Akvarijní burzy Ostrava
NHKG napsal: Díky za info. Takže na burzu nejdu a budu shánět dál. V Hornbachu nakupuju často, ale nákup ryb tam nebudu riskovat.
Proč? Já v Hornbachu nakupoval otíky a borarasky a v pohodě. Rozhodně je to lepší než od nějakého neznámého překupníka na burze.
Díky za info. Takže na burzu nejdu a budu shánět dál. V Hornbachu nakupuju často, ale nákup ryb tam nebudu riskovat.
Občas bývají v Hornbachu. Na burze jsem je nikdy neviděl.
0 14.11.2016 20:24 NHKG [3900] - Hadohlavci Furt lepší dopisující než negramotný.
vím že není zdejší
,ale dopisující člen je dobrý
Ivaha to má trochu z ruky tak ji berem že je dopisující člen.
Co to je s tema prupiskama? To si je tam jako mnenite?
To je tak dva roky co jsi tu byla
Si dojeď.
A ani mně propisku nepošleš??? Jednu, dvě, tři...
Žádný tahák nebude. Je to zájmová a ne komerční či politická činnost. A Vašek stejně nepřijede.
To je tahák na srazík
Propisek není nikdy dost
Budou se rozdavat prupisky? Tak ja bych asi dosel...
Uděláme i ustavující schůzi KPPB.
Zrob, a vem i nějaké propisky navíc
Tak jí pak vyfoť, já vám zkontroluju docházku
Urobim prezenčku.
Určitě sraz v bufáčku, že o tom pochybuješ
Te by to i šlo. Bacilonosic uz nesu.... a jako řidiče bych vzal přítelkyni kdyby byla nějaká to stopecka na stole
Starší reakce
To víš, když se k stolu posadí dva takoví prostorově výraznější, hned je jeden stůl obsazený plně.
Dva plný stoly a ještě bylo málo
Jó to byly časy.
Kdysi dávno jsme tam měli ceduli od Libora, že u tohoto stolku je sraz z rybiček, pamatuješ? Ale to už je prehistorický
afc1886 napsal: Já se tam dostal až 10:30 a to už jsem jenom proběhl kolem,tak jsem si ani nevšiml,jestli tam někdo byl.Ale i tak jsem nakoupil vše co jsem chtěl plus něco navíc.
Tak to já jsem nakoupil i to co jsem původně nechtěl. Ale jinak dobrý a jsem rád že to mám.
Já se tam dostal až 10:30 a to už jsem jenom proběhl kolem,tak jsem si ani nevšiml,jestli tam někdo byl.Ale i tak jsem nakoupil vše co jsem chtěl plus něco navíc.
Sraz se nepovedl. Čekal jsem tam, ale nikdo nedošel. Tak snad příště. Jinak zajímavých věcí tam byla spousta, myslím si že každý si mohl vybrat. Já si vybral. I když jsem se dušoval, že se budu držet zpátky, zase jsem nesl plnou lednici.
tak prisel jsem o neco zajimaveho?
srazik se povedl?
Já budu na burze, tam se kolem mě můžeš ochomejtat třeba hodinu.
ve kterem vagonu budes ty, at se tam vice zdrzim...
laKatos napsal: to je dobry napad....ale z frydku .....a odsid do Ovy tramvaj nejezdi.....
......
no jedine vlakem... tam je vice lidi.... = vetsi radost a skodolibost ze to chytnou ve vetsim meritku....
Přesně.
to je dobry napad....ale z frydku .....a odsid do Ovy tramvaj nejezdi.....
......
no jedine vlakem... tam je vice lidi.... = vetsi radost a skodolibost ze to chytnou ve vetsim meritku....
Tak jeď tramvají. Pokud jsi škodolibý, tak Ti bude dělat dobře, kolik cestou nakazíš lidí.
OT...
ja mam takovou rymu ze nemam ani auto abych se dostal na burzu...
Chlapská rýmečka je sviňa. To Ti nezávidím.
Já bych dorazit měl,ale nevím,jestli to budu stíhat v 9 hodin.
to bylo mysleno ironicky
ja mam festovni nudli u nosu a vidim to blede
Já si tam dávám kafe. K tomu se uzené makrely moc nehodí. Hlavně abychom se srazili.
na stole bude talir s uzenymi makrelami abychom zachovali tema...
Tak se domluvme na konkrétní hodinu do bufáče a je to. Ráno tam bývám na osm, tak hoďku než to oběhnu a pak se můžeme sejít dole.
Musíme vymyslet poznávací znamení.
ja taky kdysi k bufetu nakoukaval ale vetsi shluky jsem nidky nevidel.. a ptat se u kazdeho stolu ....ahoj jsi z rybicky.net? se mi zdalo trosku nahlavu
Musíš se dívat na doprovodná zavazadla. Pokud to má prehistorickou polystyrénovou ledničku, je to určitě akvarista. A pokud to má šedé vlasy a fousy a váhu jako celá Janáčkova filharmonie, určitě je to Pepan. Tak snad ty srazy zase rozhýbeme.
Pokaždé,když jsem tam byl jsem do bufetu nakoukl,ale nikdy tam neviděl nějakou skupinku,tak jsem se otočil na patě a šel.Možná tam někdo byl,ale jak poznat člověka z RYBIČKY.NET.
Dříve jsme mívali v průběhu burzy pokec v bufetu v přízemí. Nějak se vytratili lidi a dneska už to nefunguje. Kdo zítra dojde?
nevstevu planuji uz ze dva mesice (na cumendu) ale skolila me ted jakasi hripajzna.. tak uvidim...
Přidat reakci
1 ...... [15] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x