Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Kde koupit rostlinky

NápovědaFórum » Akvarijní rostliny » Nákup a přeprava rostlin 

Přejít na předchozí stránku 16 Žádná další stránka   1  
Kde koupit rostlinky
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.09.2007 11:31 Žena yama [25] – kdo chce koupit nejake kyticky v pestirne?
V patek nebo v sobotu se pojedu podivat do jedny pestirny, nechcete nekdo privezt nejaky kytky?
Ceny predpokladam tak 30kč, ale nejsem schopna to predem slibit, to se uvidi az na miste.
Kazdopadne kdyby jste chteli neco specialniho co bude stat vic a pak byste to nechteli, tak ja si pro to misto v akvarku najdu. Ale samozrejme jen do urcite miry :),takze bych byla rada abyste objednavku brali zavazne.
Praha a osobni predani , pripadne muzu poslat v pondeli postou, to by se resilo platbou na ucet / dobirkou u lidi, u kterych jsem si jista, ze si zasilku na poste vyzvednou.
Napiste mi kdyztak do vzkazu, diky

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   04.11.2006 00:30 matko – 3 moznosti
1/ v obchode :)
2/ na burze ;-)
3/ nic nekupuj, vela dobrych ludi podaruje niektore druhy rastliniek X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   03.11.2006 20:52 Usine – burzy
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   03.11.2006 20:32 dědek – kde koupit rostlinky
Prosím o upřesnění kdy je která burza a kde.(platí poslední výrok?)

Díky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   02.11.2006 21:43 Usine – burzy
Já ti bral jako kluka a Roman si spletl čísla 1 . 3 čumpelíkova 2 - 4 u vinohradského hřbitova
http://rybicky.net/akce/
:-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   02.11.2006 21:23 Muž [] – vinohrady
Vždy 1 a 3 neděli v měsíci,od 8-10h.Vylezeš z metra na želivského a půjdeš směr strašnice - po kolejích.Asi po 150-200m na pravé straně je parčík,v něm je taková minibudova s liškou na střeše.A to jsi hned u ty školy.Cálneš 10,-vstup a jsi na nákupech.
To samé je i na kobylysích 2 a 4 neděli v měsíci.Je to tam větší.Čumpelíkova ulice.Si najdi na mapě.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   02.11.2006 21:10 shedlo – kde?
Vaclave, pamatuju si, že jsem četla o burze někde na Vinoradech, v nějaké základní škole nebo tak, kdy to bývá? Díky
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   02.11.2006 21:06 shedlo – dikes
aha, diky Vam obema za rady, burzu tedy nekdy navstivim:)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   02.11.2006 20:57 Eva – rostlinky
Já jsem si je naposled objednala z Aqua - Daho. Snad jsem to napsala dobře a přišly docela velký. ano Měj se E. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   02.11.2006 20:31 Usine – rostliny
Jestliže ještě studuješ v Praze tak by jsi měla v neděli navštívit nějakou burzu . Když máš štěstí tak jsou tam k sehnání krásné věci. 95 procent všech rostlin mám od tam tud. :-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   02.11.2006 20:12 shedlo – Kde koupit rostlinky
Ahoj akvaristi, kde si prosím, kupujete rostlinky?

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 15 ...... [16]

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 21167x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/579?od=751