Výstava akvarijních ryb Rychnov nad Kněžnou
0 15.09.2009 13:17 xx – Re: zdendarybicka
Chtel jsem se zeptat, nikde jsem to jednoznacne nenasel, dnes (utery), je otevreno do 17:00 nebo do 18:00 ?? Vim, ze zitra to konci v 17:00...chystam se dojet z daleka, tak abych si to nacasoval, diky.
0 15.09.2009 11:21 zdendarybicka – Re: Plecos
Přesně tak, mám je od p. Smutného taky a už se některým lemy ztrácejí!Tečky zůstávají.
Jsou to L213 a tečky neztratí, akorát lemy.
0 15.09.2009 07:48 jurek – Re: wladys
Jsou to opravdu L 213,těm v dospělosti lem ocasní ploutve zmizí,kdežto u L 183 zůstává.
Taky jsem je koupil no a to jestli je to L213 nebo L183 se dozvíme až vyrostou 213 skoro ztratí půntíky no a těm druhým zůstávají i v dospělosti. Tak jsem zvědaví co tam p. Smutný dodal.
Tomas Enderson
0 14.09.2009 19:45 kreten – Re: BART
Zdravíme a vítáme dalšího do party
0 14.09.2009 18:41 jurek – Re: ČUPR
Smysl to zajisté má,nyní je tam krásně volno,možnost fotografování je nebývalá a je čas si i pokecat.
Takže Vás zvu ještě k prohlídce této výstavy,která se vyvedla a návštěvníci odcházejí spokojeni.
Je zde také možnost si zakoupit knižní novinku od Karla Krčka "Atraktivní akvárium" za výstavní cenu 269,-Kč.Pokud bude mít o ni někdo zájem,můžeme ji zaslat na dobírku za tuto cenu plus poštovné.
0 13.09.2009 21:44 RAP – Re: RAP
Danila se zikycem vzkazují, že jsou bez netu, tak se vyjádří později
0 13.09.2009 21:18 jurek – Re: Mrakoplash
Tu už beru jako člena
0 13.09.2009 21:13 Mrakoplash – Re: jurek
Ještě si zapomněl na jednoho nečlena. (Luciferda)
0 13.09.2009 21:08 jurek – Re: provokater
Jo jo,byl to nádherný,leč vyčerpávající víkend
a zítra nanovo
Jinak ještě jednou MOC DÍK Ladusche,Zikymu a Danile.Pomoc nám bodla.
tak jsme se dnes se ženou nakonec taky stavili /byli jsme na chatě v Ssolnici/. Docela pěkný, dost lidí ale dalo se to. Ryby jsem žádný nekoupil a) jeli jsme domů až večer b) rád nakupuju v klidu Manželka si koupila dva kaktusy a já za 300 časopis aquaristik celý ročník 2009 (4 čísla + předplatné na zbylá dvě) + PMDD. Ale pěkný zejména L-sumců byla celá řada.
0 13.09.2009 20:59 Mrakoplash – Re: PentueR
Dnes už byl docela relax. Včera bylo lidí opravdu hodně. Myslím si ale, že se všema jsme si poklábosili bez problémů přímo v horní místnosti, kde jsem měl službu.
Jinak jsem tu psal, že nejlepší je přijet ve všední dny, kdy je lidí o hodně méně. Jen tam už nejsou prodejci (Koblasa, Sýkora, Suchánek.....)
0 13.09.2009 20:26 kreten – Re: PentueR
To jsou pocity neznalého, po desátém, dvacátém ročníku, nebo dalším ročníku už to budete zvládat bez problémů a s nadhledem. V době návalu půjdete na pivo, na jídlo , nebo na kaktusy a takové detaily které popisujete vás ani nedonutí si třepit pusu. Nebo otloukat prsty o klávesnici. Pánové a několik dam, bylo to opět super. S pozdravem :"Vyšťarovačům zmar!"
Presne tak
... Bylo to hodne narazove. Za tech 5 hod. co jseme tam byl a prosel jsem to asi 4x, se to dalo krasne pozorovat.
Nojo, pokud je čásek, tak je fajn tak na čtvrt - půl hoďky zalízt do hospůdky, ono se to tam pak zhruba uvolnilo... Ale z mý strany na výstavu samozřejmě jen chvála
Pokud si to chceš opravdu vychutnat a užít doporučuji všední den dopoledne. V sobotu a v neděli je velký nával. I letos bylo k vidění pár opravdu pěkných rybek.
Tak jsme si to s přítelkyní a děckem pojali jako výlet. Půlhodinka ve vlhku a závanech zpocených návštěvníků mi úplně stačila. K prodeji kytek a ryb se nebylo, bez použití násilí, možné dobrat - tak jsem ani nevybíral. Opravdu raději nakoupím v klidu v prodejně - chápu že k výstavě to patří a prodejci toho chtějí využít, ale toto opravdu ne... Některé ceny protáčely panenky, některé vypadaly slušně - prostě normální trhací hospodářství... ;) Příště již budu opravdu rozmýšlet jestli jet, protože to opravdu nelze nijak vychutnat, když vám tlustý fousatý strýček funí na krk, drobí na foťák svačinu a prská kolem colu. Ale je to jednou za rok a podobných akcí moc není, stejně dík pořádajícím za kus práce. Pár fotek zde:
www.pentuer.cz/… - cca. 17MB, neupravováno - bohužel není čas...
Byl jsem se tam kouknout, no nádherné rybky
Díky za info, tak můžu jít spát
...za pět hodin už budu sedět v autě
0 11.09.2009 23:58 jurek – Re: Raviolka
Tak druhá přednáška bude:Potápění v Rudém moři-Miloš Kroupa.
0 11.09.2009 07:21 Mrakoplash – Re: Raviolka
Stejně jako Jirka, nějak jsem nepostřehnul co se připravuje. Pravda zaslechl jsem nepotvrzeně, že by snad mohl mít přednášku Miloš Kroupa o svojí potápěcí dovolené, ale opravdu to nevím.
Letos bude prostě překvapení.
0 11.09.2009 00:06 jurek – Re: Raviolka
Děvče,s těmi přednáškami jsi mě dostala,fakt nevím,nějak nestíhám se ptát,když si zítra vzpomenu,tak se zeptám a dám vědět.
Hlavne baterky, muj probleeem
...
Máme dvě volná místa v autech na cestu do Rychnova v sobotu brzo ráno (5:00 vyrážíme z Bratislavy), zpět jedeme až v neděli přes Papíka. Kdybyste někdo měli zájem se přidat, ozvěte se
Obligátní otázka na jurka nebo Mraka - přednášky (kromě Bolívie) budou nějaké a jaké?
Těším se
0 10.09.2009 21:38 Danila [4490] - Amerika nechystá se někdo do rychnova z okolí č.lípy?že bysme naplnili auto?
0 07.09.2009 21:35 jurek – Re: gogle
Prodej ryb bude po celou výstavu,výherní slosování bude zřejmě poslední den výstavy.
0 07.09.2009 21:12 Danila [4490] - Amerika Danila se Zikym jedou už v páátek, aby taky trochu přiložili pracky k dílu ( a pívu), takže budem jen do soboty
Dani, budete tam v sobotu nebo v neděli.
Chtěl jsem přijet na sobotu, ale nějak se mi to komplikuje, možná budu nucen cestu odložit na neděli.
O.K. tak to se těšíméééé. Dan
Já se přijedu podívat až v neděli mám na sobotu tři prodeje (vyštval jsem prodávat celou rodinu) tak mám pěknej mazec v pátek naložit auta a tak. tak se nezlob že nepřijedu pomoc bylo to plánovaný ale bohužel.
0 06.09.2009 17:50 jurek – Re: gogle
Tlamovci budou v 15-ti nádržích,tedy na 30 druhů ryb,vybírat bude z čeho.
0 06.09.2009 10:26 jurek – Re: Danila
Jo jo,v pátek bývá na výstavě nejvíc práce,to se finišuje a dodělávají poslední nedostatky,takže můžete přidat ruku k dílu
,loni jsme tam strašili do 3hod ráno
0 06.09.2009 08:17 Mrakoplash – Re: Danila
Pokud by vám nevadily bojové podmínky, tak nabízím přespání u nás na baráku.
Jen teda nevím kdy se vrátíme z RK.
To by možná chtělo nějaké poznávací znamení
0 05.09.2009 22:03 jurek – Re: provokater
Šak uvidíme,pokecáme,večer dáme pár pif a bude nám dobře
0 05.09.2009 22:02 jurek – Re: Mrakoplash
Ano,samozřejmě se jedná o Bolívii,ale obojí začíná od Bé
0 05.09.2009 13:35 Mrakoplash – Re: DrBolíto
Koukám, že jsi na to Hradecké fau-pax nezapomněl.
provokater spolu se jistě taky uvidíme.
Přidat reakci
1 ...... [23] ...... 27
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 48991x