Lov živého krmení
Tak na komáry chodím do sudu na zahradě. Ale přišel jsem na to, že v jedné z nádrži mám cyklop... A je ho tam mraky
Ryby mají co jíst, já co pít
Plzeňáci vyražte, letní živé jak má být
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
dobrý indikátor čistoty jsou ty průhledné komáří larvy ...
S tím počítám, to je samozřejmost a radši je nechám ještě do druhého dne v čisté vodě
Tak sice dopustím barel ale nemusím nic lovit. Mám nějaké bíle ani ne milimetr dlouhe potvurky na skle v akva. A rybičkám očividně šmakujou
Někde jsem tady četl, že v Opavě u nějakého cukrovaru, poslední čistící nádrž nebo tak nějak. Já se dneska po škole chystám na takovou tůňku, tak doufám, že tam něco bude a rybky se mi z toho neosypou
Tak to dopustím barel a počkám si... O víkendu půjdu na lov
Vsak si je jeste uzijou. Aspon trikrat tydne jim dopravam.
To by jsi se divil, živá je živá, do rána tam nebude ani blecha.
No mně už plavou koule plné vajec...
Ja je mam jeste hrozne malinke.skalary by si jich ani nevsimly
No mně když zasvítí slunce, tak už plave docela dost dafnie.... začínám rozjíždět barely...
Ja dnes byl zkusit par krat zalovit sitkou.je to jeste hodne drobne.
Když to tak čtu tak za chvíli začnu chodit na zahradu do sudu na žrádlo pro rybičky
Starší reakce
Díky za tip.Určitě vyzkouším!
Pujdu se podívat,zatím chodím na Košutecké jezírko.
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
A jak dědek napřed nechtěl
, musím sám uznat nádherná chytačka z procházkou a bonus navíc ty třešně
Pěkné to bylo Vláďo balzám na duši.
pochybuji, že nitěnky nalovíš. Jsou v bahně a celkově je to dost pracné. Výhodnější jsou komáří larvy, atd.
Taky bych tady u nás potřeboval najít nějaký pěkný loviště
0 04.06.2014 15:53 Anika470 – nítěnky
Ahoj když půjdu nachytat do akva nítěnky z rybníku bude to vadit ??
15 04.06.2014 15:11 jamajcan Tak jsme byli dneska na živé s Michalem/Jjapan/ a podařila se mi ve Slavkově nafotit fantastická kolekce fotek hmyzu,žijícího u a ve vodě.Jinak,doporučuju zajet,je tam spousta nauplií buchanek,perlooček a patentek.
Starší reakce
u M.L., byl jsem tady u nás na "Sporťáku"
Planá
Zdarec a kde bydlis,potreboval bych poradit kde na ne v F-M,?
Na blechy bacha!Ale pokud,je to Blecha psí,tak mužeš být klidný,ty na člověka nejdou
Zdarvim vsechna akvaristy,,jsem ze severu Frydek Mistek,kde chodite na lov neco ziveho,Diky za rady,Tom.
Starší reakce
0 08.01.2014 15:26 Ota – Lov planktonu
Starší reakce
Tak ten správný materiál je monofil, s tím to funguje mnohem líp než se "silonkou".
Starší reakce
To jsem si včera přivezl taky, jezdím do lesa na rybníček. Násadu od koštěte přivážu ke kolu, sklenici a síťku do baťohu, synka do sedačky a hned je to pěkný výlet 20km.
Dneska musím koupit novou síťky, včera mi spadla z násady do rybníka
.
Takže punčochy nejsou dogma, dík! Prolezu asi hadrnictví, jen nebudu kupovat hedvábí na letadlo, ale materiál na blecholapku. Prodavačky mě zase rádi uvidí
.
Jsem tu asi před měsícem sliboval, že svým rybám taky zkusím něco nachytat.
Vydal jsem se "na lov" a jediné co jsem si domů přinesl bylo klíště
Nějak se mi nepodařilo najít správné místo..
Mám na kusu drátu našitou silonovou tašku.
Starší reakce
Třeba tady
"Co se tu hned všichni čertíte. Potěr kapra na našem rodiném rybníku. Potěr tam dlouho nevydrží, pstruzi ho sežerou. A ten plevel mám od rybářů při výlovu"
Tady nikde o plotici ani karasovi nemluvíš. Pouze o potěru kapra. Proto jsem to na onoho kapra vstáhnul. Tak než někoho nařkneš, že kecá. Tak si to srovnej a přesně definuj. Já ti do hlavy nevidím a ani nejsem jasnozřivý. O plotici a karasovi mluvíš o pár příspěvku dříve.
Jsem, ale rád, že jsme si vyjasnili plevelnou rybu a kapra.
můžeš mi říct kde jsem nazval kapra plevelnou rybu?????? Psal jsem , že si ho nachytám na svém rybníce a ne že je to plevelná ryba. Plevelnou rybou jsem nazval karase a cejna... než začneš kázat, přečti si to všechno.
Přidat reakci
1 ...... [4] ...... 10
Zpět na obsah sekce Krmení • Zobrazeno 22324x