Výstava akvarijních ryb Rychnov nad Kněžnou
0 15.09.2008 21:01 jurek – Re: Mrakoplash
Já si myslím že teď co jsme tam nový mladí
,tak to bude jen lepší
,a když se k nám zase přidaj holky,tak to nebude mít chybu
0 15.09.2008 20:42 oldkiwinka třeba se tam příští rok zjevím i já..Letos to nešlo, táta = odvoz, byl v lázních.
sakra, proč tu není ten červenající se smajlík...?
každopádně to byla supr akce, fakt musíme zase někdy zopakovat..
souhlas, a je s vámi sranda
gentleman...
0 15.09.2008 20:16 jurek – Re: Laduschka
Já si myslím že je to dobrý i tak
0 15.09.2008 19:58 Roman [100] - Cichlidy to je ta lepší varianta...
no tak dík... máš poslat adresu, že tě prej přijedem zmlátit
Laduschka
0 15.09.2008 09:21 Somali [98] Somali napsala: Horác: Toho pána na fotce vůbec neznám!
to je ten pán z útulku
))))
Horác: Toho pána na fotce vůbec neznám!
jojo on kočky rád
Pokud se nemylim, najdes hezkou horacovu fotku v osobnich u Somali. Snad je to on, poznas ho podle milujiciho pohledu na kocku, se kterou se mazli.
tak to joo
0 14.09.2008 21:58 Page – Re: Mrakoplash
Myslel jsem pro příští rok
Bejvá to jednou ročně že?
jenze mam pocit ze Koblasa,Suchanek ani Sykora tam uz v tydnu nebudou.
zalezi co bys rad
prodavajici jsou Koblasa, Suchanek, Sykora to je takova vsehochut, pak Janza (nebo Jansa nejsem si jistej) a ty maji neco jako akvaristiku bez rybek
rybicky prodavaji prevazne lidi ze spolku z ruznych zdroju. Kytky privezli z Aqua Daho a do dneska je prodavali, jak to bude s kytkama v tydnu nevim.
Na začátku jsem psal podle čeho mě poznáte, Ale stejně tam bylo hafo lidí, měl jsem co dělat abych se dostal k akváriím. Jo polepším se, dám sem fotku, ale aby se to potom tady nevylidnilo.
Horáci tebe bych poznal jen kdyby si měl tu kytaru.
0 14.09.2008 17:27 Page Bylo dost věcí k sehnání? Myslím techniku a rostlinky?
Teď jsem z RK přijel, nebylo to špatné, ale třeba letos velká výstava v H.K. v Aldisu se mi líbila víc (i když celkově byla asi o malinko menší). Ke koupi mě nic nezaujalo, tak jsem se aspoň projel..
0 14.09.2008 16:12 oldkiwinka – Re: Horác
Tak nic mno
Kiwi Brno mám trochu z ruky ... a momentálně ani nic nepotřebuju ... jen bych vočumoval a byl naštvanej, že to nemám kam dát
A k tomu, abych byl naštvanej, nemusím jezdit až do Brna ... stačí dát řeč se Somali
0 14.09.2008 16:08 oldkiwinka – Re: DrBolíto
Parádní kvalitní fotky, i obsahující pancéřníčky
0 14.09.2008 16:05 oldkiwinka – Re: Horác
A Horáci, pojedeš do Brna na akvaburzu?
0 14.09.2008 16:04 Horác [3942] Btw. věděli jste, že "Rychnov je největší chovatelskou akvaristickou výstavou na světě"?
blíže viz
www.akvarista.cz/…=
Příští rok už tam asi vopravdu pojedu :o) ...
Řekni si čísla fotek, rozměr, a velikost jpg co budeš chtít, upravím je zvlášť a zašlu.
Svolení samozřejmě dostanete v celém potřebném rozsahu.
P.S. Jméno souboru tř.IMG_6548.jpg
zjistíš po kliknutí na druhou modrou ikonku s písmenem (i)
poté se ti to zobrazí pod fotkou.
..." Jinak moc mě mrzí že jsem nikoho nepoznal a ani nikdo mě.
" ...
Příště si připíchněte jmenovku
DrBolíto ... fotka v profilu by možná taky pomohla
jj,ale to musim počkat na souhlas autora
0 14.09.2008 14:52 DrBolíto [254] - Rostliny Další Fotografie z akce, prosím omluvte zhoršenou kvalitu snímků prošli jen batch procesem, (3x rekomprese) a také omluvte zaprasené skla akvárek.
Jinak moc mě mrzí že jsem nikoho nepoznal a ani nikdo mě.
photografie.kvalitne.cz/…
EDIT: Fotky se dají ještě rozkliknout, jsou o kousek větší a malinko se zlepší kvalita.
Pokud nějakou chcete do databáze není problém.
0 14.09.2008 13:23 Page – Re: Killer
nemáš víc těch fotek? určitě tam byly ryby,který v atlase vyfocený nemáme,jako ta lorikárka na fotce v akcáích..mohla bys mi to nějak naposílat na petr.cesy@seznam.cz ? Bych si vystříh co je třeba a postupně bych to přidal do atlasu s tvym nickem..nebo jestli tam máš něco co v atlase chybí a víš co je to za druh,tak to rovnou pošli ty pls..díky
Jóó?
Taky jsem si říkala,že na mně tak koukáš,že se asi budeme znát odsud.Jen jsem nevěděla,kdo jsi.
No tak dodatečně: ahóój
Chvalim poradatele, opet skvela vystava
ta postavicka u vychodu z horni mistnosti byla moje malickost
Rozhodně to stojí za to,já jsem byla z výstavy nadšená.Později dodám nějaké fotky.Např. s Hradcem se to nedá porovnat.Určitě jeď!
Někdo nějaké zprávy z dneška? Chystám se zítra po obědě vyjet, tak ať vím, jestli to stojí za to ;)
0 12.09.2008 09:45 RAP – Re: Roman
I ty, Romane?!
tak pan Sýkora by měl taky dorazit
Přidat reakci
1 ...... ...... [26] 27
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 48991x