Jaký je to mech?
Vypadá, jak ten můj.. můj názor je, že to potvrzuji
Starší reakce
Co ti na tom není jasné? (Ahojte, přinesl jsem si tento mech na podzim z potůčku)
0 13.02.2018 21:43 Silviebaris –
Re: bury z lesa a je to z vody nebo kde to rostlo
Starší reakce
Jdu tedy vázat.
A lze říci, který mech-jáva?
Je to nějaký mech? Přinesla jsem s rybičkama...půjde z toho něco napěstovat, přivážu-li třeba na kamínek?
Starší reakce
Starší reakce
Nějaký Fontinalis bych řekla.
Ahoj, to je nějaký lesní mech. Přesně určit ho nedovedu, protože je jich spousta. Ale jávský mech to není. Jestli se mu bude dařit v akvárku nevím, ale si myslím, že mu bude vadit vysoká teplota a bude odcházet a přitom dělat bordel.
Ahoj, při čištění přírodního jezírka jsem odstranila část mechu, můžu ho použít do krevetkária? Co je to za mech, mně to přijde úplně to samé jako jávský..je to možné? Ještě bych ho pořádně proprala.
Děkuji
Starší reakce
Copak je to za mech? Je to Drepanocladus aduncus?
Dík
Starší reakce
je to opravdu flame moss ...
Nejsem mechoznalec, ale odpozoroval jsem, že všem mechům chvíli trvá, než začnou růst podle svého a ukáží své typické vlastnosti. Chce to pár týdnů počkat.
0 24.03.2017 07:47 zdedo – Flame moss
Zdravím,
o víkendu jsem si koupila mech, podle všeho by se mělo jednat o Flame moss nebo myslíte že je to jiný mech?
Jde mi hlavně o to, že dle obrázků má flame růst nahoru a já když ten svůj přivázala ke koření tak to nevypadá vůbec tak hezky jako na obrázkách, které mech "prezentují"
Nebo jsem ho přivázala špatně?
Starší reakce
Co za to chtěli? U nás je toho hromada v potoce
Díky, na tých fotkách v mobile mi to prišlo že má oveľa jemnejšie lístky. teraz keď to vidím aj na pc tak by to sedelo.
Starší reakce
Spousta nových rostlin jsou ty co rostou jen u vody a občas se pod ní dostanou. Mají jednu nevýhodu potřebují dost velký doping aby mohly fungovat. I těm akvarijním mechům zastrčených do dna se moc dařit nebude.
Když si projdeš atlas najdeš mechy z naší přírody a asi i ty co rostou i emerzně. Určitě bych ho ale nenacpal do dna.
No dal jsem do 150 l akvária jen kousek asi tak 5x5 cm pořádně oplachl a zatím super pokud to vydrží 14 dni přidal další kousek. Teda pokud mi někdo neřekne co se vše se může pomazit a po měsíci se podelim o to co se stalo
Co ti to udělá v akváriu, podle mě leda paseku, když je utržený ze zahrady
Starší reakce
Som rada, že už viem, čo je to za mach
Tej riasy tam zatiaľ nemám veľa, dúfam, že bude iba ubúdať
Jo tohle taky jsem pro řasu ale máš tam i ten jávský mech podle fotky.
Tady bych se přiklonila k té řase.
Jo ty myslíš ty vlasy, už to vidím zvětšeně. Buď to bude zelená vláknitá řasa nebo by to mohla být skleněnka. Vytáhni pár těch vlasů a vyfoť na bílém papíře, pak ti řeknu
Tak či tak ďakujem
Tie zelené vlasy mi trochu lezú na nervy, zachytávajú sa kade tade po rastlinách
To dlouhé je právě ten mech, ale nechtěj po mě určení druhu
Mala by som ešte jednu otázku, ktorá z tých rastlín púšťa také dlhé, jemné, zelené vlasy? Na fotke ich je vidiet, myslím, že to bude ten mach, som zvedavá
Tento mach (alebo čo to je) som bez názvu dostala od kamaráta a nejak sa neviem s istotou dopátrať k jeho identite. Vie mi niekto poradiť?
Starší reakce
0 01.02.2016 18:08 lubo Davam lepsie foto
0 01.02.2016 18:00 jamajcan Foto je špatné, ale jako mech se mi to nezdá. Tipl bych jako možnou: Utricularia graminifolia.
Starší reakce
Super, na ten to opravdu vypadá, moc děkuji
Řekla bych, že je to Riccardia.
Vypadá to jako nějaká polámaná Riccia.
0 31.10.2015 13:02 beeper – prosím o radu
Dnes jsem získal tento mech, ale netuším co to je, prosím o radu. Mooc děkuji
Starší reakce
Přidat reakci
1 ...... [3] ...... 10
Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 13715x