Akvarijní burzy Ostrava
3 16.06.2019 10:51 Olin – Burza ostrava
Návštěvnost slabší..8:30h...Tak jak to mám rád
Doufám, že nahodíš spoustu fotek.
Fronta v 9 i v 10 hod.
Aktuální stav fronty.
Starší reakce
Po delší době půjdu
Starší reakce
V osm byla fronta větší....
Dnešní ulovek... viz foto.. živé krmivo které si nechám mírně povyrust... necelý čtvrt-tisíc malých kaprů.
Nahadou telefonni číslo na toho Poláka co je prodaval nemáte, případně jiný kontakt.
Předem diky
0 19.05.2019 08:20 MikiG Dnes v 8:20,o něco více lidí než minulý měsíc.
nemá někdo festovní přebytek pavích ok? Mél bych zájem. Pojedu na burzu a že bychom se nyní domluvili. Předávka by byla na faunatrzích....
Starší reakce
1 28.04.2019 10:24 MikiG Dnes asi i díky počasí moc lidí nebylo. Malá fronta dvacet minut před otevřením , o půl deváté už bez fronty.
Starší reakce
0 08.04.2019 08:44 Drahoš . [389] - Rostliny Starší reakce
Přišel jsem v 9, fronta až po cestu. Vevnitř docela nával. Ale rychle lidi ubývali. Kolem půl desáté už uvnitř moc lidí nebylo a fronta jen pár metrů od dveří.
Nakoupil jsem u dvou oblíbených prodejců (kytky a krmivo).
Oproti minulému měsíci o něco slabší návštěvnost, ale pořád dost slušné
0 24.03.2019 15:09 Olin – Fauna trhy Ostrava
Byl někdo dnes na burze ? Jaká byla návštěvnost?
Starší reakce
Gumový pendrek to jistil.
OT: A kolik hadů jsi mu koupil?
1 17.02.2019 09:37 MikiG
Starší reakce
0 09.02.2019 14:27 Slim – Krevetky red sakura
Zdravím. Neplánuje někdo prodávat 17.2. na burze krevetky red sakura?
Starší reakce
0 31.01.2019 07:48 Art-ex bio – Fauna trhy
Zdravím pánové. Na další burze 17.02 bude nabízena artemia značky Art-ex Bio. Děkuji.
Starší reakce
Ja osobně treba, mám menší návštěvnost na burzách radši. Člověk má lepší přehled atd...
Byl jsem tam kolem deváté a lidí bylo víc jak na fotkách, ale méně než obvykle. Nakoupil jsem zásoby teď, protože po vánocích bude narváno.
0 16.12.2018 22:39 0
Starší reakce
Mezitím jsem dostal soukromě podobnou zprávu, že rybičky prostě nestíhá.
drvi napsala: jen má prý nějaké blíže neurčené starosti
starosti?!?!? tak jen doufat v to ze zdedil obrovsky majetek a nyni resi papirovani.
Zdravotně je prý v pořádku, jen má prý nějaké blíže neurčené starosti - to ovšem vím jen z druhé ruky
, takže v podstatě taky nevím nic
. Mně na sms neodpověděl.
JirkaŠčobák napsal: Beze srandy - dělám si taky starost, co je s Pepanem. Nevíte někdo?
posledni aktivita .... 06.10.2018 21:39:49 ...
snad ho z nas neco netrefilo....
Aha, šel jsem na to přes špatný link (odkaz na aquaburza.cz), který není funkční.
Dík!
Zdravím, nevíte někdo prosincový termín ostravské burzy? Webové stránky už pár dní, co se to snažím zjistit, nefungují... Díky
Starší reakce
Pepana jsem viděl na kole a říkal něco o Vídni
Poslal jsem je. Zjistím, kde nastal problém, když tak pošlu při další příležitosti znova.
Dnes jsem nakonec nejel. Samotnému se mi z Krnova nechtělo, spolujezdec vypadl. Ale cukání bylo velké. Škoda, snad příště. Děkuji za info
V té velikosti mohou být jinde i za víc.
Jestli myslíš denisonky u Gebauera, tak byly po 100,-
Ty parmičky jsem tam dnes viděl, byly velké, ale u toho prodejce, jen v počtu do 10 ks. Cenovka nebyla, on to dává těsně před otevřením burzy pro veřejnost a já, už pak neměl čas se vzdalovat od svého prodejního stolu. Dnes byl dobrý odbyt, akorát jsem nebyl schopen pobrat tam vše, co bylo v plánu. Prioritou byly tři samostatné objednávky a pak teprve následovala nabídka ryb na volný prodej.
Se mi vzpomělo, že jsem neobdržel ty H.azteca.
Vyexpedováno, kurýr odjel
. Další už na tuto burzu poslat nemohu.
Stavím se po cestě z burzy, dík.
Krom toho, jsem je minulý týden viděl ve svinovském hornbachu = Hornbach za mostem u vlakového nádraží Ostrava Svinov.
Nejspíš udělám výlet a uvidím.
Bývají tam k vidění, ale zaručit, že tam budou i 18.11.2018, může jen ten, kdo je nabízí.
Přidat reakci
1 ...... [3] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x