Výstava akvarijních ryb Rychnov nad Kněžnou
Dneska kolega říkal že budou hnědé "texanus"
Zdravím, tak bohužel ani jedny z těhle ryb nebudou v prodeji nikdo je nenabídl.
Farlowelly má údajně v nabídce Papík Dříteč.
Ahoj, bude možné na výstavě koupit rybky Dermogenys pusilla a Farlowella accus?
Cpo budou v prodeji, hnědé nevím kdyžtak ti ještě napíšu.
Já bych se připojil s dotazem, zda tam někdo nebude mít hnědou formu...?
Přednáška o živorodkách bude na téma "Výběrový chov čistých kmenů gupek".
Bude někdo na výstavě v sobotu 13.9.2014 prodávat raky Rak mexický zakrslý (Cambarellus patzcuarensis sp. "Orange") nebo by je někdo byl na výstavu ochoten přivést?
Přesně přednášky nevím. Snad se ozve Zdenda. (atzservis)
Živorodky má mít někdo z Brna. Bohužel jsem byl trochu marod, tak jsem několik posledních brigád nebyl a mám trochu mezery...
Bezbarierové to není, ale vždycky jsme vozíčkáře pomáhali vynést. Stačí si jen říct
Jeden dotaz do Rychnova - už se ví podrobnosti o přednáškách?
A druhý dotaz do Liberce - najde se někdo, kdo se chystá o víkendu 13.-14.9. na rychnovskou výstavu a byl by ochotný tam něco převzít a odvézt pak do Liberce? Pokud ano, tak mi prosím pošlete zprávu.
Jinak se na všechny těším
0 05.09.2014 11:21 zvedavka – Dotaz
Ačkoliv to U Vody znám, tak si nějak nemůžu vybavit: Přízemí je bezbariérové? Dostanu tam vozíčkáře? Chodíme tam (ze zaměstnání) rok co rok s postiženými dětmi, ale teď bych tam ráda vzala i seniory.
Hele ty se tady nevybavuj a koukej dělat na katalogu
Taky se těšíme
takže v pátek naviděnou
Tak teď se mi málem kousla pumpa,protože jsem se lekl,že už je to tento víkend
Těším se jak malej,doufám,že se něco nepos..
0 04.09.2014 17:22 Danila [4490] - Amerika Už se chystáme do Rychnova
Nejen oplatit pomoc, kterou jste nám poskytli v červnu (viz foto), ale taky vrátit světla a nejlepší českou výstavu si pořádně užít.
Moc se těšíme, dorazíme v pátek, abychom do sobotního otevření výstavy byli něco platní.
Dan a Ziky
Starší reakce
a k nim ještě L213,L199 a L144
Pokud vím tak L 201 by měli být určitě (asi jich nebude moc kusů) a long finy tak na 50 procent.
Ahoj,nevíte někdo jestli budou na prodej nějací krunýři? Konkrétně L201 a sp. long fin? Popřípadě i jíní? Díky
Starší reakce
Tak trochu počítám, že tam nebudou...Ale co kdyby.Špatně se shání a bylo by fajn vědět o někom, kdo je má a nabízí...
děkuji
neboj, podívám se a případně vyblejsknu
Mám takový tušení, že tam nikdo divoký formy nemá, ale těch ryb je trochu hodně na zapamatování.
Prosím, prosím, až budeš na výstavě. Koukni, jestli tam má někdo divoká paví očka, docela mě to zajímá, ale nedostanu se tam.Kdyby tam nějaká byla a měl by jsi čas a chuť je nafotit a třeba zjistit prodejce, tak bych byla moc ráda
Kdyžtak děkuji a hezký výlet přeji
Tak ona ta akce už tam byla zadaná a já ji tam šoupnul znovu
0 08.08.2014 12:46 makri [0] Zdravím všechny přátele našich mohrých mazlíčků. Výstavu v Rychnově hledám na rybicky.net již nějakou dobu. Mám jen poznámku pro organizátory. Zde je sekce AKCE, kde lze najít akce, s akvaristikou spojené, v jednotlivých krajích. Žel Vaše akce tam není.
Nebylo by i pro vás organizátory výhodné mít odkaz i tam?
Matěj
Klidně zaskoč, rukou není nikdy dost
Kdyby bylo málo rukou , rád pomůžu , poslední tejden v srpnu bych měl bejt doma , snad mě žena neumlátí ža zas lítám za rybama
letáček
Když jsi ve svým, tak většina vydělaných peněz jde zase do tvého.
Všechno je to velmi relativní pojem.
Rozhodně je výhoda mít čas na přípravu, ale poslední pátek bejvá stejně děsně dlouhej.
Ty co se zúčastnili vědí
btw. počet členů se automaticky nerovná počtu pracujících na přípravě výstavy a roznos si ten písek do cca 200 nádrží
Jó, hochu, když jsem ve svým.
Edit: Aby si to někdo nevysvětloval nějak špatně, tu mojí poznámku. Prostě když ti barák říká pane, je daleko více času na pomalejší rozjezd, než když stavíš v pronajatým prostoru "od-do", ovšem víme jak to chodí a i zde nejsou noční prodloužený směny ničím vyjímečným.
odkaz a (vtipné) info na akvatera-rk.cz
Ty už teda jedou
To je "pohoda", takhle dlouho dopředu si to moci přichystat
Mám zapsáno v kalendáři Velkými písmeny a když se zadaří bude i dětský zájezd.
Rozhodně souhlasím , lonská byla skvělá , už se těšíme
10 05.08.2014 17:46 Danila [4490] - Amerika Rychnov nad Kněžnou volá a hlásí:
Letošní výstava akvarijních ryb , která se koná 13. - 17. září 2014 letos představí cca 230 druhů akvarijních ryb ve 190ti nádržích a přípravy jsou v plném proudu.
Podle (nejen) mého názoru suverénně nejlepší a největší výstava akvarijních ryb v Čechách rozhodně stojí za návštěvu.
ZOO Braník, stejně jako každý rok, přijede pomoci s přípravami - hlavně odborné práce - viz obrázek
odkaz a ( vtipné) info na
akvatera-rk.cz
Starší reakce
koukám, že jsem na podzim zapomněl sem vyvěsit adresu fotek, které se nevešly do článku
prosím nekamenujte mně a aspoň dodatečně i když nová výstava je již za dveřmi dávám tedy opožděný odkaz
pulpy.rajce.idnes.cz/…
tak zatím
Starší reakce
Jo, bylo to fajn
Znám to, znám
Zdravím , taky jsme se byli kouknout , krásná výstava , nechal jsem tam nakonec přez 1.500,- za kytky a kořen
Byl jsem inkognito, jenom na skok, znáš to, klonování už se blíží.
Jsem tě vůbec neviděl čoveče
Inu chlapci, zasloužíte si tu popularitu.
Bylo to krásné, díky za ní a těším se na příští rok
Čím více povedených fotek, tím horší rozhodování, které fotky nepoužít do článku
zítra bych už měl být doma v Lb, tak začnu s tříděním a úpravou fotek a pak i s tvorbou reportáže
fotky už znám skoro na zpaměť, jak si je stále prohlížím na netbooku, ale pravdu poznám až doma na velkém monitoru
Hradec je v tomhle směru náročnější. Vysoký náklady a málo času na přípravu.
Já se s tím foťákem taky pořád učím a fotek sem měl určitě přes 200
já jen v porovnání s Hradcem, jenže tam museli platit navíc nájem a dopravu z Rychnova
Ty by brblali i kdyby jsi jim za to platil, to je klasika, to je neléčitelný, s tím si ani Chocholoušek neví rady.
Přidat reakci
1 ...... [13] ...... 27
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 48991x