Výstava akvarijních ryb Hradec Králové
Ahojik, ja tam byl uz rano v 11h. Lidi moc, prodej ryb nic moc. Lepsi je vyber snad horbachu. Docela jsem byl zklamany. A tak jsem se tam par prodejcu povyptaval co a jak. Ale jinac nic moc koupil jsem 4 rostlinky a sel domu po 3 h bloumani ----
0 16.02.2008 17:44 Rejpal1 Muj nazor je, ze Rychnov byl lepsi... bylo tam vic akvarek na koukani
.
Par fotek jsem udelal ale vetsina mazla, zkusim dat neco vecer do osobnich.
Hmm,díky za info.Tak to počítám,že už se na mně nedostane.
Zítra mi to totiž bohužel nevyjde a jedu až v pondělí po práci,tak to už budu jen smutně koukat.
Já jsem tam taky byla dneska a bylo to docela dobrý.
To Alena sv. jsou tam Bojovnice na prodej,ty co tam vystavujou.Ty co tam byly opravdu pěkné byly vyprodané nebo zabrané,ale třeba si vyberete nějakýho pěknýho.Já jsem si tam jednoho pěknýho koupila.
měli tam prodejné ty, které tam byli vystavováni.
Byly na prodej samečci Bojovnic?Myslím tím nějaké extra pěkné.
krevetky tam 100% nejsou jo?
za chvili tam vyrazim...
Jsem taktéž zklamaná co se výstavy týče. Fakt tedy nic moc.. Úvaly byly 100 x lepší.
Starší reakce
0 13.02.2008 11:19 Martin01 0 12.02.2008 22:40 redmaus A já taky první neděli odpoledne.
Taky jedu první neděli s rodinkou, už se těším.
No já jedu tu první neděli, tak snad to přežiju
já pojedu poprvé a v sobotu, tak doufám, že mě tam někdo neušlape
0 09.02.2008 16:55 Martin01 Ahoj, prosím nevíte který den je nejlepší tam jet.
Díky, to mne potěšilo, mám nový foták, tak ho pojedu pořádně vyzkoušet
Muže... loni tam fotilo dost lidi... a me s mobilem taky nikdo nic nerekl...
No tak s těma krevetkama uvidíme, a jak je to tam s focením-určitě bez blesku, ale může se vůbec fotit, nevíte někdo???
Myslim, ze loni bylo vstupne 60, nebo 80Kč, tak se to snad moc nezvedne.
Kolik bude vstupné nevím,ale s těma krevetkama bych si moc nadějí nedělal,kolega co je množí tam bude prodávat ryby a na ty krevetky zřejmě nebude mít čas.
Já jedu do Hradce poprvé, ale krevetkz tam na 99% určitě někdo prodávat bude, bude to poměrně velká akce, tak si ji chovatelé krevetek nenechají ujít. Vstupné nevím, taky by mne to zajímalo.
0 09.02.2008 09:36 Orin – Krevetky ?
Zdravim, chci se zeptat tech co uz tam v predchozich letech byli : Byvaji tam na prodej aj krevetky ? Doufam ze bude veky vyber rostlin, na ty se hlavne tesim ;) Ešče na jake urovni se približně pohybuje vstupne ? ? ?
V hradci zdar !
Určitě tam pojedu, jěště jsem na akvaristické výstavě nebyla. Moc se těším, ráda bych koupila Ramirézky.
Nevím jistě,ale znám tři kteří chovají,jeden z nich v H.K. i vystavuje,všichni mají odchovny kousek od H.K.
0 08.02.2008 19:04 Hony dotáz prodávaj tam mladý terčáky??
0 07.02.2008 21:05 Martin01 Ahoj, nechají se tam sehnat slušný rostliny. Sháním nějaké echinodory.
Starší reakce
jo,jo,něco tam budu vystavovat,ale co se z mé nabídky bude hodit ještě nevím.
A reklamy je třeba
takhle si dělat reklamu...
s čím se tam pochlubíte? budou nějací hlančíci?
Vystavuje se v jednom velikém sále,v druhém jsou prodejci akva zboží.
Tuto akci si nemůžete nechat ujít!
www.akvarista.cz/… 0 16.01.2008 23:52 redmaus – Výstava akvarijních ryb Hradec Králové
Dobrý den,
pojedete se podívat na výstavu akvarijních ryb do Hradec Králové? Na jaké ploše se vystavuje a kolik druhu ryb tam má být.Děkuji.
Starší reakce
Ahoj všichni,tady najdete reportáž z výletu na (nejen) aqua výstavu do Hradce králové...Bee
rybicky.net/clanek.php…
Přidat reakci
1 ...... ...... [11]
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 30514x