Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Black molly - rozmnožování, odchov

 

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Množení ryb 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 18 Žádná další stránka   1  
Black molly - rozmnožování, odchov
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   25.05.2006 20:44 Muž Killer [133] - Sumci – Blackmolly
Tak pro ty co se jim molly nemnoží bych měl jednu duležitou radu. Musíte mít zástupce obou pohlaví,jinak to nepujde.Vim že se ted divíte a myslíte si že sem asi vůl.Jenže mam hodně zkušeností s tim že lidi neumí určit pohlaví...Mam kamaráda který mi tvrdí že má 2 samice a 1 samce.Nevěří mi že má dva samce a 1 samici. A to že tam nemá mladý je způsobeno tim že ty samci tu samici prostě nenechaj napokoji a hned to zežerou. Kdyžby jí odlovil,tak to může trvat klidně 2 týdny než mu porodí,protože ta ryba si musí být jistá bezpečnym prostředim nebo už musí bejt těsně před porodem,jinak váým je prostě nevysere
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.05.2006 20:18 shedlo – molly
Narodily se mi taky mollynky, asi 20 kousku a samicce v porodnicce jsem dala nazrat, takze je nechala byt.. tak jsem zvedava, kolik jich prezije.. u Molly se rozeni da poznat hodne tezko, musela jsem ji porad pozorovat az jednou z lezl ocasek a uz to bylo jasne:-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.05.2006 03:08 Heavyk1 Re: Heda
Tak konečně. Rodila po dvou najednou, toto bylo poslední, hned potom stihla čtyři sníst.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.05.2006 21:21 Heda Re: ally
Souhlasím s tím, že poznat na black molle zda bude rodit je dost problém, tak jsem je poprve nechala v porodničce déle, i přes týden, a teď už to mám napsané v kalendáři a vím ,že do měsíce bude rodit znovu. Porodničky mám dvě, v jedný rodí a v druhý odchovávám. jsou to takový ty co plavaj na hladině, takže stejná kvalita vody i teplota.Mám akva pár měsíců zatím se mi podařili dva porody asi po 12kusech- dost jich samice zbaští než-li ji odlovíme a zrovna dneska jsem první asi 2.cm pustila mezi ostatní a klepu se jestli přežijí noc. Za to se mi vůbec nedaří odchovat paví oka. Zkoušela je odchovat v samostatným akva a pak i v porodničce, ale stále nějak mizí a ty co přežívaj rostou hodně pomalu-oproti mollám.Krmím vločkami,granulkami, nadrobno krájenými patentkami-ty maj molly nejradši a to jsem si myslela, že to jsou bíložravci ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   17.05.2006 14:27 don Re: ally
Chce to trpělivost, mrkni ke mě na prezentaci taky jsem čekal víc jak rok. rybicky.net/nadrz.php…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.05.2006 12:12 ally Re: Heavyk1
Přesně tak. CVdycky se nažerou a jsou úplně oteklý a maj bílý břicha a druhej den sou placatý. Zato paví očka ty se mi rodí neustále. Snad nám s tim ještě někdo poradí. Díky a pěkný den ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.05.2006 11:28 Heavyk1 Re: ally
Já mám stejný problém. Paví očka se množí pořád, ale mečovky ani blackouni nic. Myslím, že moji teprve dopívají, samec si moc neví rady, protože samice ho odhání, tak doufám, že z toho vyrostou. Navíc molly se vždycky nažerou, několikrát jsem měla za to, že budou rodit, odlovila a ráno zjistila, že jsou opět placaté a pod nimi "hromada" :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   17.05.2006 10:46 ally – rozmnožení moll
Mám problém s rozmnožením moll. Mám 2 samice a 2 samce gold molly, 2 samce a 2 samice black molly a 1 samici silver molly.. Mám je tak třičtvrtě roku a pořád ne a ne se rozmnožit. Přitom se můžou křížit i mezi sebou ne? Nevíte co dělám za chybu? :-)

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 17 ...... [18]

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 23704x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/5266-black-molly-rozmnozovani-odchov?od=851