Akvarijní burzy Ostrava
musim potvrdit, bylo to supr, akorat se priste musime slezt o kusek driv (nebo budu muset navarit v sobotu
) , s omluvenkama na priste souhlasim, chtelo by to tu naskenovat prezencku at vseci veda kdo je zodpovedny a kdo ne
jak spat, dyt hraje banik
fotak nabity karta nachystana
Kaviárový tousty.... na co potřebuješ ceduli??? Najdeš nás podle mě
Největší člověk v bufetu v červeném tričku s černýma pruhama... ale na druhou stranu, teď opravdu nemohu říct, v kolik přijedeme, záleží na tom, v kolik se vzbudím
Ale budeme se snažit tam být dřív a když tak se poptáme... A druhé poznávací znamení, když tam ještě nebudu já, tak stůl rybicky.net najdeš podle toho, že je tam spousta moc sympatických a rozesmátých žen
Nevíte někdo o prodejci mikrogeoph. altispinosus? Sháním pár či dva. Nějak nejsou poblíž k dostání.
fronta je od 8 do 12
ahoj, red cherryny a podobné neocaridiny mívají za 15,-, red crystalky a japonce za 35,-
Na kolik je nejlepší z rana přijít. Ja chodil vždy okolo deváté a je tam brutální tlacenice. Škoda ze pro rybicky.net - členy není třeba otvírácka pul hodiny předem.
To by tam nemohl přijít nikdo
. Kdyby tam každý přinesl butelku, tak by to byl fičák
. Už se na vás těším
Na burzu dorazim ale ke stolu se stavovat (pro tentokráte) nebudu. U me je nutnost při první návštěvě kdekoliv přinést domácí tekuté zapisne. Bohužel zitra budu řídit.
Cedula bude
Samozřejmě zítra s tebou počítáme ,že přijdeš fotit.
doufam ze tam bude nejaka velka cedula rybicky.net at se najdem
0 20.04.2013 20:53 Dano64 Také na burzu dorazím, nejede náhodou někdo z havířova autem? :o)
btw. nevíte někdo v jakém rozmezí se na burze pohybují ceny krevetek, já se v cenách vůbec neorientuji na burzu jezdím ale krevetkám jsem nikdy moc pozornost nevěnoval
Já doufám ,že to nebude naposled
Ale kdyby se minutka našla
tak víte kde nás hledat.
Já na burzu dorazím, jen nevím, jestli se zastavím, sháním jen nějaký páreček cichlidek ramirezek a nějaké to živé krmení a nejedu vlastním autem, ale se známým, takže asi nebude čas se za vámi zastavit, škoda....
Já to říkala!!
jaké?
jo to tak jdu vždycky nakouknout a pak nesu 4 sáčky domu
To znám
A taky jsem si vzpomněl, že tam chci koupit jedny speciální krevetky... snad mi je přivezou, musím si tam ještě ráno zavolat.
Na žrádlo taky nesmím zapomenout. Pak ho kupuji ve zveraku v pondělí
já budu kupovat Pancéřníček zelený Corydoras aeneus a otiky
Se mnou u stolu v bufetu. Já nahoru snad ani nepůjdu... nebo půjdu, ale peněženku nechám u obsluhy v bufetu
Já tentokrát opravdu jedu jen na pokec, skutečně jen společenská záležitost.... I když při kontrole mrazáku jsem zjistil, že mi nějak vymyzely buchanky, sakra... tak že bych přece jen nahlídnul?
Dobrý den, přivezu 5 velikostí stojánkových filtrů. Přejete-li si nějaké odložit, kontaktujte mě prosím na emailu mailto:petr.supal@seznam.cz
Koblasa k nám nejezdí, ale sortiment Easy fish včetně těchto filtrů nabízi jiný prodejce který by na burze měl být. Zde mÁ nick SAA.
Myslím že je má v nabídce Koblasa, ale jestli tam bude to opravdu netuším.
0 17.04.2013 18:20 jakubsamsa nevíte jestli bude na burze stánek s molitanovými filtry ? pře vánoci jsem u nich kupoval malý molitanový filtr (překvapil mě že funguje bezvadně
)
nyní chych potřeboval něco takového
"
www.lecivaprotercovce.cz/… "
Když mi doneseš ten liapor...
tak asi i já
ja
Sakryš, jsem se chtěl taky zaprezentovat a já už tam jsu.... kdopak mne tam napsal?
No, ale to není podstatné, mne spíš zajímá, kdo přijde na sraz v bufáči
Ahoj, sice na burzu pojedu, ale i tak mám dotaz. Jen ze zvědavosti. Bude tam někdo prodávat osvětlení na nano akva? Dík moc za info, prosím piš mi do zpráv ať to tady není zaplácané. Děkuju
No tož poslal jsem ti odkaz, jinak když si najedeš na akce, 21.4 tak tam máš akvaburzu
a v pravo je jestli se zučastníš..tak tam šoupneš ANO
a jsi tam
nevím kam se přihodit máte nějakou prezečku
Jsem se tam teda připsala, ať máš radost
, třináctka je hezký číslo
Tak zatím jen 12 lidí z rybiček kteří se zučastní?
slabotka teda
Starší reakce
Nevíte jestli se dá na burze sehnat pernamentní co2 test? nechce se mi platit poštovnééé
To jo, ale kecat přes dráty s někým kdo bydlí ve vedlejším baráku, to je zvrhlost
No jo, ale když jste od sebe přes půl republiky? Nebo přes půl planety? Lepší pokec přes dráty než sedět u nás se štamgasty v hospodě... s těma teda obvykle moc nepopovídám
To já jsem konzerva. Nejradši si s někým sednu a kecám z očí do očí. Kecat s někým přes dráty je podle mě asi tak kvalitní jako sex po internetu. Dá se, ale neuspokojí.
Tak zajít na jedno není k zahození, ale jinak raději kecám s tepla domova
Tyhle mřenky jsou na burze celkem pravidelně.
Přidat reakci
1 ...... [40] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x