Výstava akvarijních ryb Rychnov nad Kněžnou
Ten A. australe je nějaká tmavší zajímavá forma. Kdysi jsem je choval a byli trochu světlejší a přitom to nebyla ta forma hjerreseni.
rychnov opět špica
nejvíc mě dostaly jakýsi polozobánky a vyžraný mega altumy
tak doufám za rok zase čawes
ten je úžasný.. docela přemýšlím že by jsem si halančíky pořídil do odchovny..
4 13.09.2010 11:58 Johan [4950] - Rostliny Notropis chrosomus
A dalších skoro pár set ryb.
Já sem teda ještě na lepší výstavě nebyl. Sem moc rád, že jí můžu vždy navštívit co nejvíckrát.
Ke jinde vidět skoro 200 nádrží s mnohdy moc zajímavýma rybama. Např. sumec rodu Eutropiellus
no...já docela zklamán byl.....po návštěvě jiných výstav a sklorexu v brně....nemožnost téměř zaparkovat, dohadování se se strážníky, aq jedno jako druhé s co největším počtem rostlin....chápu že to byla výstava ryb a ne akvárií, škoda, vím že organizace stojí hromadu úsilí a vážím si toho že to někdo dělá, ale jet 150km už se mi příště asi chtít nebude
Výstava moc hezká jako vždycky. Jen se přiznám, že jsem lákala známé na to, že letos to bude živorodkové... a vůbec nebylo.
Jinak obě přednášky byly naprosto perfektní a kdo na přednášky nechodí, může litovat. Fakt byly moc zajímavé.
Atmosféra tradičně moooc příjemná, zdravím organizátory a děkuju za parádní víkend s ústředním bodem "Rychnov"
I tento rok jsem se zajel do RK podívat, a opět to stálo za to. Nádherné kousky
0 12.09.2010 23:05 Jiří – Re: Mrakoplash
Zrovna jsem se vrátil z výstavy a myslím, že nemůže návštěvníka zklamat. Kdo máte ještě možnost se do RK dostat, určitě zajeďte.
Článeček fajn, dokonce tam mám i ryby na fotkách a to mne příjemně potěšilo.
No něco málo fotek od přednášek je ale bohužel můj foťák se nějak nedokázal poprat s osvětlení v sále tak jen spíše bude pár ilustrativních.
Martin Honzejk
0 12.09.2010 10:48 Jiří – Ryby v Rychnově
Nejen zajímavé ryby, které je možno vidět v Rychnově. Určitě je dobré při dnešním krásném dni sednout do auta a vyrazit na výstavu.
aquatab.net/… Tak to jó
0 12.09.2010 04:41 kreten – Re: rudolf
Já doufám, že ti to laskavý čtenář odpustí a do oběda vydrží
No, tak já jsem hotov, ale bojím se, že to Jiří už zabalil. Ač standardně ponocuje déle než já, tak tentokrát jsem ho asi udolal, takže vydání někdy v poledne nejdřív
0 12.09.2010 03:58 kreten – Re: Mrakoplash
No přece dr. Hofmann. Aktuální informace praví, že je v tento čas je již skoro hotov, takže se objeví reportáž ve velmi krátké době.
Nějak mne poránu podivně rozbolel zub - hlava mi to nebere. Bolí v horizontále, nebolí pokud je osa těla ve vertikále...No tak alespoň zpracuji poštu
1 11.09.2010 22:34 mlynář – Re: mlynář
0 11.09.2010 21:57 mlynář – Re: Tomas Enderson
Hlavně, jeslis udělal nějaký obrázek taky na přednáškách.....
Přesně tak. K některým rybám sem se přiblížil s foťákem a už se v akváriu nezastavily...
Letošní Rychnov je perfektní. Ten kdo nebyl letos na přednáškách, tak fakt může litovat. Výstava super některý ryby jsou jak modelky. Jen co jsem se přiblížil s foťákem tak hned začali pózovat.
Martin Honzejk
Evidentně se líbílo i rybkám - některé se i vytřely.
Škoda, že Doc. Dvořák zrovinka točil dění v sousední nádrži a než zareagoval na mé upozornění, že vedle "je to zajímavější", už bylo po všem...
Většinou se stačí zeptat, když už nevíme my, tak prodavači z AD by měli.
Sem si nevšim, že by se tam objevil Jirka Plíštil. Kdo bude autor ?
0 11.09.2010 18:15 Kuba – Re: Johan
Spousty hezkých rostlin a jak už sem říkal Johanovi na výstavě: škoda že neměli popisky i k nim, aspoň v části výstavy.
0 11.09.2010 16:55 kreten – Re: Johan
Reportáž by se měla ještě dnes objevit na Aquatabu
0 11.09.2010 07:54 RAP – Re: Mrakoplash
Mraku ty máš básnický střevo
Za mlhou hustou tak, že by se dala krájet, je Rychnov nad Kněžnou. Na první pohled je docela obyčejný, ale už na ten druhý je dnes v Rychnově první den výstavy.
na viděnou v RK
0 11.09.2010 05:07 kreten – Re: elko
Jsem teda zase brzo vstával než pojedu, abych i nakrmil a vybral poštu
603454572 je telefon, tak se ozvěte
LŠ
Díky za nabídku,určitě využiju a ozvu se,mám pocit že zrovna u vás je na co se dívat.Bohužel letos se do Rychnova nedostanu.
Na rozdíl od těch co ted spí aby mohli ráno brzo vstát a vyrazit...
Jen nevím jestli stačím chytit ryby. Za hodinu a půl mám jen jeden náhodnej úlovek..
0 10.09.2010 12:04 Mrakoplash – Re: Johan
Tak to ani já, protože ani nevím v kolik dnes (zítra ráno) půjdu domů.
to ale vše v první půli července.Pak už to stálo za prd.Pán přesně ani neví co shání,rád by něco "plavacího" k elkám a tak by se rád podíval k někomu kdo si hraje s čistými formami např.plat a tam by se pro něco nadchnul.Pán zásadně raději od chovatele,vždy dostane i nějakou dobrou radu a něco nového uvidí...
0 10.09.2010 06:00 Mrakoplash – Re: gogle
Přijeď a podívej se sám.
0 10.09.2010 05:37 kreten – Re: 0
Ono záleží co pán shání
protože se prodávalo celkově přes léto relativně docela dost, tak nemusí mít všichni naděláno dost ryb. Já mám asi v dvaceti druzích živorodek relativně dost, ale v té druhé dvacítce to není žádná sláva
0 09.09.2010 22:48 jurek – Re: gogle
Řekl bych že ne.
Přidat reakci
1 ...... [19] ...... 27
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 48991x