Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Výstava akvarijních ryb Rychnov nad Kněžnou

NápovědaFórum » Ostatní » Výstavy a soutěže. 

Přejít na předchozí stránku 6 Přejít na další stránku   1  
Výstava akvarijních ryb Rychnov nad Kněžnou
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   18.09.2016 19:31 R Žena Jája [1426] - ŽivorodkyRe: LiborSprysl
Taky k tomu přistupuju tak, že fotograf nejsem, navíc nemám žádný spejšl foťák. Ale jsem zvyklá, že mi fotky jindy vyjdou podstatně lépe, např. v botanické zahradě v Liberci. Jenže tam jsou plně zařízená stálá akvária s osvětlením, které můj foťák akceptuje a ještě si u toho mlaská. ;-) Jen jsem si myslela, že výsledek včerejšího focení bude lepší.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.09.2016 17:59 Muž LiborSprysl [9015] Re: romant
Bych teda řekl... fotografové se s daným osvětlením umějí vyrovnat... :-P ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   18.09.2016 17:53 R Muž romant [28001] Re: LiborSprysl
Možná optika, možná něco jinýho, ale nejspíš bych to viděl na subjektivní vidění, tedy včetně různé míry osvětlení nádrží. Jinak výstava není dělaná pro fotografy, ale pro širokou akvaristickou veřejnost, tedy tak to vidím já. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.09.2016 17:30 Muž LiborSprysl [9015] Re: Jája
Obávám se, že to bude spíš problém optiky vašeho fotoaparátu, pokud za to opravdu může... ;-)
Protože co na výstavu jezdím, a to bude tak 15 let, viděl jsem neskutečné množství fotografií z ní v tisku publikovatelné podobě...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   18.09.2016 17:23 Muž půlpy [2138] Re: Jája
co jsem koukal na fotky co jsem včera a dnes nafotil obič setovým objektivem, tak jsem se světlem spokojenej(při zvětšení nejsou moc zrnitý), horší to je s ostrostí, že jsem neodhadl správně kdy zmáčknout spoušť a zrovna se rybka potvora dala do pohybu...
a zítra mně čeká focení s makrem a monopodem
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   18.09.2016 17:03 R Žena Jája [1426] - ŽivorodkyRe: půlpy
Ne všechna akvária byla osvícená, že by se dalo fotit z papírového foťáku. Papírový foťák nemám, ale s tím osvětlením si kolikrát vůbec neporadil, takže nemám nafoceno vše, co jsem chtěla a ani v kvalitě dle mých představ. :-( Nasekala jsem nějakých 1200 fotek a zatím jsem jich smazala polovinu. A hodně těch fotek, které jsem si zaškatulkovala jako "použitelné a možná použitelné", musím pořádně prohnat Zonerem. No a z toho ještě budu vybírat ty, co se dají prezentovat. To ovšem není kritika výstavy. Na koukání se to dalo, ale optika foťáku má prostě na to jiný názor. A pak těch lidí bylo od rána hodně, takže prostory se bohužel nějak kloudně nedaly vyfotit. Počítala jsem s tím, že je víkend, tak to nechají spíš na odpoledne, ale akvaristi jsou ranní ptáčata. Dorazili jsme cca 8:45 a už tam nebylo k hnutí a při focení jsem se tam pořád s někým přetlačovala o místo. Ale zase mě potěšilo, že tam nikdo nespěchal, a když mě návštěvníci viděli, že fotím, tak počkali, což dost oceňuju. No alespoň, že moji miláčci mají nové zásoby papání. Kvůli výstavě jsem jela nadoraz.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.09.2016 12:46 Muž Pepan [5045] - RostlinyRe: Tojsouvěci
Lákali mě abych jel, nejel jsem, dobře mi tak. Tak jsem se aspoň vyřádil v Ostravě na burze.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   18.09.2016 04:18 Muž Tojsouvěci [4061] - Kytky s čudlamaRe: Tojsouvěci
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Já fotím,ještě na skleněné desky s želatinou,ale pána s kartonovým foťákem,dle návodu z ABC,zde někde vidím,stydím se ,že je v leže,ale je půl páté ráno,tak snad promine.
A jéje,i jinde se nezadařilo.hop: potlesk ;-) Atmosféra přednášek,omlouvám se ing.Kroupovi,sledoval jsem výklad,tak se za rok polepším a budete tam komplet.

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   18.09.2016 04:09 Muž Tojsouvěci [4061] - Kytky s čudlamaRe: Tojsouvěci
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Tak a konečná,cca 17.30.Mám pěkný Anubias Barth,mandlovníkové listy,nějaké půlkilové platíčka koreter a bezva den za sebou.Večer párty a sem přidám něco ráno o přednáškách.
TOP den.

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   18.09.2016 01:20 Muž Tojsouvěci [4061] - Kytky s čudlamaRe: Tojsouvěci
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Čtyřicátáprvní Výstava akvarijních ryb v Rychnově nad Kněžnou, se bude pořádat 16.9.2017.
:-) pivo

Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   18.09.2016 01:04 Muž Tojsouvěci [4061] - Kytky s čudlamaRe: Tojsouvěci
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Chce to v klídku projít,dát si kávičku a vrátit se,jestli jsme něco co se hned tak nevidí nepřehlédli

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   18.09.2016 00:52 Muž Tojsouvěci [4061] - Kytky s čudlamaRe: Tojsouvěci
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku A jsme mezi čudlami hop hop

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   18.09.2016 00:40 Muž Tojsouvěci [4061] - Kytky s čudlamaRe: Tojsouvěci
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Krmení pro psy tady nevedou hop

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   18.09.2016 00:29 Muž Tojsouvěci [4061] - Kytky s čudlamaRe: Tojsouvěci
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Každý si něco odnese

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   18.09.2016 00:21 Muž Tojsouvěci [4061] - Kytky s čudlamaRe: Tojsouvěci
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku jak to vypadalo před zahájením výstavy

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   18.09.2016 00:12 Muž Tojsouvěci [4061] - Kytky s čudlamaRe: půlpy
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Pár foteček

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   17.09.2016 23:04 Muž půlpy [2138]
výstavu mohu jen doporučit, někde krásně rostlé ryby, někde sice jen mláďata, aqwa celkově krásně udělaná, osvícená (v přízemí), že se dá fotit i z "papírového" foťáku z ABC
a pokud i v neděli bude nabídka krmiv a kořenů jako dnes - není co řešit
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.09.2016 21:48 Muž vlk9 [296] - HalančíciRe: romant
No pro me je to celkem fuk jestli polstina nebo holandstina :-D ale kdyby Nowicki nemluvil jako kdy strili kulomet a bylo by tam teochu tisseji, tak by se asi i dalo. Diskar nejsem a nebudu, ale chtel jsem si ho poslechnout a ty vobludy co tam mel v nadrzich taky moc hezky :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.09.2016 21:37 R Muž romant [28001] Re: vlk9
Tak horší by byla ta holandština, u Nowickýho se to dá, ryba je placatá a takhle barevná. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.09.2016 21:33 Muž vlk9 [296] - HalančíciRe: romant
A nejlepsi byla prednaska v polstine :-D tam jsem se fakt nechytal :-D ale z prezentace se to dalo pochopit.
Jinak akce fajnova a suprova, dejztopanbu at jim to vydrzi. Teplo sice hnus, ale holt jsem nekolikrat vybeh ven a pak zase dovnitr :-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.09.2016 19:18 R Muž romant [28001] Re: Mrakoplash
Neřééš teplo, to přeci k akvaristice patří a na stupínku bylo taky veselo, takže chlapci držte se, žádnej stréés. :) ;-) pivo
Edit: Jinak pro všechny kdo se ještě nezúčastnili, opravdu nevím co by kdo u nás chtěl ještě hledat lepšího a to že člověk sem tam kolem sebe zaslechne slovenštinu, polštinu, angličtinu, němčinu a řeči kterým jsem nerozuměl, tipuji na holandštinu taky o něčem svědčí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   17.09.2016 19:13 R Muž Mrakoplash [1776] Re: Jája
Teplo je trochu problém. Ryby ho potřebují a větrat se moc nedá :-)
Prodejci jsou sobota a neděle pak už zůstává jen prodej ryb a firma Peuker.

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   17.09.2016 18:36 R Žena Jája [1426] - Živorodky
Pro ty, kdo se rozhodují, zda na výstavu jít nebo nejít, tak určitě doporučuju návštěvu. Dnes jsem tam byla a stojí to opravdu za to. Dá se tam i lecos nakoupit (potřeby, krmení, živočišstvo...). Z mé strany naprostá spokojenost. Sice tam bylo strašně lidí a vydýchaný vzduch, ale až na tyto drobnosti to bylo fajn.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   16.09.2016 07:30 R Muž Mrakoplash [1776] – Přednášky
Vážení přátelé,
na základě návrhů některých z vás a také proto, že není k dispozici sál, bude přednáškové odpoledne realizováno takto:
Přednáškové odpoledne se uskuteční přímo v místě výstavy - v Domě chovatelů.
Program je tento:
13.00 Ing. Miloš Kroupa: Nemoci ryb I – obecné příčiny

14.15 Andrzej Nowicki: Chov terčovců

15.00 Ig. Miloš Kroupa: Nemoci ryb II – paraziti

16.15 Zdeněk Dočekal: Praktické zkušenosti z chovu ryb

Od 19 hodin se uskuteční slavnostní společenský večer. Na něm bude slosována bohatá tombola.Protoi zajistěte možnostúčasti na tomto večeru.

S pozdravem
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.09.2016 00:24 Žena Danila [4490] - Amerika
Už si balim peřinku a polštářek!Vy moje zlatý vydry rychnovský,už se na vás a na výstavu těším a jako vždy jsme pripraveni pomoci,jak nám budou naše levé pracky stačit pivo Zikouš mě vyzvedne v poledne z nemocnice a jedem!Na funkci vytirani podlahy ve tři ráno to nebude mít vliv hop
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.09.2016 07:03 R Muž Mrakoplash [1776] – Vstupné
Tak alespoň to proklaté vstupné :-)

Vážení přátelé,
protože se množí dotazy na výši vstupného, posílám Vám ceník vstupného:
Vstupné se odvíjí samozřejmě od nákladů spojených s přípravou a průběhem výstavy (náklady na vodu, na elektriku, materiál, ...).
Proto je vstupné na letošní výstavu stejné jako vloni i předloni, to je:
- dospělí - 80 Kč
- děti - 40 Kč (děti, které ještě nechodí do školy - zdarma)
- zlevněné vstupné (invalidé, ....) - 60 Kč
- skupiny dětí - cena za osobu - 20 Kč (pedagogický doprovod neplatí!)
- rodinné vstupné (2 dospělí + 2 a více dětí) - 200 - Kč
- mateřské školky a mentálně postižení, přijdou-li společně - vstup zdarma
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.09.2016 00:16 sakura Re: dudak
bohužel tyto ryby nebudou nikdo nenabídnul budou pouze nanostomus bekfordi red a ob
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.09.2016 22:08 R Muž romant [28001] Re: Mrakoplash
Tak to je mě jasný a nejsem blázen abych provařil jeho číslo, už bych si na stupínku nic nekoupil. :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   13.09.2016 21:55 R Muž Mrakoplash [1776] Re: romant
Ryby na prodej bude plus minus, vědět Robert, ale jak mu začnou lidi volat, jestli bude to, nebo to. Tak bude sprostej :-)

pro dudák: Lepší opravdu napsat co sháníš..

O přednáškách jsem nesehnal žádné nové informace
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.09.2016 21:44 Muž dudak [1893] Re: romant
sháním Apistogramma hongsloi a Nanostomus marginatus, na pondělek, kdyby někdo měl budu rád.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.09.2016 20:23 Muž dudak [1893]
a dá se zjistit kdo tam bude prodávat, případněš objednat nějaké ryby dopředu?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   13.09.2016 18:06 R Muž romant [28001] Re: vaaclav
A tímto zdravíme všechny v místnosti v pravo nahoře, zvláštěpak osádku na stupínku a nejen jim přejeme ať jsou tržby lepší než loni. ;-) X-) pivo
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.09.2016 17:39 R Muž vaclav [14809] - Echinodory + stonkové rostlinyRe: dudak
Na výstavě se samozřejmě prodávají ryby rostliny i technika. Je na to samostatná místnost. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.09.2016 17:26 Muž dudak [1893]
budou na výstavě taky ryby na prodej? díky
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.09.2016 12:50 R Muž Mrakoplash [1776] Re: DavFM
Velice pravděpodobně bude mít přednášku Miloš Kroupa, ale o čem přesně nevím. Nejsem z rodinných důvodů od srpna na brigádách, tak nevím co se děje a jaké jsou novinky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.09.2016 17:34 Muž půlpy [2138] Re: Mrakoplash
ještě žes to sem dal, že začínají už dopoledne v deset, já počítal podle plakátu až od jedný odpoledne ;-)
to bych asi v sobotu přijel s křížkem po funusu :-D
můžu začít hledat nový časnější spoj ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.09.2016 16:32 Žena darka [520] Re: Mrakoplash
Děkuji ;-) , budu se těšit na přesnější informace potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.09.2016 19:37 Muž DavFM [1371] - Corydoras&ApistogrammaRe: Mrakoplash
Aspoň náznakem témata přednášek? Nebo nemůžete ani naznačovat?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   09.09.2016 14:31 R Muž Mrakoplash [1776] Re: darka
Tak nejnovější informaci co mám je....
uvažuje se o přednáškách již kolem 10 té dopolední. Mělo by toho letos být povícero.

Přesný čas, zatím není určen. Snad nezapomenu a dám včas vědět. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   09.09.2016 09:36 Muž mlynář [485] - CichlidyRe: Mrakoplash
www.aquatab.net/…

... k tomu není co dodat! palec :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.09.2016 07:42 R Muž Mrakoplash [1776] Re: darka
Přednášky jsou v sobotu, ale čas si nepamatuji. Já co jsem v Rk, tak jsem žádnou z našich přednášek neviděl :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2016 12:13 Žena darka [520] – Přednášky
Plánujete i letos nějaké přednášky?
Pokud ano, jaké a v kolik hodin, nemohu to nikde najít :-O , ať nepřijedeme pozdě X-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   12.08.2016 21:28 Muž půlpy [2138] Re: Mrakoplash
letos jsem naplánoval návštěvu Rychnova a výstavy od soboty až do úterý, tak by mělo být více času na focení rybek, seznámení s Rychnováky i bujarou pitku ;-)
pivo
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.08.2016 20:56 Muž PaDa [6079] - mřenky a sumciRe: Mrakoplash
My máme s Vaškem naplánovaný pondělí na otočku, tak snad mi to konečně poprvé vyjde ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   12.08.2016 15:41 R Muž Mrakoplash [1776] Re: PaDa
Možná že ano :-) ;-)
rybicky.net/akce/1968
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   12.08.2016 14:32 Muž PaDa [6079] - mřenky a sumciRe: Mrakoplash
Možná by stálo za to přidat termín výstavy i do zdejšího kalendáře akcí ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 12   11.08.2016 08:05 R Muž Mrakoplash [1776]
Tak bych si zase dovolil "pár švestiček z naší zahrádky"
www.youtube.com/…

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   22.09.2015 08:22 Muž půlpy [2138] Re: snehulda007
ten odkaz co jsi tu dal, mně odešle na všechny fotky, takže nevím kterého myslíš,
ALE když klikneš vpravo dole pod fotkou na i v kroužku, tak se Ti objeví info o fotce, kde je i její název, kromě fotek celých akvárií, hromadných fotek nebo prodeje by měly být pojmenované ;-)
ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.09.2015 08:17 Žena Belisana [476] - gavúnci, labyrintkyRe: půlpy
Skvělý fotky, palec palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.09.2015 06:05 Muž snehulda007 [850] Re: půlpy
Parádní fotky palec potlesk Nemáš prosím někde poznamenáno co je tohle za krunýře?
www.zonerama.com/…

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [6] ...... 27

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 48991x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/8090?od=251