trhy Milan Líbal přiveze: // - Křestní je Richard ne Milan.
Pepan chtěl jen prolifiky
.
Zdravím nejede na zítřejší fauna trhy někdo kdo má přebytky rostlin co by podaroval nebo prodal za symbolickou částku?
Na burzu má cenu přijít v každou hodinu
Jen výběr bývá samozřejmě menší, ale základní druhy a krmiva tam naleznete i v 11:50
to tě Pepan dočista nevybral?
Pooslední šance získat v Ostravě 'dunajské gupy'! Kdoo chcete, pište ješte dnes!
0 18.02.2017 17:52 Renata – Zítřejší burza
Zdravím
uvažuju, že bych se zítra zajela podívat na burzu. Nechci nic moc kupovat, ale jsem zvědavá, jak to tam chodí. V březnu už bych si chtěla pořídit rybky, tak bych se zítra když tak domluvila s prodejci, sehnala nějaký kontakt. Nejsem z Ostravy a tak bych potřebovala vědět, do kolika hodin tam má cenu ještě chodit.... Děkujuuuuu
Poslal jsem zprávu a kontakt ceny a velikosti netuším.
Náhodou se nezmínil, jaké ceny si představuje? Zajímal by mě ten panaq. Klidně mi to napiš do zprávy, pokud víš
Děkuji
Však oni moc dobře vědí, jak to myslím a o koho jsem měl na mysli, to že jsou svéráz mě nevadí.
Ostava je taková svá
nic ve zlém
Trochu sebemrskačství občas nezaškodí. Jeden orezlej prý to má rád.
Zip napsal: Bohužel jen nahaté
Prosím O.T. jsem si nemohl pomoci
Ale hezky nabarvené. A vodovzdornou barvou.
Prosím O.T.
Aha, ta nápověda. Jasně, že z oděsy
Bohužel jen nahaté
Prosím O.T. jsem si nemohl pomoci
Ahoj, v neděli jdu na burzu pro ryby a den předem budu vyklízet zajižděcí kytky z akva, tak kdyby někdo chtěl podaruji Hydrocotyle tripartita Japan nebo Blyxu. Případně bych byl rád za Staurogyne repens, Rotala rotundifolia, Alternanthera reineckii Mini nebo Pogostemon erectus na oplátku, ale není to podmínkou.
Ty pytlíky jsou jistější. "Mladíka" může trápit prostata a třeba bude na WC.
Hedej fousatého šedivého mladíka, to je tutovka
Poznávací znamení je jednoduché. Budou to ti lidi, co budou obloženi pytlíky s rybami, rostlinami a ledničkami s nákupem krmiva a podobných důležitostí.
Moc děkuji, stavím se
Snad Vás tam poznám - nejspíš budete největší skupina lidí
tak se stav za náma do bufetu, tripartitu, sagitarii a najas bych v mých akva našel...
Na minulé burze je kolega kupoval,ale nevím od koho,protože jsem naposledy nebyl.
Na předminulé burze je měl pan Vyslúžil. Ale jestli budou teď, to netuším.
Bývá tem i Cryptocoryne affinis? Docela by se mi hodila, ale AQ ji nemá už hodně dlouho...
Všechno co jsi napsala tam obvykle je,ale je třeba přijít včas.
0 15.02.2017 18:46 shaula [20] Trošku mě děsíte, já se na Fauna trhy už 14 dní těším, že si konečně pořídím právě nějaký ten "obyč" plevel do svého nově založeného budoucího krevetárka, a teď vidím, že tam možná nic nekoupím?
Budu shánět asi Egeria najas nebo Egeria densa nebo Najas guadelupensis nebo Ceratophyllum demersum, pak nějaké kryptokoryny (wendtii green nebo affinis), dále Saggitaria subulata nebo nějakou valisnerii menšího vzrůstu (mám akva jen 40x25x25 cm), Anubias nana, Hygrophila polysperma nebo Hydrocotyle tripartita apod. Ne všechno najednou, všechny vypisuju jen pro představu. A měchýřku jávskou (tu jsem tam minule viděla, tak s tou asi nebude problém, ostatní netuším, tehdy jsem ještě neměla ani základní přehled, tak vůbec nevím, co jsem tam viděla
). Mívají tam i něco z toho ostatního, co jsem psala? Případně kdyby měl někdo postradatelné nějaké tyto začátečnické kytky jednoduché na pěstování, za čokošku nebo férovou cenu, tak mám zájem... (Jen ty čokošky prosím hlásit předem, ať se mohu vybavit
).
V rodinných poměrech se nevyznám, nicméně (pokud tedy mluvíme o těch stejných lidech) před cca 3mi měsíci jsem pravě potřeboval plevel a chtěl jsem kanadský mor a nebo demersum. Vzal jsem mor, ale měl i demersum.
Přidat reakci
1 ...... [10] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x