Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Výstava akvarijních ryb Rychnov nad Kněžnou

NápovědaFórum » Ostatní » Výstavy a soutěže. 

Přejít na předchozí stránku 17 Přejít na další stránku   1  
Výstava akvarijních ryb Rychnov nad Kněžnou
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   11.09.2011 19:07 Žena darka [536] Re: Lentilka
V Rychnově jsem byla poprvé, opravdu super zážitek pro každého fandu akvaristiky, k Danilinému popisu není co dodat, přesně vystihla skvělou atmosféru celé akce, už se taky těším na příští rok! hop
Všem pořadatelům a lidem, kteří přiložili ruku k dílu při organizaci této skvělé akce velký dík! Moc se Vám to povedlo! A ať se Vám tak daří dál minimálně dalších 35 let! potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   11.09.2011 17:51 Muž Yirka [9196] Re: Lentilka
Dnes jsem RK, jako každý rok, navštívil, a byl jsem spokojen. Bylo to trochu méně hektické než předešlé roky, možná to bylo tím, že jsem byl hned ráno.
Jinak výstava stopro za shlédnutí stojí, ale pochopitelně záleží na tom co od ní očekáváš. Zda pokoukání na ryby - hezké, nebo nějaký nákup - to už je trošku horší (ani ne tak výběrem, jako vzduchem v prodejní místnosti). Po 10 min. je to náročné. Ale jinak pořadatelům všechny palce nahoru. Každý by si tam mohl to svoje najít.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 8   11.09.2011 17:49 Žena Danila [4490] - Amerika
Právě jsme se vrátili z Rychnovské výstavy...

Kdo tam letos nebyl,udělal obrovskou chybu, protože tradiční Rychnovská výstava je to nejlepší, co je v Čechách v tomto směru k vidění a rychnovští se letos opravdu překonali - byla to jubilejní 35. výstava a přesně platí -léta praxe, léta odříkáníano

Prostor rychnovského klubu chovatelů je sám o sobě krásný a letošní výstava překonala i moje (nepředstavitelný) představy.

Zhruba 160 nádrží od miníček po tisícilitrové nádrže obsahovaly to nejlepší, čím členové spolku a přátelé disponují. Svoje tam našel každý: od krevetek, raků, halančíků,živorodek, cichlid, gavůnků, přes L-sumce, po cichlidy,pancéřníčky,arowany, piraně a další a další, prostě na co si pomyslíte.
A k tomu všemu fantastická úprava nádrží- neuvěřitelná inspirace a potěšení pro oko - nevím jak se řekne česky layout, ale bralo to dech.potleskVýstavu jsem během neděle prošla asi čtyřikrát a pořád bylo na co koukat.

Kromě toho v prodeji velkej výběr ryb,spousta kytek, včetně zastoupení Aqua Daho a venku ve stanech a na chodbách prodej úplně všeho, na co si akvarista vzpomene, od techniky, přes potřeby, krmení, kořeny, testy atd.

A plus navrch - hned naproti pivovarský festival hop

Urvali jsme se z práce i za cenu toho, že nebudem mít tenhle týden ani jeden den volna, ale stálo to za to a ukrutně se těším na příští rok.

Děkuji, bylo to krásné love
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.09.2011 16:44 Lentilka Re: Danila
Byl jste se letos někdo podívat v Rychnově ? Má to cenu ?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.09.2011 15:47 Žena Danila [4490] - Amerika
Tak už odpočítáváme posledních pár hodin a hurá do Rychnova ano
Moc se těšíme na to, co letos Rychnováci předvedou, podle mně je to nejlepší výstava v Čechách.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2011 20:12 HEUREKA Re: gogle
Zřejmě nebudou. ale v nabídce budou tyto:
cichlasoma meeki, salvini, nicaraguensis ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2011 17:59 Muž Kuca [43] - Cichlidy
Jurku nebudete mít k mání Mesonauta festivus??
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2011 11:34 jurek
Tak letos by měla být v prodeji celkem slušná nabídka eLkových sumců.
Namátkou L 59,181,201,333,66,270,340 a další.
Na objednávku mohu dotlačit i dospělé L 173.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.09.2011 23:48 tomchamik Re: olga
zítra budu vědět jestli pojedu,,jel bych na 9h abych tam byl a ve 14 h potřebuji být zase v Praze....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.09.2011 22:31 Vlasta – Cyphotilapia frontosa
Fotka k příspěvku Zdravím zajímalo by mě jestli nejede někdo na výstavu do Rychnova nad Kněžnou a nemá na prodej Cyphotilapia frontosa. Pokud ano, tak budu rád, když se mě ozve mám o ně zájem. Zároveň mám na prodej pozadí 3D o rozměrech 200*50 a mohl bych ho tam v sobotu vzít s sebou. Toto pozadí je k mání za 1.500,-Kč. te.: 604/454513

Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.09.2011 19:24 Žena olga [4] – akvaristická spolujízda
Nejedete náhodou někdo v sobotu dřív ráno z Prahy tam, a/nebo před obědem z Rychnova zase zpět? Jiná spojení než autem (které nevlastním) jsou opravdu komplikovaná. Samozřejmě bych se podílela na výdajích!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.09.2011 08:34 Muž Yirka [9196] Re: Mrakoplash
Díky,já tam budu v neděli v 08:45 jako každý rok. To jen pro pořádek, že jsem si ten plakátek přečetl celý.ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.09.2011 05:45 R Muž Mrakoplash [1776] Re: Yirka
Ano, 9-18 ve dnech sobota - úterý a ve středu 9-17.
Ono to na těch letáčcích snad nikdy nebylo, ale pokaždé o tom mluvíme během výstavy.
Snad příští rok :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.09.2011 04:36 Muž LiborSprysl [9015] Re: Yirka
Devět Jirko je magické číslo pro začátek už asi dvanáct let co do Rychnova jezdím...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.09.2011 22:29 Muž Yirka [9196]
Jsme-li u rychnovské akce, trošku mi na plakátu chybí otevírací-výstavní doba o víkendu a ve všedních dnech.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.09.2011 15:27 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetkyRe: Danila
jojo bleskovy povodne jsou peknej prusvih.... ochrana proti nim se hodne spatne vymejsli natoz realizuje....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.09.2011 15:17 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetkyRe: Danila
vy se budete bavit a ja na vas budu teskne vzpominat ve skleniku na Slupi....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.09.2011 14:41 Muž Johan [4955] - RostlinyRe: Danila
Hm, mě uplavaly kytky z venkovních akvárek.. tone
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.09.2011 14:26 Žena Danila [4490] - Amerika
Rychnovští zřejmě pojali letošní výstavu ve velkém stylu, prostě chtějí zatopit celej Rychnov smich
Déšť na Rychnovsku byl nejsilnější za půl století hradec.idnes.cz/… coze

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.08.2011 18:30 Žena Danila [4490] - AmerikaRe: Mrakoplash
Co se týče dopravy k vám, zabloudíme jako každej rok, objížďka neobjížďka:-)

Těšíme se na nejlepší výstavu v Čechách a taky doufáme,že konečně urazíme nějaké to pivo ve vaší příjemné společnosti:-) Spát budeme asi na baráku, neb bych se k vám už nedoplazila potlesk
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.08.2011 09:01 R Muž Mrakoplash [1776]
Nevím jestli to silničáři dělají schválně a asi to bude i tradicí, ale opět kdo pojedete do Rychnova od Hradce Králové jeďtě přes Synkov a Slemeno. Cesta přes Lokot je uzavřená.

Stejně jako v letech minulých i letos budou o víkendu přítomni prodejci.( Sýkora, Koblasa, Suchánek.....) a v prodeji budou opět rostliny od Aqua Daho (o víkendu zástupci firmy AD)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.08.2011 20:30 R Muž Mrakoplash [1776]
Tak to je rozhodně dobrá zpráva. :-)

O místo se budete muset poprat s tím naším magorem :-D (za předpokladu, že budete spát u nás :-D)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.08.2011 06:20 R Muž Mrakoplash [1776] Re: Danila
Tak to je rozhodně dobrá zpráva. :-)
O místo se budete muset poprat s tím naším magorem :-D :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.08.2011 21:31 Muž Kuca [43] - Cichlidy
Nevíte jestli budou k mání i Mesonauta festivus?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.08.2011 21:27 jurek Re: honzales
Jsem přesvědčen že krevetky budou určitě ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.08.2011 20:05 Muž Kuca [43] - CichlidyRe: honzales
Minulý rok tam několik druhů měli.
Určitě tam byly Red cherry,Crystal red a black a možná i nějaké jiné.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.08.2011 19:49 Muž honzales [8] - Živorodky
Dobry den.
A budou tam mit i krevetky.chystam se tam poprve.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.08.2011 14:27 Žena Danila [4490] - Amerika
ZOO Braník jede do rychnováááááá hop hop hop pokud se nic nepopo, tak dorazíme, držte mi místo ve spacáku na baráku, ukrutně se těšíme.
Danila a Zikoušeek
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.08.2011 06:47 Muž Kuca [43] - Cichlidy
Nemá někdo možnost přivézt na výstavu mesonauty či herose?
Předem děkuji
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.08.2011 05:54 R Muž Mrakoplash [1776] Re: Danila
A neříkej, že nepřijedete :-D
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.08.2011 19:07 R Muž romant [28001] Re: Danila
10-14.9.11
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.08.2011 19:04 Žena Danila [4490] - Amerika
Kolikátýho ten rychnov vlastně je?????
Jsem děsná skleroza tone

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.07.2011 13:13 Mrakoplash
Tak už se zase pomalu blíží výstava v Rychnově. Nějak to poslední dobou letí.
Pokud by měl snad někdo zájem pomoct, nebo vystavovat tak akvatera-rk.cz/…

;-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   12.10.2010 12:21 0 – Re: LiborSprysl
Fotka k příspěvku Moskvy jsou taky pěkné , ale nechtěl bych je.

S tím označením kreten co jste měl krátce za přezdívku to při oslovení vyznělo jako nadávka a asi Vás to " ťuklo " , když jsem psal 'elkovi'.

Foto: Tato varieta se mi líbí víc a v obchodech o tyto platy stále zájem přetrvává , jenže už mi zbyly z dříve početnějšího plodného hejna jen dvě samice a nedávná březost nebyla včas podchycena a o mladé jsem přišel.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   08.10.2010 09:05 mlynář – Re: Johan
Malá galerie z letošního Rychnova:
akvacz.eu/…

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   21.09.2010 00:28 Muž Johan [4955] - Rostliny
Fotka k příspěvku Když bude mít někdo chuť prohlédnout si pár fotek z výstavy, tady jsou mé.
jansevcik.rajce.idnes.cz/…
Mám tam nejspíš i pár chyb - hlavně u gavůnků - a tak budu rád za případná upozornění.

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.09.2010 20:44 Muž LiborSprysl [9015] – Re: 0
Z plat mám nyní akorát Moskvy:-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   20.09.2010 15:20 Muž hop [26] - Rostliny – Re: host
"hoste" už to neřeš, já to taky neřeším, škoda že se neumíš ani podepsat raději se schováváš za "host"
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.09.2010 15:18 Muž hop [26] - Rostliny – Re: DrBolíto
no tak to ti budu držet palce, do sulawesek chci taky jít, ale zatím vím jen o 2 lidech co to namnožili a ani jeden nežije v čechách sad tam bude hrozný průšvih voda palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.09.2010 14:01 host – Re: hop
...
pokud neunesete ždibec kritiky a necháte se jen chválit a poplácávat po rameni, je mi vás jen líto,...

Jen upřesnění, nepatřím mezi organizátory. Tudíž nepotřebuji ani chválu ani plácání na rameno. :-D
Jen mne dostalo srovnání rychnovské akce se SOUTĚŽÍ ROSTLINNÝCH AKVÁRIÍ. potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.09.2010 13:56 Muž DrBolíto [254] - Rostliny – Re: metkyks
Black za 50 Red za 60, jsem rád, že je mám a zatím žádný úhyn.X-) Přivykal jsem je 12hodin + dvě hoďky s výměnou 50%. Já také velmi nerad prohrávám, chtěl bych se do budoucna poprat se Sulawesi krevetkami.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.09.2010 13:19 Muž metkyks [2] - Raci, krabi, krevetky – Re: DrBolíto
Jo to chápzu a plně souhlasím. A jen v případě že se mi rozmnoží CRS a CBS v hojném počtu začnu myslet na nějaké zdokonalování v gerade:-) Zatím je to pořád jen začátek boje ale já neprohrávám rád:-)
Mohu se zeptat po kolikati jsi je pořídil?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.09.2010 11:53 Muž hop [26] - Rostliny – Re: host
jj "hoste" asi jsem byl v zimě na jiném "hannoveru" a příští rok pojedu zase na jiný:-) výstava ryb pro mne znamená že v aq jsou ryby (možná dno) a nic jiného. výstava akvárií je pro mne dno, rostliny a ryby, výstava rostlinných aq je pro mne dno a rostliny.....jsem hloupý ale nepletu si pojmy s dojmy a podepíšu se pod to. znovu opakuji že si vážím toho že to tady někdo dělá a jen jsem demokraticky a svobodně projevil svůj názor na akci, pokud neunesete ždibec kritiky a necháte se jen chválit a poplácávat po rameni, je mi vás jen líto, jo a nejsem žádný machr z hannoveru no do těch mám hodně daleko dělám to zatím 27let ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.09.2010 10:40 Muž DrBolíto [254] - Rostliny – Re: metkyks
Měl jsem dohodnuté s Jurkem CR a CB, obchod proběhl v utajení neb už byly zabalené. :-D
Co se týká stupně tak to přesně nevím řekl bych, že (grade A-B 3/4 White Bands). Nutno podotknout, že nesháním grade S a výš, zdá se mě to jako zhovadilost platit tisíce za něco, co žije rok a půl a je schopno chcípnout když se na to špatně podíváš.:-D A ani nemám odbyt, namnožili se mě cherry a i když jsem měl dohodnuto odebrání v místním zver., tak je nakonec nechtěly. hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.09.2010 22:41 Muž Pepan [5045] - Rostliny – Re: 0
Ten samec je bomba. Držím pěsti aby se to podařilo udržet. palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   19.09.2010 22:18 0 – Re: elko
Fotka k příspěvku Zdravím , se zeptám jestli jste uskutečnil tu návštěvu Libora Š. (= provokater = kreten ) , když Vás zajímají ty čisté kmeny plat a pokud ano , co bylo k vidění ?

Pokud jste se podíval i na web. str. Akvarista.cz do fóra a prohlížel v tématu akvárium 2010 s menším počtem příspěvků ( jsou tam dva ) vložené fotky , tak na snímku DSC 8840 jpq. , je pěkná varieta platy s protaženou hřbetní ploutví. Určitě by se po oslovení těch správných lidí dal získat kontakt na chovatele .

Vložím snímek svého tři roky starého chovného samce. Musel jsem jej vylovit z plastové nádrže do flašky k nafocení. Tyto ryby se mi loni , ani letos namnožit nepodařilo. Samice po umístění do porodniček hynuly ( to se u jiných ryb nedělo ) a ve společné nádrži byly mladé sežrány. Spoléhal jsem tedy na odchov ve velkém jezírku , ale ani jeden kus potěru nebyl při výlovu nalezen , nejspíš z důvodu přítomnosti potěru dvou druhů gudeí , takže i proto nemám přebytky k nabídnutí.

Mezi těmi fotkami , kde je ta modrá plata , je i pár černých se světlým hřbetem , podobající se těm mým - na snímku zde vloženém , ale ten samec tam se mi nepozdává , má nějak moc zježené šupiny na spodku těla . Takových detailů je nutno si všímat při nákupu nových ryb .

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.09.2010 21:43 Muž metkyks [2] - Raci, krabi, krevetky – Re: DrBolíto
A co jsi tam kupoval za krevetky? CHerryny? nabo CRS gerade C?
Jo a co se týče Sklorexu je fak že to tu máme nádherný,ale je fakt že to je komerční záležitost a jde jen o biznys. Na druhou stranu je to důkaz toho jak se prodává u nás v ČR.
Je spousty nudných akvaristik ve kterých lidi kupují jen standartní rybky z přiměřenou cenu. Sklorex je akvaristika na TOP úrovni s trošku vyšší cenou ,ale oči kupují. Chodím tam jednou týdně a to byste nevěřili kolik zazobaných lidí tam nechává majlant jen pro tu kvalitu a zázemí.
Jediné co mě chybí je snad jen sedačka naproti nějakému velkému akva. Ale to je fakt, že to už bych tam asi nosil i svačinu jak by se mi tam líbilo potleskpalec
Rychnov je výstava kterou je nutné v určitém termínu začít zařizovat a po výstavě nejlépe ihned vypadnout.Takže termín a nasazení pořadatelů chálpu
ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.09.2010 21:38 Muž metkyks [2] - Raci, krabi, krevetky – Pozor
Já tu nechtěl nějak rozpoutat nějaký boj či hádky. Jen jsem řekl svůj názor na celou věc.
Po pravdě kdo by došel z vás za policistou a zeptal se ho kam se má postavit ,protože teď stojí tam kde nemá?? (Ze strachu z pokuty asi nikdo:-)
Moje námitky byly spíše myšlené v dobrém jen pro to aby sme se třeba příští rok dočkali nějakého překvapení a doslova nám spadli brady na zem.
Každopádně vím jak je obtížné zařídi nádrž aby aspoň trochu vypadala k světu jelikož mám doma 13 akva:-)
No příští rok se těším a přijedu kouknout zase:-)

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.09.2010 19:54 R Muž Mrakoplash [1776] – Re: mch.sokolov
Díky Sokole
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.09.2010 10:59 Muž Gogi [25] - Cichlidy – nadhera
Bolo fakt dobre, nadherne akvarka. Dalekej cesty vobec nelutujem a ak mi do toho nic nevstupi pridem aj nabuduce.
A parkovanie? Neviem ako vy ja som zvyknuty parkovat kade tade. Odstavim niekde auto, peso sa bludi lepsie aj ked to nebol pripad tajto vypravy.

A este by som dodal ze sa vystava paci aj dvom absolutnym neakvaristom co boli so mnou a taktiez nelutuju cesty.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [17] ...... 27

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 48992x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/8090?od=801