Akvarijní burzy Ostrava
Pokud nebudu v praci, tak ano.
Starší reakce
Kdyby jsi chtěl Riccii není problém, ozvi se!
Bývá od 8 do 12, ale je lepší tam být dřív i když fronta posutpuje hodně rychle.
Od kolika do kolika je ta burza? dá se tam sehnat i Riccia fluantis?
Starší reakce
Dneska byla fronta menší než poslední 2 burzy, sice ne o hodně ale byla
A až mi to připadalo tu první pulhodinku takové divné, jak kolem mě nebyla žádná tlačenice
Byl jsem tam od 8 do 10 hodin. Fronta byla ráno velká, ale tlačenice u prodejců slabší. Hodně lidí to udělalo asi stejně jako ty,vlastně i já. Koupit co bylo třeba a domů, resp.někam do stínu na koupaliště.
Starší reakce
ivaha napsala: Poslušně hlásím, že jsem v pořádku dojela
Tak je to spravne a tak to ma byt.
Taky se připojuji a děkuji všem, s kým jsem mohl strávit milé dopoledne na minisrázku uživatelů rybicky.net na Akvatera burze. Bylo nám s vámi moc dobře a oba se Scotty jsme si to moc užili
Díky a na podzim nashle.
Všem díky za milé setkání. Těším se na další!!
Kolem téhle hodiny se tam jistě všichni nějak mihneme mezi odbíháním pro to, co jsme ještě ještě zapomněli
Šikovný chlapec. Já se tam ukážu až pokoupím a a přojdu si to tam celé. Snad se mi tam do půl deváté podaří dostat.
Super!! Moc se těším. Vezu sebou jednu cryptošku, abys mi ji pomohl určit, pokud to bude v Tvých silách
Natiskl jsem cedulku na stůl se srazem lidicek z Rybicky.net. Osobne se v bufaci vyskytnu jak psala baletka - okolo 9:30, coz jsem dal i na cedulku. Snad nenabouravam nekomu plany, ale nejak jiny cas jsem tu necetl. Tak zítra.
Ok, tak tedy okolo 9:30. Naši grupu povezu také hned na ráno.
Sraz není časově specifikován. Já bych tentokrát chtěla dorazit brzy, cca 8.30. Zdržím se max. do 10h. Tak budu rada,když se někde dole potkáme. Třeba 9.30??
Jasne, bud vas uvidim nebo spise uslysim
Take dorazim někdy k zacatku.
Ahoj, no v bufetu určitě a chceme dorazit hned na začátek
Najdeš nás?
A v kolik bude sraz? Predpokladam ze v bufaci. Kdyz to dnes stihnu casove, zkusim donest neco zajimaveho.
Nepotřebuju nic z toho, ale těším se, že se zase po dlouhý době uvidíme
Nevíte někdo, kdo by mohl mít galaxky? Zatím se mi nepovedlo si je s nikým domluvit...
Mohla bych poprosit o ty kryptosky?
Zradlo na vymenu nemam, mrkni ke mne jestli by se ti nehodila nejaka zelenina z mych akvarek, pokud ji budu mit ve vetsim mnozstvi
Kdo má zájem o pár přebytků ode mě? Je toho malinko, ale přesto se mi to nechce vyhazovat: christmas moss, cryptocoryne wendtii green, kryptoška bez určení - nízká, do hněda, taková zmenšená a hladší wendtii tropica, rotala walichii 2ks, lomariopsis lineata. Výměně za kousek žrádla (třeba i živého) se nebráním, ale ráda daruji. Můžu dovézt na burzu.
Starší reakce
To netuším,ale určitě by se pak daly sehnat kdyby jsme je už náhodou neměli . .
Ještě sháním mininanotopítka do cca 8 litrů, takže pokud někdo ví, že se na ostravské Aquaburze vyskytují, prosím, odepište.
Starší reakce
My je ted máme na prodejně
pošlu Vám zprávu ju??
Starší reakce
Dobrý den, dají se tu sehnat krátkoploutvé bojovnice pestré?
Starší reakce
Dobrý den, dají se tu sehnat krátkoploutvé bojovnice pestré?
Na té fotce by měla být Piptospatha viridistigma.
(Když ony ty kytky jsou si vzájemně až moc podobné...
)
Jo, máš fajn, že to máš blíž. Já si musím dojet nebo nechat poslat. Ale do Ostravy na burzu jezdím ráda, tak mi to a tolik nevadí
Souhlasim, proto jsem zminil tu vymenu te shnile rotaly, tam nebyl problem, vse bylo napraveno, proste se stane, ze to behem expedice zustalo nekde par dni lezet...Jina vec je prodavat rostliny s rasou a tim spise s takovou potvorou, ktere se clovek tezko zbavuje (vlastni zkusenost, z meho pohledu radsi deset trsu ruduchy nez jeden trs te zelene potvory v jemnoliste rostline). Znovu zminuju, ze se mohlo jednat o ojedinely pripad a ja mel proste smulu. Je fajn, ze se nekdo z blizkeho okoli zabyva v takove mire rostlinama (Daho a Rataj uz jsou preci jen trochu z ruky) a dokaze nabidnout takove exoty jako je Sidova Bucephalandra
pěkný fotky
No a já nechal u p. Skácela za tu rostlinku na tom šutru trojmístnou částku, ale musím zdůraznit, že:
a) šlo o moji svobodnou volbu
b) původní cenu se mi podařilo smlouváním snížit
c) jsem s tímto obchodem nadmíru spokojen, o čemž svědčí i to, že jsem si vzal hned dvě takové rostlinky...
Zbyňku, tady já musím podotknout, že pokud pan Skácel nemá zrovna rostliny v odpovídající kvalitě, tak zavolá a domluví se na náhradním řešení, což kvituji s povděkem. Nestalo se mi, aby mi poslal něco špatnýho.
mám podobnou zkušenost s tímto pánem,bohužel ,s kryptama sem si přinesl i ruduchu
Ale musim dodat, ze jsem se u nel uz parkrat spalil (mozna to byly nahody, pri mem stesti by to sedelo), objednaval jsem u nej asi 2x, poprve rotali walichii, mel ji zabalenou, prinesl jsem ji domu, rozbalil a vsechny stonky byly cerne (shnile), nastesti se s nim dalo domluvit a na dalsi burzu mi dovezl kytky nove plus darek v podobe jedne rostlinky (bohuzel terarijni), rotala byla velmi zarasena (vlaknita) a ja V.L jsem si myslel, ze se s tim me akvarko popere, snad jsem s ni dobojoval po 3/4 roce a stalo to opravdu kopec penez, nervu a pomalu i slz... podruhe jsem u nej objednaval eleocharis parvulus (tyden predtim jsem objednaval to same u daho), cena stejna u obou, ale mnozstvi se neda absolutne srovnat, daha bylo tak trikrat vice (v kosiku)....Pokud si to p. Skacel precte, chtel bych podotknout, ze ho timto nepomlouvam, nechci ho zadnym zpusobem poskodit, chyby se stavaji a ja byl mozna jedinou nespokojenou vyjimkou, takze za me Ano, vyber slusny, ceny slusne, mnozstvi by mohlo byt lesi a doporucuji rostliny, pokud mozno, neobjednavat predem, ale vybrat si je peclive primo na burze...
je to p. Skácel Akvarijnirostliny.eu
Přidat reakci
1 ...... [26] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x