Nezmar
To je pravda, no tak je tam nechám a holt nemusim tak krmit

. A já se divila, proč pořád hrabou v těch šutrech, když už tam žádný patentky stopro nemaj

.
Nevím, jestli budou vadit žabám, ale když jsem byl ve škole, chodili jsme na nezmary do místního minirybníčku a tam je nezmarů i žab. A žijí tam leta letoucí spolu.
Tak mám další problém...nezmaři jsou i u žab...Jestli budu muset celý to velký akvárko čistit, tak se asi ...
Budou žabám vadit? Jelikož u krevetek je všechno to, co bylo dlouho u žab, čekala jsem, že u žab toho bude víc, ale vypadá to, že ne. Tak to se asi potvůrky přikrmují..
Jj, pročetla jsem si všechna témata tady probírající nezmary a pár způsobů, jak se jich zbavit, jsem taky našla...
Paradox je, že jako prcek, když jsme je brali ve škole, jsem je strašně chtěla vidět...chodila jsem potoky a rybníky a furt nic. A teď? No aspoň něco odnesu na základku, ať maj co ukazovat

.
Proc bohuzel? Jestlize neni nezmar po celem akvariu ve velikem mnozstvi, tak podle mych pozorovani krevetkam vubec nevadi. Mam ho jak ve 12l tak i ve 20l spolu s krevetkama a ty se mnozi jako o zavod. Spis pozoruju ubytek nezmaru

.

tady je fotka
Dobrý den, na dně akvárka se mi objevilo něco jako nezmaři a jelikož je to akvárko s krevetkami, tak by to byl pro mě docela problém. Mohli byste se podívat na tu dost špatnou fotku (lepší nemám) a poradit mi? Pomohla by kompletní generální úklid akvária?
Starší reakce
myslis nezmarov alebo betty?
Starší reakce
Na zneškodnění nezmarů spolehlivě zabral Flubenol (na špičku nože přímo do vody - neuškodil rybám ani krevetkám, do druhého dne bylo po nezmarech). Má ho každý veterinář.
0
[17] - Rostliny 12.11.07 23:47 RADOVAN ja som mal tiež problém s nezmarmi tak som kúpil pár rajovca dlhoplutvého a za dva týždne čo som nekŕmil zmizli všetky nezmari

aj aj krevetky
Meďou môžeš otráviť aj ryby.
Počul som že tlamovce vedia nezmary tiež zlikvidovať.
Starší reakce
0
[3949] 09.09.07 20:38 Horác ozaj nema niekto fotku nezmara? cela by som to porovnat a tym co som videla v akvaru. nejak sa mi to nezda. odvtedy co som to cudo videla v akvariu nic podobne nie je. nezda sa mi ze by sa to tak lahko vynicilo.
bolo to take nieco zelene tenke- ako riasa, ale to co som videla bolo (aspon myslim)zive.

No potápník si velice rád pochutná na rybkách

Splešťule a jehlanka nevim... ale nezmary podle mě nic z toho nežere

má rád rybky že je láskou žere

ten potápník ten je super
fuuj horaci, ces povedat ze sa ti to paci?!

Method Not Allowed

0
[3949] 07.09.07 18:22 Horác Horáci, ty máš horečku...

no tak tyhle se mi zrovna nelíbí
all co asi?

jo já u nás ve Varech teď koupil 2 zlatý štikovce pro sokola a mají krupici ale tam to není poznat
tie neviem ale ja som ich jak blba kupovala v hornbachu. ta 1. bola kupena hned co ich priniesli este v tych "salatovych krabickach" a zila dlho. oni totizto maju tie ich choroby v akvariach a ta 2. bola z ich akvaria takze mi potom vsetko vykapalo

tam stala samicka okolo 25- samicky mali v jednom akvariu a myslim ze vsetky co vobec mali a samci stoja okolo 80-90- myslim ze ked ich dovezu su lacnejsie (ale to iba myslim)
v takových skleněných kostičkách 8*8cm
v com?

ale to sou ty v těch kostičkách ne?
u nas samice okolo 25 a samcom okolo 80

aha, ja chcem daku obycajnu len nech tie "krasotinky" vyhubi!

ta se neprodává nemá tak hezký barvy a má o hodně kratší ploutve
divokou formu? to je aka?
asi jo já je nikdy neměl protože divokou formu bych asi těžko sehnal
existuju aj betty oranzove, biele, zlte?

no niekde uz tie bettky kupim aby som sa zbavila tych problemov, stale lepsie nez svietit ako stromcek

nebo skus tu baterku

Přidat reakci
1 ...... [12] 14
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 13439x