Pancéřníček - rozmnožování, odchov
Všem kteří budou číst tyto stránky přeji do Nového roku 2OO9 hodně zdraví, štěstí a ůspěchů v osobním životě, a radost z odchovů svojich rybiček. Prosím všechny aby na dotazy odpovídali věcně a nebo raději vůbec- nejsme dikobraz( humorný oběžník), každý jednou začíná a když se obrátí o pomoc tak bychom mu jí měli poskytnout. Aleale2
Nwm žeby mali na plutve ikry?

nwm
Starší reakce
většinom se z liker něco vykuli mezi 3-5 dnem takže newim jestli s toho něco bude kamošovi se taky ted třeli a vykulili se z nich během 3 dnu ale jeste tam jikry nech a zvis jim teplotu kdyz do dvou dnu nic nebude tak jsou ti k ničemu. Ja vzdycky kdyz z jiker nic neni tak je skrmim rybkam.

a kolik máš teplotu???určo počkej.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Zhruba před týdnem se mi vytřeli pancéřníčci zelení, jikry trochu zhnědly, ale už je to týden a pořád nic. Tak nevím jestli se mi z nich ještě něco vykulí, nebo ne. Nemáte někdo s tímto zkušenost. Všude jsem se dočetla, že se pancéřníčci vykulí za 3 - 5 dní, podle teploty vody, já je tam mám už týden a pořád nejdou vidět žádné ocásky. Tak nevím

, jestli mám ještě počkat, nebo už to vzdát. Díky moc za nějaký info,

ty chováš nějaké pancéřníčky?
to jo

.Oni takové rybky ani v akvaristice nekoupí pokud vím
křížit se sic dají,ale v domacích podmínkách často vzniká genetický paskvil

Mám skvrnité a svrnité dlouhoploutvé a jednoho albína a nezdá se, že by se někdo s někým nechtěl třít.

tak je k nim zkusim dat a uvidime - aji by me taky zajimaly poznatky druhych
díkec
Hádám, že se nepožerou. Tak, proč to nezkusit. Netřeli by se ve společném?
no bojm se, ze to neklapne, ale taky by me zajimalo, esli mate nekdo zkusenosti s tímto..
Nazdarek, chtel sem se vas zeptat, muzu dat do vytiracky k samici pancernicka ( zelenaveho ) 2 samce ( skvrniteho )??
zatim dikec

Starší reakce
Nápodobně

Třeba se ještě nezabydleli. Já to taky jen zkouším. Všimla jsem si, že je z jedné ze samic "těhule", tak chci otestovat, jestli z toho něco bude

. Doufám, že ano, kropenáči jsou totiž mí oblíbenci. Takové malé tanky

. Věčně svádíme boj o rostlinky

.
Třeba se to ještě povede

.
Stavíme si hnízdo!!! Jen mě štve potvora žraločí sumeček, který tam schválně otravuje

.
Tak přesně tohle jsem hledala a nenašla. Dííííky

.
no,to by byli..
zkusil jsem to a oba jen tak polehávaj,skoro se nehejbaj..je to dobře?
pokud je samička zaplněná a jedná se o ryby v pohlavní zralosti,do tří dnů by .....

zírám! Díky, otestuju to.
No jo, dobrá rada nad zlato

. Ale stejně dík, uvidím, jak to dopadne

zkoušel jsem s hnízdem čichavců, pokaždé se rozpadlo

. Měla by jsi vzít mělkou nádobu a v té hnízdo přenést. mě se to nikdy nepovedlo , nakonec jsem dal čichavce do vytíračky...
není nad dobrou radu

Nerozpadne se? Nedovedu si vůbec představit, jak ho budu lovit.
Nech je vytřít ve společenském akva a pak můžeš to hnízdo přendat do té malé vytíračky...
Ale no tak, to mi nikdo neporadí

???!
Sakra. Jak velká by měla být? Stačí tam jen ty vyškubané rostlinky nebo i něco na dno?
Ve společenském je šance prakticky nulová. Vytíračka je malá.
Ahojky! Mám těhuli pancéřníčka kropenatého, předpokládám, že jeden ze samců mi potvora redukuje rostlinky v akva a dělá z nich plovoucí kvůli plánované stavbě hnízda. Je šance odchovat aspoň pár kousků v nádrži s mřenkami a sumečky žraločími? Nebo je mám přendat? Ale mám jen vytíračku 25x25x25cm (asi malé, co?) a nevím, který ze samců je likvidátor kytek (mám dva).
Starší reakce
Starší reakce
Přidat reakci
1 ...... [28] ...... 34 35
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 35166x