Výstava akvarijních ryb Rychnov nad Kněžnou
Fakt to stojí za to.
LuckaE napsala: Já už se nemůžu dočkat, jedeme hned v sobotu.... tam dostat chlapa - teda na to pivo, na rybičky to bude asi horší
Není třeba nosit dříví do lesa
bab tam fakt moc nebude...
Starší reakce
LiborSprysl napsal: No já se teda přidávám s tou radostí...trochu hrozilo, že budu muset pod kudlu, ale "naštěstí" je volný termín až v úvodu příštího měsíce...tak si ještě zapajdám po svých...
Já jsem strávila pátek v nemocnici na kapačkách, tak doufám, že se do výstavy zmátořím a dorazím. ...
AKVA EXPO Rychnov nad Kněžnou
Program přednáškového odpoledne v sobotu 14.9. od 13 hodin:
1. p. Rozínek: Jeskynní mločíci
2. p. Peuker: Novinky v akvaristické technice
3. p. Urbanec: Kolumbie
Večer od 19 hodin bude tradiční společenské posezení.
Starší reakce
No já se teda přidávám s tou radostí...trochu hrozilo, že budu muset pod kudlu, ale "naštěstí" je volný termín až v úvodu příštího měsíce...tak si ještě zapajdám po svých...
Starší reakce
Tak už je to opět tu. V pořadí již 37 Výstava v Rychnově nad Kněžnou.
Stejně jako každý rok platí, že pokud chcete vystavovat kontaktujte nás (tady asi nejlépe mě vzkazem) stejně tak učiňte, pokud by jste chtěli přiložit ruce k dílu a pomoci s přípravou.
akvatera-rk.cz/…Starší reakce
Ano tu,dal jsem to špatně.
Starší reakce
0 16.09.2012 13:52 Mrakoplash –
Re: rak Kdepak, pouze CPO.
Nenabízí tam někdo raky rodu Cambarellus ( nejedná se mi ale o CPO- ty nechci).
U krabů mě zajímají rody Parathelphusa a Potamon.
Mimo výkonu rychnovských, bych ocenil také osvětářský výkon Johanův...Možná, že si stálí návštěvníci ani nevšimli dalšího posunu, který by mohl být lákadlem k návštěvě výstavy pro další. Poprvé mají všechny nádrže, mimo popisek ryb, i popisky rostlin. Takže kdo nechce koukat jen na fotky kytek v atlasech, může je vidět naživo. A je jich dost.
Možná to Dušan upřesní, ale bohatá kolekce v prodeji rostlin je, ale rozroste ve středu ještě o rostliny z prodejních nádrží, jak jsem vyslechl pořadatelskou debatu....
Bylo to jak říkáš Honzo..
Ale jo. Počasí bylo moc dobře vycvičený. Kdykoliv jsme byli mimo střechu, byl klid. Jakmile jsme zalezli dovnitř, spustila sprška. Teplota tak akorát na tu akci, všechno šlapalo jak mělo. Naprostá spokojenost. Dokonce i místo v bažině, na který jsme už pár let zvyklí, na nás čekalo na zaparkování.
Počasí je mimo naší kompetenci
, ale mohlo to být i horší. Co si budeme povídat.
Hele, Rychnováci, fakt dobrý! Ostatně jako vždy, klobouk dolů!
Jen malinkatá výtečka, to počasí by chtělo ještě malinko doladit.
0 15.09.2012 17:18 Danila [4490] - Amerika Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda někdo neví jestli na výstavě nebudou na prodej Heros severum Red Spotted, měl bych zájem o červenou nebo žlutou formu asi čtyři kusy.
My spíme na intru, takže přinejhorším u nás se určo vlezeš
To se budeš muset optat asi Roberta nebo Miloše
Já spím doma.
no tak nic teda..
Řáholec ne-e, jsou tam loupežníci
No k Řáholci po svých a pak už by to šlo
Trajdáte po všech čertech, tak jaký problém?
přes Prahu? nečekala jsem tak gentlemanskou nabídku odvozu, děkuji
Já jedu z Řáholce...
0 14.09.2012 05:52 Lagron – Cichlidy
Sháním pár:
Cichlida Mnohotrná nebo Pastelová
Akara Modrá nebo Kolumbijská
neměl by někdo kdo pojede?
Pokud vím tak nebudou, ale jinak bude prodej velmi bohatý.
Letos asi všichni ryby mají, kvalita trhu se lepší
Zatím se mi ve vzkazech objevilo velmi málo objednávek...
Starší reakce
Zdravím chci se zeptat, jestli někdo ze zůčastněných nechová doma cichlidky, hlavně bych měl zájem o apistogramma panduro a nemohl by mě je přivézt na tuto výstavu?
Přidat reakci
1 ...... [15] ...... 27
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 48991x