Výstava akvarijních ryb Rychnov nad Kněžnou

To už máte celkem velké ryby, jak dlouho je máte?
Souhlasím ten balet než jsem se dobojoval do prodejní místnosti a potom stát na jedné noze a to ne ještě svojí aby člověk ukořistil pár rybek fakt stál zato. A kdo prohlásí že si nakupování neužil nebo že nebylo z čeho vybírat tak si musí v sobotu prostě přivstat. Já jel z jedný vesničky od Liberce a vyjížděl jsem už v půl šestý.

Sotva člověk rozeznal silnici a příkopy ale prostě tohle si zaslouží aby se vstávalo brzo. No a tady víc než kde jinde platí klasické přísloví "Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí". My co jsme si přivstali a nenechávali návštěvu až na odpoledne nebo dokonce na druhý den tak jsme uspěli.
Tomas Enderson
Měl si možnost se zapojit do příprav. Kritizovat umí každej. Nehledě na to, že největší výběr sortimentu je vždy první den.
Nakupovat ryby jste měl přijet o víkendu

Já se je pokusim vyfotit a dám sem pak fotku.
To na té fotce je jednak ryba ve stresu a pak by to klidně mohla být L100. Každopádně p. Smutný má ryby původem od p. Havla, takže to jsou 100% L213.
Chtel jsem se zeptat, nikde jsem to jednoznacne nenasel, dnes (utery), je otevreno do 17:00 nebo do 18:00 ?? Vim, ze zitra to konci v 17:00...chystam se dojet z daleka, tak abych si to nacasoval, diky.
Přesně tak, mám je od p. Smutného taky a už se některým lemy ztrácejí!Tečky zůstávají.
Jsou to L213 a tečky neztratí, akorát lemy.
Jsou to opravdu L 213,těm v dospělosti lem ocasní ploutve zmizí,kdežto u L 183 zůstává.
Taky jsem je koupil no a to jestli je to L213 nebo L183 se dozvíme až vyrostou 213 skoro ztratí půntíky no a těm druhým zůstávají i v dospělosti. Tak jsem zvědaví co tam p. Smutný dodal.
Tomas Enderson
Zdravíme a vítáme dalšího do party

Smysl to zajisté má,nyní je tam krásně volno,možnost fotografování je nebývalá a je čas si i pokecat.
Takže Vás zvu ještě k prohlídce této výstavy,která se vyvedla a návštěvníci odcházejí spokojeni.
Je zde také možnost si zakoupit knižní novinku od Karla Krčka "Atraktivní akvárium" za výstavní cenu 269,-Kč.Pokud bude mít o ni někdo zájem,můžeme ji zaslat na dobírku za tuto cenu plus poštovné.
Danila se zikycem vzkazují, že jsou bez netu, tak se vyjádří později

Já myslel, že Luci už členem je, sice neoficiálním, ale je
To já si pro změnu "odskákal" Kabáty a maraton.

Tu už beru jako člena

Ještě si zapomněl na jednoho nečlena. (Luciferda)

Jo jo,byl to nádherný,leč vyčerpávající víkend

a zítra nanovo
Jinak ještě jednou MOC DÍK Ladusche,Zikymu a Danile.Pomoc nám bodla.
tak jsme se dnes se ženou nakonec taky stavili /byli jsme na chatě v Ssolnici/. Docela pěkný, dost lidí ale dalo se to. Ryby jsem žádný nekoupil a) jeli jsme domů až večer b) rád nakupuju v klidu Manželka si koupila dva kaktusy a já za 300 časopis aquaristik celý ročník 2009 (4 čísla + předplatné na zbylá dvě) + PMDD. Ale pěkný zejména L-sumců byla celá řada.

Dnes už byl docela relax. Včera bylo lidí opravdu hodně. Myslím si ale, že se všema jsme si poklábosili bez problémů přímo v horní místnosti, kde jsem měl službu.
Jinak jsem tu psal, že nejlepší je přijet ve všední dny, kdy je lidí o hodně méně. Jen tam už nejsou prodejci (Koblasa, Sýkora, Suchánek.....)
To jsou pocity neznalého, po desátém, dvacátém ročníku, nebo dalším ročníku už to budete zvládat bez problémů a s nadhledem. V době návalu půjdete na pivo, na jídlo , nebo na kaktusy a takové detaily které popisujete vás ani nedonutí si třepit pusu. Nebo otloukat prsty o klávesnici. Pánové a několik dam, bylo to opět super. S pozdravem :"Vyšťarovačům zmar!"
Presne tak

... Bylo to hodne narazove. Za tech 5 hod. co jseme tam byl a prosel jsem to asi 4x, se to dalo krasne pozorovat.
Nojo, pokud je čásek, tak je fajn tak na čtvrt - půl hoďky zalízt do hospůdky, ono se to tam pak zhruba uvolnilo... Ale z mý strany na výstavu samozřejmě jen chvála

Pokud si to chceš opravdu vychutnat a užít doporučuji všední den dopoledne. V sobotu a v neděli je velký nával. I letos bylo k vidění pár opravdu pěkných rybek.
Tak jsme si to s přítelkyní a děckem pojali jako výlet. Půlhodinka ve vlhku a závanech zpocených návštěvníků mi úplně stačila. K prodeji kytek a ryb se nebylo, bez použití násilí, možné dobrat - tak jsem ani nevybíral. Opravdu raději nakoupím v klidu v prodejně - chápu že k výstavě to patří a prodejci toho chtějí využít, ale toto opravdu ne... Některé ceny protáčely panenky, některé vypadaly slušně - prostě normální trhací hospodářství... ;) Příště již budu opravdu rozmýšlet jestli jet, protože to opravdu nelze nijak vychutnat, když vám tlustý fousatý strýček funí na krk, drobí na foťák svačinu a prská kolem colu. Ale je to jednou za rok a podobných akcí moc není, stejně dík pořádajícím za kus práce. Pár fotek zde:
www.pentuer.cz/… - cca. 17MB, neupravováno - bohužel není čas...
Byl jsem se tam kouknout, no nádherné rybky

Díky za info, tak můžu jít spát

...za pět hodin už budu sedět v autě

Tak druhá přednáška bude:Potápění v Rudém moři-Miloš Kroupa.
Stejně jako Jirka, nějak jsem nepostřehnul co se připravuje. Pravda zaslechl jsem nepotvrzeně, že by snad mohl mít přednášku Miloš Kroupa o svojí potápěcí dovolené, ale opravdu to nevím.

Letos bude prostě překvapení.

Děvče,s těmi přednáškami jsi mě dostala,fakt nevím,nějak nestíhám se ptát,když si zítra vzpomenu,tak se zeptám a dám vědět.
Hlavne baterky, muj probleeem

...
Máme dvě volná místa v autech na cestu do Rychnova v sobotu brzo ráno (5:00 vyrážíme z Bratislavy), zpět jedeme až v neděli přes Papíka. Kdybyste někdo měli zájem se přidat, ozvěte se
Obligátní otázka na jurka nebo Mraka - přednášky (kromě Bolívie) budou nějaké a jaké?
Těším se

0
[4493] - Amerika 10.09.09 21:38 Danila nechystá se někdo do rychnova z okolí č.lípy?že bysme naplnili auto?
Prodej ryb bude po celou výstavu,výherní slosování bude zřejmě poslední den výstavy.
0
[4493] - Amerika 07.09.09 21:12 Danila Danila se Zikym jedou už v páátek, aby taky trochu přiložili pracky k dílu ( a pívu), takže budem jen do soboty

Dani, budete tam v sobotu nebo v neděli.
Chtěl jsem přijet na sobotu, ale nějak se mi to komplikuje, možná budu nucen cestu odložit na neděli.
Danila napsala: Mentální sekce nezůstane pozadu, počítáme s výjezdem už v pátek s tím, že si nejspíš vezmem stan
Takže tam v sobotu bude nasardinkováááno Už se těšíme Dan a Ziky
To se máteeee, těžká závist

Užijte si to i za Rebbieee

O.K. tak to se těšíméééé. Dan
Přidat reakci
1 ...... [23] ...... 27
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 49527x