Nechápu, jak váš poslední příspěvek souvisí s tím, že jste na mou prosbu o uvedení relevantních zdrojů..........3) Klimaxové stádium,.........
-pouze k ustanovení náhledu, co považujete vlastně za relevantní
-pokud trváte na svém předešlém stanovisku ,vysvětluje to i váš postoj k chápání některých výkladů a jejich výkladové formy zpracování
-Klimax je dostatečně popsán, jako že
významově jde pouze o ideální hypotetický stav, který se nedá ve skutečnosti nikdy 100% dosáhnout,takže neexistuje
-proč bych o tom měl diskutovat jsem nepochopil, pokud zde mám jasně daný výklad,
a) První vámi uvedený odkaz....b) Druhý vámi uvedený odkaz....
- opět uvádíte pouze obecně toxicita
- odkazy nebyly vyhledávany, pouze jsem v daném momentě, stanovil vyhledájící definici na stanovené možné
-pokud vám jde o mnou vedenou formulaci, o přímém vlivu fosforu na vývoj ryb, tak tam žádnou toxicitu neuvádím
-fosfor jako takový má vliv na vývojové stádia ryb, o tom prostě žádná, ví to každý student přírodních věd a nepotřebuje k tomu nějaké relevantní odkazy
-stačí si dát v souvislost fosfor, vápník, vývoj, stavba, obsah,
-toxicitu uvádím pouze ve spojení se sinicí, ve formě cyanotoxinů
Působí to na mě dojmem, že vaší hlavní motivací zde na fóru je nasměrovávat (jasně definovanými body) ostatní, nedokonalé tvorečky tohoto fóra na správnou (= vaší) cestu. Diskutovat o tom ale nehodláte, oponenturu nesnesete.
-již jsem uváděl, ambice se vytratila, tak tomu skutečně není, navíc jaká moje cesta, na základě pouhého vyjádření k diskusi, to asi nemyslíte vážně, ale ukazuje to že vám to vadí ,je tedy zřejmé kdo tu cestu vytváří
-není tomu právě naopak, kdy se má některá stanoviska vám tak nehodí
do vaší překladatelské normativy výkladu
-víceméně jste již tento měsíc svou formu diskuse zde předvedl, kdy jste nebyl schopen respektovat názor a praktickou zkušenost,
-vyhraněná až urážlivá forma, jakou jste se zde na foru vyjádřil, k jednomu z uživatelů, je pro mne dostatečným pohledem, jak by naše diskuse probíhala
-oponenturu ani unést nechci, již od počátku to uvádím, není to pro mne priorita,
-má forma výkladu není závislá na řadě relevantních odkazů, tak jak ji u ostatních vyžadujete, ale na praktických znalostech, včetně doplnujících odkazových studií, tedy zcela jiném postupu
Pokud v tom chceš vidět nějakou levotu (jako někteří další lidé zde na fóru), budiž
-nevím proč jste to uvedl, o ničem takovém nevím ,
-dokáži si dostatečně vytvořit svůj vlastní názor, včetně zde uvedeného
- z mé strany vše, nemám co bych dodal
-případné O.T. příspěvků ponechám ve vaší režii , pokud budou korektní ve smyslu obou stran diskuse