Jaké ryby ke krevetkám?
Momentálne čakám že sa mi v akva vyliahnu malé cherryny, jedna samička je totiž plná vajíčok...tak teda dúfam, že a poter schová pred endlermi aj v jávskom machu...
tak pokud bys to dal do tej zarostli nádrže,co máš ten mech,tak bych to i prubnul asi
to sid
jj pokud to je mega zarostlí,tak je náká šance,ale pokud se podivám do nádrži těch co se ptaji,tak neni šance
0 18.05.2007 22:22 zoo – endlerky
mam tu samou zkusenost s endlerkama jako sid
0 18.05.2007 21:48 Sidonius V nádržce, (hodně zarostlé, včetně většího trsu jávského mechu), kde zhruba rok chovám Red Cherry společně s endlerkami, nemám žádné přírůstky...
Během krátké doby od okamžiku, kdy jsem část těchto krevetek přemístil do jiné nádržky, (bez ryb), hemží se mi to v ní krevetím "potěrem"...
Aby to nebylo zas tak jednoduché - ve společnosti červených neonek (a pancéřníčků) se Neocaridina heteropoda "pomnožit" dokáže. V tomto konkrétním případě to bude díky tomu, že na hladině splývá velké množství listů kryptokorýn, které tak tvoří ideální úkryt pro vylíhlé krevetky.
K nějakým ztrátám určitě dochází, ale tyto jsou nižší než reprodukční schopnosti krevetek.
0 18.05.2007 20:57 oldkiwinka taky budu zkoušet se 3 čichavcema šedýma,tak za týden,2týdny,nechci riskovat poslední kousku krupičky...
0 18.05.2007 20:54 Tony – pokus č.: 2
Alebo nejaký iný dobrovoľník, ktorý by jednu menšiu krevetku nenápadne podstrčil čichavcom? Samozrejme tak, aby mala šancu
0 18.05.2007 17:22 Tony – hokus pokus
A keby tak ekvb urobil pokus s jednou menšou krevetkou? Rád celý výskum zasponzorujem
1 18.05.2007 16:36 Radka – .
Caridina Japonica jsou velké krevetky ,ty jen tak něco nesežere.K
dyby tam byly třeba Cherryny tak to by bylo jiné.
0 18.05.2007 15:46 Tony – pre ekvb
0 18.05.2007 11:24 Tony – aké rybky ku krevetkám
Prosím prosím napíšte vaše skúsenosti, aj mňa by to veľmi zaujímalo. V obývačke sa mi premáva nové 112 litrové akvárko kde budú žiť pokojné Razbora Hengeli s krevetkami. Chcel by som neskôr pridať dva Čichavce medové, alebo pruhované, alebo iné čiachavce... nepožerú krevetky? Obetuje sa niekto, aby to preveril v praxi?
Tony
0 18.05.2007 10:45 Štěpán Ryba s malou hubou může pořád okusovat malé části krevetek!
0 18.05.2007 10:33 slada teď mě napadlo..co párek zakrslejch čichavců?? nozatim setu bavim sám se sebou
jsem asi autista
0 18.05.2007 10:26 slada – co mi nesežere krevetky??:)
Zdravim Vás vážení akvaristé
přemýšilm že bych ke krevetkám ("red cherry") přihodil nějakou ty rybku..ale nechci paví očka ani neonky
Poradili byste mi nějakou jinou rybku?? Díky
Starší reakce
panciky nedoporučuji
z vlastni zkušenosti
sou o vysavače a pokud se lihnou krevetky,tak je vysajou
0 13.02.2007 19:41 Lucík – pro david
jo to by slo
0 13.02.2007 17:33 Lucík – no
tolik rybek co rika davis bych tam teda nedavala uber ty panciky a pet mikrorazborek nebo zivorodek endleri bude tak tak
mam 12l akva a v něm 8 cherry krevetek,chtěl bych ještě pořídit nějaké mikro rozborky nebo něco podobně malého,co by se knim ještě hodilo (vim asi budete namítat že je to akorát pro krevetky,ale přeci)Kde by se ve Zlínském Kraji daly sehnat?
Starší reakce
0 31.01.2007 18:14 Krevetk. – Malé krevetky
Tak jsem už dneska našel jednu krevetku těhotnou.Kdy tak můžu čekat,že budou malé??Díky
mam je taky aš se svlečou tak samička može byt oplodněná srý jen nekolik hodin jestli to chceš urychlit vyměň 30% vody nebo počkej svlékaj se každé 2-3 týdny to snad vydržíš ne ja uš mam těhulku(mam 4 samičky a 4 samečky jenom sem měj mezery za 3D pozadim a samice se tam skovaly a samci je nenašli
ale těť uš mam pozadí utěsněné a je těhulka)
0 30.01.2007 18:37 Krevetk. – Krevetky-Kdy budou malé???
Dobrý den.Prosím o radu.Koupil jsem si od chovaele krevetky red cherry.Jsou tak kolem 2 cm velké,některé i zrochu větší(spíše tlustší).U samiček jsou vidět na šíji vajíčka,ale ještě je nenosí pod zadečkem.Kdy tak mohu očekávat,že by mohly být oplodněné?Díky.
0 30.01.2007 14:30 Lucík – u me
Z běžných jsou to endlerky-malinká odrůda pavích oček,divoká forma.Dále živorodka trpasličí,rasborky rodu boraras a malinké druhy tetřiček či gavůnků.
0 30.01.2007 12:16 sahula – Jake rybky ke krevetam
Poraďte mi jake mužu dat rybičky ke krevetam "Red Cherry" aby se nemuseli krevetky bat a popřípadě nesežraly vylíhlé krevetí potomstvo.
Starší reakce
dermogenys pusillus, mozna mam spatne i a nejaky pismenka maji byt dvakrat
nesplavali jo samec mi plave po celym akva ty měla jaky
Mela jsem polozobanky a muzes si byt jista,ze ti je opravdu nesezerou, nidky "nesplavaly" niz nez 3cm pod hladinu.
uvidí se budou to tyhle cherry a maj tak max 3 cm
vyzkoušíme to z polozobánkama potom tak kdyštak dam sekavce
newim,ale myslim si ze je to pro ne opravdu male,ale jinak sekavci je nezerou,polozobanky newim
jo budou tam jenom ta polozobánky + krevetky jinak to nende polozobanky by je požrat nemeli
Přidat reakci
1 ...... ...... [40] 41
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 40133x