Jaké ryby ke krevetkám?
i poloviční mládě očka si pochutnalo
JJ s tím pozorováním máš pravdu, tuhle jsem pozoroval jak neonka zblajzla malou krevetku ani nemrkla.
Klidně je tam dej já je mám taky a nevim co s nima
ale nějaký skuliny po svleku ať maj...tady všichni raděj co čtou ale pozorovat neuměj
mečovky jsou dost ostré rybky a krevety by buď sežraly nebo by si krevetky vůbec neviděl, ptže by se schovávaly - určitě tedy ne
Myslím že ne, asi by jim někteří ( skoro všichni ) obyvatelé nádrže nedali pokoj
0 03.05.2010 08:41 Raffty – Krevetky
Hele když budu mít 250l,hustě osazené AQ s Mečovkami,gupkama,pancéřníčkama a neonkama myslíte že by mohli být ají nějáké krevetky??
Starší reakce
0 04.04.2010 10:14 eriksk ja mam Gupky mecune platy panciernickov prisavku thajsku spolu s krevetkamy a maju sa tam dobre
0 04.04.2010 09:42 Krevetka Mam krevetárium 25L a akva 112 l .. Mám tam Black Molly , Betty , Gupky , Ancitruse , Platy nebylo by dobre dat neakou rybu od velkého akva do malého ke krevetam ?
0 04.04.2010 07:56 kreten – Re: Utahraptor
No hroch taky plave
skoro dost podobně jako krevetky, když si ho trochu zmenšíte
Vám krevetky neplavou? Mě teda jo
Mám v akvárku otíky (krunýřovce jednopruhé) i krevetky a spolužijí bez problémů
0 03.04.2010 21:52 lamrr – egg
a co gupka enderova a akvarium má objem 45l.
Lorikárie bez problémů. Jen se nehodí do malinkatých krevetárek.
Otíci krevetkám určitě neublíží, Lorikárie nevím. Jde ale o velikost krevetária, aby se tam rybky nemačkaly
0 03.04.2010 21:04 lamrr – ryby a krevetky
mam tři druhy ancíku s krevetkamy a v pohodě,ještě se při tom stíhaj množit
udělej jim ukryty
0 01.04.2010 14:25 radim – Re: gigimasters
ancistrus je s krevetama bez problémů...ja snima mam i cichlidy, sice na množení můžu zapomenout,ale jinak jim nic nedělají...
0 01.04.2010 14:00 harpunar – Buď v klidu,ancíkové a krevetky jsou v pohodě dohromady.
Mám u sheryn Hyp. debilitera,u yelow Lda 16 atd. atd.Jinak chovám pohromadě všechny skupiny krevetek s Otocinclusy.
Problém je ten že když je koupím tak je nebudu mít kam dát pokud nebudou moci být s ancistrusama..
ZAjímalo by mne jestli v mém akva mohou být krevetky s ancitrusama? neútočí na ně ancistrus?
Starší reakce
Krevetky chilli red mám normálně s rybkami a množí se jako králíci. Možná by bylo vhodné, kdyby se jimi nějaká rybka živila
ancík je rozhodně neuloví...neumí to
ostatní ryby podle podmínek..prcky by možná ohrozily
0 16.03.2010 21:41 maio777 – Re: :-)
mam krevetky s ramirezkami a gupkami a keine problem...
0 16.03.2010 20:34 joxa Ahoj, chtěl bych si pořídit krevetky do 54l akva. ted je tam 1 ancitrus, 4 razbory klinoskvrne, 2 parmičky 4pruhe. Přežijou to nebo je ancitrus zlikviduje?
Zeptám se...může mečovka sežrat krevetku,? Dneska sem něco zahlíd ale asi to byla svlečka..no jen zvědavost..
Starší reakce
Proto doporučuju nějaké hustě zasázené stonkovky nebo mech
Pro mrňouse. I krevekty po svlečení se potřebují na chvíli schovat, je to přirozené...
Malé, čerstvě puštěné krevetky si určitě dali. Možná malé množství, ale pochybuji, že by nějaká ryba odolala.
S tím nemůžu až tak souhlasit, v akva jsem měl 10 neonek a 6 teter, k tomu 6 gavůnků + pandíky. krevetky jsem mi z původních 8 kusů rozmnožily na 40 a víc. Jakmile trochu povyrostou, tak se vesele prohání po akváriu, hlavně během krmení rybám kradou vločky. Ale chápu, že když ryby nedostanou týden nažrat, tak si holt musí zalovit.
Naprosto souhlasím. Jediná rybka, která si hledí svýho a krevetky mi nežere je sekavec.
Podívej skoro každá dostupná ryba ti po krevetkách, alespoň po těch mladých půjde. Snad až na nějaké ty obtížnědostupné minirazborky a podobné mikrorybky. I Endlerka která se k nim doporučuje si občas zobne. Tomu nezabráníš, kór když budou mít rybičky hlad. Nejlepší je mít krevetky samotné. Ale pokud na rybkách trváš, pořádně zarostlé akvárko + hodně miniúkrytů kam se drzé rybky nedostanou. Ale připrav se na to že budeš mít krevety zalezlé a moc je neuvidíš.
Ja mam betu s krevetkami a vobec si ich nevsima. Zatial
Já tu kombinaci měla. Neonky opravdu úročily na malé krevetky, proto je potřeba mít v akvárku třeba jávský mech, aby se malé krevetky mohly schovat. Dospělých si nevšímaly
.
No tak neonky jsou vazne mirne rybky. Nereknu s jistotou, pac tuhle kombinaci v akva nemam, ale hodne jsem o tyhle veci cetl na netu (pac si chci taky poridit krevetky) a melo by to byt v poho. Samozrejme pocitej nejakyma tema ztratama na strane krevetek no... Neonky je asi budou mit snahu zprvu ochutnavat, ale melo by se to usadit.
Neonky žerou pouze mladé krevetky. Betta roztrhá i dospělé cherrynky.
A neonky nesežerou krevety? Takže neonky a krevetky?
Ne, Betta sežere krevetky!
0 13.03.2010 13:07 Bart Simpson – kombinace
Může být tahle kombinace? Betta, krevetky Red cherry a neonky?
0 12.03.2010 14:03 Pepan – Re - Linduš
Na tom není nic šikovného. Funguje to tak u živorodek i jikernatých ryb, proč by to nefungovalo u krevetek. Pokud nějaká rybka požmoulá čerstvě narozenou krevetku, ta nemá moc velkou šanci na přežití. Jako odrostlejší už ano.
Má zkušenost s Endlerkama je taková, že soužití s krevetkami je naprosto bezproblémové.
šikovný nápad, budu si pamatovat
což to chápu, ale to je problém dotyčného
Přidat reakci
1 ...... [34] ...... 40 41
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 40133x