Živé krmivo
Já mám zkušenosti s chovem sarančí (Locusta migratoria). Velmi dobře se množí, mají hodně mláďat, takže na krmení ideální. Jsou ale hodně žravé a milují, když se mohou vyhřívat pod lampou. Co se týče krmení, tak v tomhle případě je to velmi kvalitní krmivo. Záleží jen na velikosti ryb, aby si poradily s pozřením příslušné velikosti. Přebytky se dají v pohodě mrazit. Já je používal na krmení vodních želv.
když jsou a nachytám,tak s nima krmím

dalo by sa krmit rybi mladimi sarancami,su to kobilky,ked sa viliahnu su malicke akurat pre skalare.obsahuju bielkoviny.ma stym niekdo skusenosti.
Starší reakce
napište stručny navod to mam normalně potom vylovit? nebo mam tam nallit tu vodu!
samozřejmě je možno podívat se kdo ze sousedů chová nějaké papoušky ... trusu je všude dost

u jsem to zde někde psal: jen tak jako pokus jsem nechal pár nauplií artemií v deci vody a přihodil pár granulí SAKu ... po pár dnech tam plavalo několik dospělých žábronožek a asi po měsíci se tam objevilo cosi vajíček ... ale to uvádím spíše jako raritu - praktický význam by snad byl jen jako spestření potravy nějakým opravdu vybíravým druhům . např. okouníček sklovitý

patentky se dají uchovat asi 10 - 14 dnů v lednici bez vody - musíš je nechat jen vlhký, dělám to takle už několik let
Dají se chovat ,ale je to příliš složité a pracné. Nikdo to nedělá.
Ahojky!
A patentky se nedaj nejak samy o sobe chovat a rozmnozovat?
Starší reakce
Starší reakce
V sobotu jsme tam psali objednávku a hned v pondělí ráno odpověděl. Takže buďte bez obav, funguje to.

To je fakt Side. Návodů jak pěstovat živé krmivo je v součsnosti poskrovnu.

Mohu mít otázku Side? Máte s touto firmou konkrétní zkušenosti? Stránky byly naposled aktualizovány v červenci 2005.
Starší reakce
Ahojte. Zatiaľ najbežnejší spôsob je ten , že dáme napríklad na balkón nádobu (aspoň 40 L) naplnenou vodou a trochou žihľavovej (kopřivovej) šťavy. Komárie larvy treba odlovovať ešte pred zakuklením. Tie zakuklené väčšina rýb odmieta konzumovať. kukly rozoznáme podľa tlstej hlavovej časti
a ti komarci to tam snesou přes noc nebo ve dne??
Do tý vody na balkoně přidej trochu slepičince.
dej za okno či na balkon vodu v nádobě, komáři ti tam larvy nakladou. Alespoň takhle jsem to slyšel.
Nevite jak by se daly v PANELAKU chovat patentky nebo něco podobneho(komari larvy.....) Pokud s tim ma někdo skušenosti napiste prosím....
Přidat reakci
1 ...... 12 ...... [13]
Zpět na obsah sekce Krmení • Zobrazeno 21022x