Hornbach
No ja mam s hornbachem na rudne taky dobrou zkusenost

Díky za názor.Já když jsem tam tenkrát byl, tak zrovna čistil akvárka a celkem si s tím hrál,Mrtvé rybky jsem tam neviděl žádné.Ovšem nádržky byly hodně přerybněné.Někde tuším,že zde na foru jsem četl,že ten pán kdysi dělal u rybek vZOO.a že se tomu dost věnuje.Jinak výběr rybek měli dost velký.
Ryby jsem tam nekupoval - zatím. Ale vím, že je tam prodavač, který se v tom vyzná a slušně se tam o to stará. Jednou mi i nabízel, že pokud bych nějaké rybky, tak je objedná a nebude je dávat do těch nádrží, ale nechá asi bokem, nebo přesně nevím kde. Ty nádrže jsou udržované, tak snad... Ve Svinově, bych do toho nešel.
Zdravím.Měl bych dotaz jestli a jaké máte zkušenosti s Hornbachem na rudné.Dost jsem slyšel na Hornbach nadávat,sice ne na ten na rudné.Jednou jsem tam byl a zdálo se mi to tam dobré.Ovšem to bylo krátce po jeho otevření.
Starší reakce
0 18.01.2012 15:55 mirek – Hornbach olomouc
Jsem z olomouce a chodivam se do hornbachu podivat jen tak a je pravda ze tam majou cisto vse zodpovijou a majou vse krasne ciste. ale ceny majou podstatne vetsi nez jinde, radsi chodivam do akvateraexo nebo jak je tesco. jsou tam ochotni lidi a da se s nema i pokecat a ryby tam majou na dohode kdyz sem tam byl ja tak sem si vybral ryby a pak jsme se dohodli na cene, proste super. muzu jen doporucit,
hornbach me zarazi jen cenama ale jinak ma velky vyber.

Starší reakce
Na čerňáku jsem koukal an ceny právě Eheim filtrů mimo akci. Celé filtry hodně drahé, náplně tak normál.
Výhoda Hornbachu je ale spíše v tom, že tam člověk levně koupí vše kromě právě Eheim sortimentu. Především tam mají VELMI zajímavé ceny na KOMPLETNÍ sortiment od Dennerle a ještě občas akci navíc. Skvěle se tam dají nakoupit různé dekorace, včetně hodně levných kořenů. Mají akce na sety pro začátečníky...mají občas akce na sety Juwel, člověk tam sežene spoustu kravin jako obyč. houby k bublifukům, škrtidla, hadice, podložky pod akva...to také všude nemají.
Velká škoda je že moc nevedou Atmana a JBL, ale to se zřejmě mění..od JBL již mají alespoň většinu krmiv..a ta jsou vynikající.
Pokud Praha...určitě doporučuji větší Hornbach Řepy, tamní akvaristické sekci nesahá ubohý koutek na Černém Mostě ani po kotníky a mají tam toho podstatně více.
Ale jak už několikrát jak v tomto, tak v jiných tématech o Hornbachu opakuji.
NIKDY TAM PROBOHA NEKUPUJTE NIC ŽIVÉHO, HLAVNĚ NE RYBY!!!
Ne jen že ceny jsou vzhledem ke kvalitě naprosto otřesné, ale riziko nemoci a úhynu Vám za to nestojí. Jediné plus...občas tam mají skutečný špek, který jinde neseženete, nebo špatně určená a směšně levná Lka, že se to vyplatí risknout .)
0 29.12.2011 00:19 hawkey Olomoucký Hornbach je velmi slušný. Obsluha ochotná, evidentně akvaristi, poradí vysvětlí, rybky vypadají dobře, dokonce mi poradili, kde sehnat ryby co tam neměli.
0 28.12.2011 21:41 jogr V současné době mají lepší osvětlení a kytky se jim tolik neřasí.
co se týká hornbachu v OV na Rudné tak z pohledu zákazníka můžu doporučit, kupoval jsem tam mé 4 galaxinky, prodavač určitě věděl o čem mluví, sám je akvarista vypadá že je seznámen s trhem, a nesnaží se prodat za každou cenu a cokoli. Dokáže poradit i případně navrhnout jinou alternativu. Prostě se mi přístup prodavače hoodně líbil. Pravda kytičky měl takové chuděry zařasené a mnoho jich tam neměl. Ale kdo ví jak tam funguje zásobování.
Ne. Z tvého příspěvku jsem to opravdu nepochopil. Protože jsem tam nebyl, tak se ptám na ceny té techniky. Pokud říkáš, že je technika dobrá, tak předpokládám, že srovnáváš cenovou výhodnost, protože srovnávat dva totožné výrobky prodávány na dvou místech, je trochu od věci. Ne?

mluvím všeobecně o jakékoli technice, krmení a chemii v hornbachu můj set jsem udal jako příklad a to ostatní také...To nechápeš takovou.......
Aha, pochopil jsem to tak, že pořád mluvíš o tom tvém setu.
Edit : Docela by mne zajímaly ty ceny mimo akci. Pro Eheim atd ...
fakt,

na ceny rostlin jsem nekoukal, ale jestli si dobre pamatju, tak ryby nemají tak drahý (taky ani nemůžou za mrtvolky)
joooo na tom nemají ONI co zkazit, když si am koupíte krmení od tetry, tak je jako všude jinde, když filtr EHEIM tak je to samí jako v akvaristice...

... technika a chemie jsou good. Opravdu?
ceny-jak na co jsou výborné. Já mám akva set od tetry s krytem, filtrem a topítkem od terty za 990 Kč (54l akva) což mi přijde dobré. technika a chemie jsou good. ryby-to radši pomlčim
V Hornbachu mívají občas akce, kdy sundají ceny vybraného zboží i o 50%. Kamarád tak koupil výkonný filtr doslova za hubičku. Tyhle akce si menší zverimexy nemohou dovolit. A s těmi cenami v porovnání se zverimexy i beze slev bych to tak dramaticky neviděl. Díky velkým odběrům má Hornbach nižší nákupku, takže i při té jejich marži to s cenami jde.
Tak to je hodně vzácné jednání
Jinak neumím posoudit ceny většiny techniky, ale já tam koupila nanocube 30l od Dennerle (jen akvarium samotné, ne celý set) za 699 což je levnější než jsem našla kdekoliv na internetu (nebo jen neumím hledat

)
U ostatního fakt nevím...
Mrtvé ryby jsem tam viděla zrovna dneska.
Tak to vše zůstalo při starém.
Schanel jsem uz driv cerpadlo atman a nejakou filtracni hmotu , ptal jsem se pana co tam obsluhoval zavedl me mezi regaly a rekl mi at jedu kamkoliv jinam do zverimexu ze tady to je predrazeny a rybicky nemocny. Podekoval jsem a odesel.. Aspon nekdo tam je uprimnej
Na Čerňáku mají hlavně ryby v šíleným stavu. Nevím, jak teď, ale v létě jsem tam byla a to, co jsem viděla, mi stačilo. Polovina ryb s krupičkou, prodavač vám nabízí razboru klínoskvrnnou s tím, že je to skvrnoocasá... Už nikdy víc...
Na čerňáku mají taky docela pěkný kytky ale 130 kaček za cryptocorinu?

měse docela líbil nový hornbach plzen, ale taky tam byli mrtvolky, ale rostliny pěkné a ryby(jak které) taky kam se hrabou ňáké akvaristiky (např: Petcentrum Palladium)
Byl jsem tam s malým synem,takže jsem to nechtěl nějak hrotit, jinak bych se do něj taky pustil, ale když jsem procházel kolem tak jsem jen tak mimochodem utrousil: to by mě zajímalo jak je tam chceš naskládat a šel jsem pryč. Ten pán si pak odnášel jen pár raněných neonek.
asi tuší že jim to brzo zdechne a příjdou si pro další, je to hrůza
Tohle slyšet já, tak mě slyší následně celý Hornbach, jak bych na něj řval. Každý chce prodat, ale musí to mít své meze!!!
Tak v hornbachu v akvaristice jsem se byl kouknout dvakrát a pokaždý jsem si odnes superzážitek.Poprvé, když mi prodavač nabízel endlerku za 65 kačáků

a podruhé , když tam radil nějakýmu pánovi začátečníkovi. Pán:"Chtěl bych nějaký acistrusi,kamarád mi říkal že čistí sklo od řas,ale nevim kolik jich tam můžu dát." Prodavač:" A jak máte velký akvárko?" Pán:" 120 litrů" Prodavač:"Tak to je velký,klidně 20 nebo 25 kusů aby to stíhali čistit."......co dodat
Dnes jsem byl v hornbachu na cernym moste pro trubky na rozstrikovaci rampu, tak jsem rovnou mrknul do oddeleni s rybickama, bohuzel kvalita a ceny nic moc :(... v nadrzi jsem sem tam nasel mrtvolku + nektere rybky mely krupicku a rostliny taky silenost :( ale na druhou stranu jsem tam koupil za dobrou cenu eshu 2000 a exit

Hörnbach není určen k prodeji rybek ani rostlin. Osobně mám s nákupem ryb v Hörnbachu jen dvě zkušenosti. Jedna pozitivní - cca před 2 rokama jsem pořídil 4 SAE a jsou ve výborné kondici a problémy s nimi nebyli. Druhá zkušenost je s Mečovkama, kdy jsem ani nestihl je na cokoliv léčit. Do týdne od přivezení si jich domů všechny KO aniž bych měl šanci rozpoznat příčinu či nemoc. Naštěstí to však bylo v karanténí nádrži.
0 27.12.2011 22:44 karfik nakoupil jsem tam podruhé a podruhé jdu léčit krupičku.
Starší reakce
taky bych pockal na aquaburzu, pokud tam nejsou na vyber ryby, ktere shanis. Tak staci napsat Clarkiimu, Rystu nebo dardovi, maji spoustu ryb co nevozi sebou a i speciality.
s tema rybickama bych mozna pockal na aquaburzu na vsb, jsou tam o neco lepsi ceny nez v tom hornbachu, teda aspon podle me a vyber je tam taky solidni mrkni na fotogalerii
aquaburza.cz/… Je fajn, že na té Rudné to vypadá (zatím) dobře. Příští týden tam chci sjet pro nějaké rybičky. U nás v Havířově je to teď otřes. V jedné i v druhé prodejně karantény, vše zakalené (bůhví od čeho) - jestli od léčiv nebo prostě nevyčištěné nádrže, ale hrůza. A výběr poskromnu

To by se mi admini poděkovali

zasekat to tu katalogem akvaristik, vždyť ho tu máte také v písemné podobě a holt to chce cestovat...ale pokud se chcete soukromě zeptat, tak se ptejte. Prahu a okolí kolem 110 km umím docela umím dobře.
Ahoj, dík za info v příštím týdnu mám cestu do Ostravy tak do toho Hornabachu na Rudné zajedu kouknout ja byl zatím jen vždy ve Svinově a tam mě to nikdy moc nenadchlo.
3 16.09.2011 14:12
Deathbull [1928] - Cichlidy V Hornbachu mají téměř kompletní, nebo kompletní sortiment do Dennerle...prostě většinu koupíte v každé pobočce a osobně jsem tam vždy sehnat cokoliv co jsem potřeboval.
Příklad za všechny co se týče ceny, tak Nano cube 60 litrů u nich stojí 4000,- a to je samožřejmě varianta complete plus, tzn. se vším. Nebo jsem tam občas viděl set od Juwelu v akci za skutečně dobré peníze, že pro lidi co chtějí pěstovat obyč kytky byl tzv. nobrainer.
Na některé výrobce je Hornbach fakt OK, ale pozor třeba na filtry od Eheimu..staré modely filtrů předražené i o 3-4 tisíce není problém

Ahoj Pavle, od Dennerleho tam měli celkem hodně věcí. Nechci kecat, ale na té rudné je celkem široký sortiment zboží. Já kupoval od Dennerle Vitamix + tam byly různé přípravky i na hnojení, o kterých jsme se bavili - A1 daily, V30 complete atd... Na to krmivo pro krevetky jsem se ale nedíval :(
V pražském Hrobachu jsem jejich krevetí krmení minulý týden viděl. Předpokládám, že sortiment by měli mít všude obdobný. Stačí i zatelefonovat..
Jo to mě taky štve že tam nemají žádné zboží na netu.
...jen škoda, že ty jejich tránky jsou téměř nefunkční.
Přidat reakci
1 ...... 24 25
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 43210x