Akvarijní burzy Ostrava
Už to vidím jak lidi, kteří mají i při měsíčních intervalech absťák, čekají na červenec, aby si v klidu nakoupili. Vždyť by tu za chvilku bylo tolik psychiatrů jako v Americe.
Já nebyl delší dobu a musím říct, že bylo z čeho vybírat. Jen mi přišlo, že bylo míň lidí, ale to je asi tím datem....
Tak si nechej pod stromeček naježit prasátko a začni spořit.
Ó, jak jsi chytrý
Takže podle Pepanova reportu ve vzkazech vím, že burza byla i tentokrát velmi pěkná, což mě nepřekvapuje a je to další důvod se tam těšit a opravdu tu celou republiku přejet
To vím.
Aji v tom máš pravdu
Kdybych byl "prosímano, prosímne, prosímsemhle, prosímtámhle" tak by ses se mnou nebavila.
To říkám furt, že jsi rypák rejpavej
Ale tady máš celkem rechht, slibuju už opravdu dlouho
Já to beru tak že slibem neurazíš.
Však my to s Marťou příští rok zvládneme a dojedeme
Na pražské burze jsem byla jen jednou a upřímně říkám, že na ostravskou prostě nemá
Já bych je u toho nenechal. Když budou vědět že naše burza je největší, možná tady časem zajdou jezdit jako dříve na Stodolní a budou tu utrácet.
prazaci si mysli ze maji vse nej... ale to si jen mysli a nechal bych je u toho....
Kdysi byl Tropic, tam byla i akvaristika, ale ta zanikla. Pak tam byla terraburza, ale i ta je minulostí. Takže říkáš že jsem lepší než Pražáci? A to jsme pro ně něco jako pro Slováky Zakarpatská Ukrajina.
dneska jsem se s brachou bavil na tema burzy v CR. On je ma dost sjezdeny a ostravska je pry NEJ.... kazdopadne vzpomneli jsem si na burzu co byla kdysi v dome kulture vitkovic ci jak se to jmenovalo (blizko nakupniho centra futurum)... byva jeste?
Ciffik, Priest, DavFM a moje maličkost. Na burze jsem poznal Ivana Vyslúžila, takže taky super.
A někteří chudáci museli být v práci.
Kolik vás tam bylo?
Zdravím ve spolek, nemáte někdo náhodou kontakty na prodejce mraženého krmení? Minule jsem prošel všechny prodejce - naháněl jsem krill - a výsledek byl tristní, sehnal jsem dva blistry. Od jednoho (krmivaproryby.com) jsem dostal kontakt na příště, ale má skladem jen ty blistry. Tak bych chtěl zkusit zkontaktovat další, ale na stránkách aquaburzy ty kontakty nějak nemůžu najít... Díky V.
Minule jsem rikal ze dojdu a nedosel jsem, dneska nic nebudu rikat a dojdu.
V devět si objednávám kafe v bufetu.Se mnou počítej.
Takže teď natvrdo. Kdo v neděli dojde. Pokec by byl okolo devíti dole v bufetu. Pokud se neozve dost lidí, nemá cenu Gagala otravovat kvůli dvěma nebo třem lidem.
Starší reakce
0 04.12.2016 21:30 laKatos – vata...
ted me napadlo, nechce nekdo akvarijni vatu? mohu donest
Jestli se ozve dost lidí, poprosím o stůl, ale dám vědět fakt až v sobotu.
Co ty sutry. Nějak jsme to nedoresili? Chceš je přivést.
To jsi šťastný že budeš moudřejší. U mě už to, s ohledem na věk, nehrozí.
Měl bych dorazit,ale moudřejší budu až v pátek.Záleží,jestli něco nevymyslí v práci.
Starší reakce
Starší reakce
Je to úplně čistá patentka a ta je na mražení ideální. Už jsou namražené a vypadá to velice dobře. Čisté maso a trochu vody. Rozhodně lepší než ten hnus, co se leckdy prodává v blistrech.
ano.....
hele chlape a divas ze do sekce daruj....
20kg se me vali doma a taky jsem je tam nabizel.... uz jsi je mohl mit
divej predevsim doma krb nemam... ty ponozky nad krbem byly ironie...
a ja si dovezl dve mrenky nadherne (cca 15cm na delku).... na louskani sneku......chci se jich totalne zbavit.
ty patentky na papire co se prodavaly jsou na mrazeni?
Jo a pánové, co jste si vlastně pořídili? Já se prásknu první, Kytka, kytky, kytky, kytky, Nerittiny a patentky na mražení.
Neboj,tady to je v pohodě.
Předpokládám že Tvoje paní sdílí stejný názor. A už radši dost pokecu, nebo nás smáznou.
krb bych ozelel hlavne ze by bylo dalsi akvarium
Jestli to bude i se stolitrovým akvárkem, tak máš po krbu.
Přidat reakci
1 ...... [13] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x