Jsou ryby, které by měl každý akvarista vidět na vlastní oči. Na 45. výstavě v Rychnově nad Kněžnou takových plavou desítky. Jakkoli by mě srdce táhlo k unikátní kolekci pancéřníčků, vybral jsem na ukázku dvě tetry. Takže všichni, kteří ještě váhají, mají šanci do středy!

Děkuji všem, kteří se na realizaci výstavy podíleli, pietní vzpomínka na Pana akvaristu Josefa Ešpandra, díky jejich úsilí žije dál.

Co je psáno,to je dáno,členské základny veteránů řídnou a mládí má své zájmy na netu a mobilmánii,pokračuje hra vabank o povědomí a významu české akvaristiky. 

Také se připojím s pochvalou pro všechny organizátory a vystavovatele letošní výstavy. Ryby a akvária byly (a ještě jsou) nádherné. Zvlášť musím podtrhnout akvária v dolním sále, věřím tomu, že spousta lidí by si chtěla některá z nich rovnou odvézt domů (třeba já). 

Neskutečné se podařilo,velké poděkování všem,kteří se na realizaci výstavy podíleli a věnovali své motivační úsilí k životnímu jubileu nestorovi Rychnovských akvaristů Josefovi Ešpandrovi,kterému přeji,aby léčba nehody s poúrazovými následky byla úspěšná a umožnila mu osobní účast na příštím ročníku.Je mi smutno,že se nemohl spoluzakladetel výstav,ze zdravotních důvodů podívat,jak původní myšlenka pokračuje v reálu. [1] ...... 27
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 49520x