Akvarijní burzy Ostrava
Je kus chlapa
To je tak vysokej a hubenej, nebo to druhé?
Ono není snadné Libora přehlédnout i bez poutače
Jedna Ti stačí, víc nedostaneš
Když už to slíbil, tak to musí dodržet. Né že bych si s Ivahou nevyměnil čísla abychom se lépe našli, ale když tam bude takovýto poutač na který spoléhám, tak jsme to asi ani dělat nemuseli
Zase taková sešlost? tak to se možná taky z mnou polovičkou stavíme. Ale jen pokud tam uvidím někde poskakovat Libora s tou cedulkou Rybičky.net
To taky
Tak ještě týden a půl, už aby to bylo!
Hm, a mě jsi tvrdila, že je to jen proto, že nerada jezdíš sama vlakem
Nooo, jsem se musela přece pochlubit, že se mi tam minule tak líbilo, že tam teď dotáhnu tři další, no ne?
ivaha napsala: Holky, já už jsem nás GAGALovi napráskala před časem
A ty si myslíš, že ta tvoje informační činnost se utají, jo?
To víš, že vím, žes to práskla, řešila jsem s ním totiž po minulé burze ryby
petulinakk se nám někde flinká, tak já to řeknu za ní
stejně mám její lístek na vlak
Já taky, já taky!
Jsem netušila, že je potřeba se přihlašovat i na burzu.
U nás je to tak, že když ráno zavčas vstanu a mám chuť, tak jdu.
No jo, opačnej konec republiky a všechno tam funguje jinak
Prosím, já už jsem přihlášen, pančitelko
No, já vezmu velkou ceduli s nápisem rybicky.net, aby nás všichni viděli... i ti, co se stydí mezi nás
Co vím, tak ještě lucie.aqua, Zoidik, malyLibor, snad i Pepan.
Super o Vás již vím
Klidně ten bufík obsadíme celý
Pokud jde ještě někdo další tak ať se prosím přidá do seznamu ať to vím alespoň orientačně.
Davide - hooodně
My přijedeme čtyři kusy.
Kuťafaja, podle seznamu v Akcích se zdá, že budeme na burze jen 4... ale já se vsadím, že nakonec nás tam bude z rybiček víc
Už teď se těším na posezení s českou výpravou
Starší reakce
Zkus napsat tady, v nabídce ho sice nemá ale třeba ho sežene. Na burze prodává pravidelně.
A komunikace s ním je Ok, bral jsem od něj a na burzu mi to dovezl, nebyl problém.
www.akvarko.eu Netuší někdo z přítomných, čí byly skaláry na fotce č.5? Ráda bych jméno nebo kontakt. Díky.
Perfektní, díky
Pár fotek z dnešní aqua burzy:
aqua.keydoc.net/…
Po neděli přidám Fauna trhy + možná ještě něco málo k akva.
Jojo ale CPO nic, no tak stejně teprve dávám zabíhat akvárko, takže času dost
Tak ráčku jsem si tam taky nevšiml.Jenom tam měli takové větší bílé(nevyznám se v nich)
No já chtěl okouknout CPO abych šel příští měsíc na jistotu a neviděl jsem tam žadne...
tak jsem si pořídil lupenitky
Tak prodejců bylo asi míň,ale ne zas o tolik aby se cesta na burzu nevyplatila. Odvezl jsem si cca 50ryb pár krevet a taky nemám vše co jsem chtěl.To jsem na burze nesehnal nikdy
Spíš mín prodejců ne? já teda jsem nenašel vše co jsem hledal...ale chvála pro organizátory, řada šla fakt hrozně rychle
Starší reakce
0 08.08.2013 14:50 jakubsamsa Nema někdo zájem o tuto rostlinku ? Nějak mi přerostla v akváriu .... mohl bych jí donést na příští burzu ...
img703.imageshack.us/…
rozměry cca 35x35x35 cm (velký kořenový systém)..... v mojí 120 litrové nádrži je obrovská
Starší reakce
Starší reakce
no ...
ani nvm kolik bylo něco mezi 10 a 11
nj, ale esli s tam byl ve 1200 tak to už sem měl doma zasazene
Já toho nakoupil s mladou tolik že jsem byl rad že jsem jel autem....
do bufetu jsem zahlídl, nikde tě neviděl tak jsem šel...kdyby tam byla velka cedule Rybičky.net
tak bych tam sednul...
tož neska nurza fajna akurat ta učast v bufaču stzala za psi štěk (fajně sme pokecali drahošu
) ale vic nas něpřyšlo
, kurec nevim esli to bylo tym že pořadatele něpronajali stolky nebo tym že pralo slunko venku a nikomu se nechtělo hnipat na burze, ale přyště prosym všeckych ať se aspoň přydu ukazať
gagal: jinač organyzačně podle mě šecko v rychtyku
budu tam jako dycky
Prodává někdo na burze akvaristické sáčky? Nejlépe nějáké menší?
Zdravim,
hledam chovatele cichlidek ramirezi z aquaburzy, prodaval tam i sackovane krmivo SAK.
Pripadne nekdo jiny.
Starší reakce
Ano, koná. Vždy platí to co je našich stránkách.
0 30.05.2013 21:21 Libor – Aqua burza Ostrava Černá louka
Chci se zeptat, zda se opravdu koná 16.6.13. Aquaburza na Černé louce, neboť v sekci akce není vyznačena.
Starší reakce
Ne od p.Kaňoka jsou ty druhé v těch skleničkách..tam nakupuji, ale ty v těch kelímcích si nějak nemohu vybavit a vypadají zajímavě
A jinak děkuji za odpověď
Našel jsem ti ještě jednu fotku, o něco málo lepší (ale i tak mizernou).
jak pise keydoc, bez lidí je to super, dokonce za mnou chodili prodejci at jim nafotim to a to, poprve v zivote jsem videl jehlouna barmskeho. bohuzel nektere akvaria byla tak usmudlana, ze jsem ty fotky nemohl pustit ven a to jsem jich nahazel bezmala 2000, pouzitelnych tak 100
Ahoj,
fotka č. 10 (dsc_4601) jsou od p. Kaňoka, č. 69 (dsc_4136) budou asi u p. Hřivňáka.
Edit: Jinak beťáků tam bylo samozřejmě mnohem víc. ;)
Teď si nejsem jist... možná možná to mohl být ten "mladý pár prodejců" v zadní části haly (naproti p. Dardy?). Moc nepomůžu a navíc tápu... reálně je možné, že to měl někdo úplně jiný.
Edit: Jasný, bez tlačeni je to pošušňání.
Akorát akvárka byla víc ušňupaná než dřív.
Přidat reakci
1 ...... [37] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x