Akvarijní burzy Ostrava
0 04.01.2014 22:15 GAGAL [455] - Halančíci Měl bych na fanoušky naší burzy dotaz. Jak by se Vám líbilo dostávat informace o naší burze pomocí QR kódu.
(Myslím tím datum burzy které si přímo uložíte do kalendáře Vašeho telefonu.)Můžete to ihned vyzkoušet
Otevřte fotografii v novém okně a hurá do toho.
Aha tak moc dik za info.Hned ho skusím vyhledat.
mimo jiné je to uživatel těchto stránek, podle nicku ho snadno najdeš
nějakou artémku prodává tuším přímo gagal...
Zdravím lidi.
Najde se tady člověk který jezdí pravydelně na aquaburzu do Ostravy a bylo by možné se sním domluvit na prodeji odskořapkované artemie.Koupil bych 70g balení ale koupím i 500g balení.
Také bych rád od někoho koupil Platy sunset.Moc dík za odpovědi.
Starší reakce
Zdravím lidi
,
prosím Vás, sháním nějaký kontakt na chovatele skalárů. Znáte někoho, kdo má nějaký výběr mladých, popř. odrostlejší rybek na prodej
. Nejlépe OSTRAVA, popř. okolí Ostravy. Prosím kontakty do zpráv.
Děkuji mockrát předem.
Bude, 26.01? 2014
Termíny 2014
Neděle 26.1.2014
Neděle 16.2.2014
Neděle 16.3.2014
Neděle 20.4.2014
nevím jestli se dívám dobře ale nenašel sem termín příští burzy, bude nějaká v lednu??
díky
Starší reakce
Jj, jak píše Ciffik, stránky pokud jde o aktuální nabídku jsou trochu pozadu, ale on ne
V. Bosák zde má nick Winter, ochotný a reaguje velmi rychle, jeho zboží je prvotřídní kvality, mohu jen doporučit, už jsem od něj brala vícekrát
Zatim je to hudba budoucnosti, takze jen sonduju trh, aktualni to bude nejdrive za 2mesice, ale urcite se na nej obratim, to je dobre vedet. Vsem diky
pan Bossák nabídky neaktualizuje zrovna často (2-3x za sezónu a to ještě možná přeháním), písni mu mail, nebo zavolej. Reaguje velmi svižně a ochotně. Tuto burzu neprodával, přesto mi dovezl mechy.
Koukala jsem na stránky V.Bosáka a v nabídce ma pouze modré palmaty, tak jsem z toho jelen. Nebo jsou to podpultovky
To i mně
Na druhou stranu jsou zase ještě zatím o dost dražší než perličky.
Dík za osvětu
Tak to se mi asi víc zamlouvají ty blue velvet
Blue velvet je N. davidi a blue pearl je N. palmata (dříve zhangjiajiensis).
A jaký je rozdíl mezi blue velvet a blue pearl? Já si vždycky myslela že je to to samé.
krevety red crystal,black crystal,rilli,red cherry,tiger,blue, red a black crystal na objednávku grade s a ss
toto nabízel mailto:l-sumci@seznam.cz, tel 737525485, tak se mu zkus ozvat
Jojo, já mám velvety. Blue pearl jsem chtěla původně, ale pak jsem zahlídla tyhle a bylo jasno
Beztak se mi tak pěkný perličky, jaký jsem chtěla, nepodařilo sehnat. Velvety tady na rybičkách má ještě Pepenka (taky od Víti Bosáka), DEDRA a iggy (ten asi od Prunyho), pokud vím.
ivaha má blue velvety od Bossáka (jestli je to to samý netuším)
Vim co jsou to za druhy, zajimal me prodejce na burze
Tak to se omlouvám, asi neporadím, třeba poradí někdo jiný, přišla jsem až v 9 hod a žluté a modré spolu v nádrži jsem tam neviděla, ale modré Neocaridiny jsem viděla jen u Ludvíka Šabršuly a Lukáše Skudrzika, zkus je kontaktovat, případně více přes SZ.
Na fotkách 296 a 303, žluté a jiné kreveťule. Kdo je měl?
Kdo tam měl 15.12. ty nadherne krevetky co jsou na fotkach z burzy
?
Gagale, proc jsi nenahodil moje fotky z listopadu? Posilal jsem ti odkaz na uloz.to tady ve vzkazech...
Normálně jak jsem v neděli docházel kolem 8:30 k výstavišti, měl jsem strach že jdu v blbou neděli, protože nebyla žádná fronta..
ještě já prd vidím, takže až jsem došel 30m od dveří a videl tam nějáký pohyb tak se mi ulevilo...
Nevíte to bylo tak málo lidí? protože bez fronty jsem burzu ještě nezažil
Za mne velké dík tobě i týmu za krásné burzy v Ostravě i Olomouci a přeji vám všem hodně štěstí, zdraví, pohody, úspěchů a také hodně trpělivosti a energie pro další krásné Aquatera burzy
0 17.12.2013 09:03 GAGAL [455] - Halančíci Fotografie z akce 15.12. naleznete zde:
faunatrhy.rajce.idnes.cz/…
Za tým Aquaburzy bych chtěl popřát všem klidné svátky a Vše nej. do nového roku.
Gagal
Starší reakce
Tady máš odkaz přímo na chovatele, má ryby ve výborné kondici
www.brokl.ic.cz aquafish.jex.cz/… tady je jeden prodejce,můžeš i k němu,nebudeš to mít daleko
na co se rvát mezi lidma
Zdravím, chtěl bych se s některým z prodejců domluvit zda by mi nenabalil na burzu 150 červených neonek ať to tam pak nepočítáme celou dobu burzy
Myslím, že se domluvíme i na nějaké solidní vánoční ceně. Díky za nabídky
Starší reakce
Mohu dovézt tak 50 ks. Za 12 kč při více kusech od 10 za 10 kč. Měl by někdo zájem?
Připojuju se hledám někoho kdo by měl nějaké krevetky...Chci víc druhů celkově kolem 40ks.
Zdravíčko, pokud by se někdo našel s nabídkou krevetek v Ostravě s cenou kolem těch 8 Kč za kus, taky bych měl zájem o 20ks.
Jakpak to? Vždyť v Ostravě je prý voda pro krevetky úplně suprová... tak to jsem z toho jelen srnec daněk...
Hej právě že moc jich nemám, co jsem se přestěhoval do ostravy tak se nějak moc nemnoží, mám hodně s vajíčkama ale před donošením jich má každá krevetka jen pár...puvodně jsem si řikal že si nezvykly na vodu, ale ted mam podezdření že si ani nezvyknou
tak nvm no
Napiš predátorovi, myslím, že má docela dost cherryn.
Starší reakce
už ti Libor psal ať napíšeš uživateli s nickem GAGAL, má ty burzy pod palcem...
nikdo jiný ti s tím nepomůže
0 25.11.2013 18:49 ondra 22 – burza
muzu na burze prodavat v 16letech?
Já se také přidávám. Budu v té době určitě chtít cichlidky zakoupit.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli budete nabízet zmiňovanou cichlidku na burze v Ostravě, která proběhne 15.12.2013, nebo jestli je možno rybky koupit i po domluvě, po přiložení kontaktu na vás. Posílám vám e-mail na sebe mailto:verunkasil@seznam.cz.
Za kladkou odpověď předem děkuji.
Starší reakce
tak to je taky pravda no,
Jako některé stolečky jsem musel přeskočit, protože byly přede mnou 3 vrstvy nakupujících
takže bylo bez šance se tam dostat, pokud se mi nechtělo 10 min čekat
no nevim zda v tomto pripade je dobra prace poradatelu na miste
cim rychleji fronta zmizi venku tim vice je najednou vevnitr
Jako jsem zvyklí na hodně lidí, ale dneska to byl hardcore
... v 8:30 fronta, v 10:00 stále obří fronta...a nutno podotknout že postupovala hodně rychle, takže zase dobrá práce pořadatelů
přesně tak
předat si SZ (soukromu zprávou) čísla. Baletko posílám
... co je to SZ cislo ?
zeby soukroma zprava ?
Přidat reakci
1 ...... [32] ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84418x