Výstava akvarijních ryb Hradec Králové
Jak jsme se dozvěděli na Akvakongresu ve Žďáru, tak letos to byla v Hradci výstava poslední.....
Starší reakce
Ohlédnutí za hradeckou výstavou s komentovanými fotografiemi téměř třetiny vystavených druhů a forem ryb je k dispozici zde:
www.aquatab.net/…
Jaroslav Hofmann
Starší reakce
Dnes jsme si s přítelkyní a bratránkem udělali výlet do HK tak se chci podělit o fotky co tam bylo vše k vidění. Sice u vstupu když po mě chtěli 80kč řikám hmmm to bude opravdu velké trošku zklamání když jsem tam vešel. Ale udělaný to tam měli hezky. Relativně dost rybiček ke koupi i rostlinek a různých kořenů a kamenů i nějaké to osvětlení.
Fotky nejsou sice nejlepší jakosti protože lepší foťák byl slíbenej, ale jako vždy se na něj zapomělo. Foceno pouze mobilem galaxy S3
Fotky si můžete stáhnout zde: 138,71MB
uloz.to/…
Článek jsem chtěl vytvořit jenže nevim jak se tam vkládají fotky tak to je na uložu v RARu
to nejde, to by bylo hned vidět to kvantum fotek co se nepovedly a tak jsem je vynechal
Asi takhle? Jinak jsem to jen prolítnul, já byl tepreve u třetího akvárka a děti už měly po prohlídce. Neviděly do horní řady
no jo je to hrůza, měl tam být český a latinský název, pohlaví, stáří, chovatel a samozřejmě exif data
nn, máš to nádherné, nemusel sem jezdit do hradce vidím výstavu z domu
chtěl jsem to seřadit celkové pohledy, ryby, kytky, prodeje ve skupinkách, aby to nebylo takový roztrhaný
ale ta lenost
tak jak jsem slíbil, tady je odkaz na má fota z výstavy
:
pulpy.rajce.idnes.cz/…
snad se Ti bude líbit aspoň jedna fotka
Tipnul bych si to přesně obráceně
Holt předsudky ...
Tak nejkrásnější je uprostřed, tedy Jarka, ve žlutým je pan Majitel, tedy stránek a ten malej na pravo, to jsem prosím já.
Pro mne spíš zklamání. Klobouk dolů před těmi, kteří to připravují. Akvárka byla pěkně udělaná, ale nic mě tam nezujalo, očekávání bylo větší. Třeba v Rychnově mě svou jednoduchou krásou dostaly drobnoústky purpurové, skaláry manacapuru ....
dneska jsem tam byl, supr, udělal jsem tam necelých 1200 fotek, tak jen co je upravím, uložím je na rajče a tady dám adresu, tak snad o moc nepříjdeš, i když na živo je naživo
Letos se do HK nedostanu, tak budu rád za každou fotku i názor.
Díky
Přímo u Aldisu je placené parkoviště - v týdnu poloprazdne. (cca 10,- Kč/hod.)
Nevíte jak je to s parkováním u Aldisu ve všední den? Je docela možné, že bych se tam ve středu zajel s rodinou podívat.
0 20.03.2014 22:50 Vlastik Nevíte někdo jaký skaláry budou na prodej ,scháním Nanay,Belém,Santa isabel,Manacapuru,všepřírodní formy.
To neřeš, já bych taky nevěděl kterej trolejbus jede v Pardubicích od nádraží k Zelený bráně.
Já HK trochu znám,ale jen některé části.Do Aldisu jsem nikdy nechtěl,tak mě to nezajímalo.Je pravda že teď možná vypadám jak nějaký Tydýt ,ale nejedu sám tak nechci někde bloudit.Sám nějak trefím,něco navíc mi nevadí.
Tam můžete jet trolejbusem a zpátky už trasu znáte a můžete pěšky. Aspoň trochu poznáte Hradec když přijedete z těch dalekejch Pardubic.
Díky všem!
O mě nejde.Jedu ale i se sedmiletým klukem,proto jsem se ptal radši na dopravu.Trasu pěšky si určitě vezmu s sebou .
A 20 kč je pryč
+ cesta zpět a dalších 20 Kč
Lepší jem pěšky pěkná procházka městem
Trolejbusy č. 3 a 7 a vystupuješ na zastávce Muzeum(třetí od terminálu), přecházíš silnici a jdeš podél vody cca 500m a jseš tam.
Díky.Myslel jsem spíš městskou dopravou(ale nenapsal).Kde a na co nastpoupit,kde nejlíp vystoupit.
Ačkoliv sem to ještě ani nehledal na to že tam chci jet tak stačí mapy.cz
mapy.cz/… Ahoj!Pomozte mi prosím:jak se nejlépe dostanu na výstavu z vlakového nádraží?Díky moc
Starší reakce
0 11.03.2014 16:30 atzservis –
Re: rak Vystavovat je možná budu - i když samice je teď po porodu tak ještě uvidím.
Vystavování je vždy určité riziko. Ale nabízet určitě ne - sám bych nějaké chtěl sehnat.
No já byl na burze v Jihlavě na dívačku a tam byl plakát a nějaký 2 dny tam byli jakože top ale už nevim jaký ale myslim že soboty
Hlavně se to tam jmenovalo trošku jinak
Tam byl plakát a bylo tam napsáno Výstava akvarií Hradec Králové
a když sem to hledal nenašel sem až výstava akvarijních ryb Hradec Králové
Při troše uvažování je celkem logické, že každá výstava je nejplnější na samém začátku.
Hradec Králové
kongresové centrum Aldis
22.3. až 30.3.2014
Doufám že mi výjde volno a budu se tam moct jet podívat.
Neví náhodou někdo kdy je to nejvíc naroztrhání?
Kdy tam toho bude nejvíc tak to je myšleno.
Starší reakce
Protože tak je to správné, tak to má byť.
Několik kolekcí divokých živorodek už mám od zájemců objednaných...takže se do vzkazů mohou přidávat další...
Ano, ryby se tam budou prodávat taky.
0 06.03.2014 22:11 Martin – prodej
Zdravím,
zakládám v těchto dnech akvárium a rád bych se zeptal, zda se na výstavě v HK dají zakoupit i rybky, nebo zda se tam prodává jen příslušenství...
Starší reakce
Starší reakce
No tak to byla druhá možnost
viděl sem tam ten jejich letáček (kdysi je vystavovali společně) o elitních akvaristech.
Doma bych to zjistil
Děkuji.
Už jsem pána kontaktoval.
Vyřízeno, byl to pan Pojar.
Velmi pravděpodobně to byl pan Hák ze Dvora Králové. Na kontakt můžu mrknout doma. Kdyžtak mi to hoď do vzkazu abych nezapomněl
Starší reakce
40,- nebo je možnost rodinnýho za 200,- pro 2 a více dětí do 15 let.
V diskusi našla. Dětské je taky 80,-?
0 15.02.2013 21:50 hradečanka – vstupné
Nějak nemohu najít cenu vstupenek.
Přidat reakci
[1] ...... 11
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 30514x