Kde koupit rostlinky
Rostliny se 14% a obal s dopravou 20% DPH. Něco bylo dokonce levnější než v ceníku, takže ve výsledku mi vyšla na faktuře cena přibližně stejná, jako když jsem to počítala jakou součet bez daně.
Tak jak? Zasazeno? Máš fotky?
Starší reakce
Králíky už nemám, škoda, byly dobrý
. Víš, jak jsem na tom s pokojovkama, tak akvarijní vypadaj podobně, jak se mi něco líbí, tak to chci, i kdybych kvůli tomu měla pořizovat další akvárko
Ty si zařizuješ soukromé květinářství, nebo ty kytky místo do akvárií dáváš králíkům.
Jojo, štítky tam samozřejmě jsou, košíčky taky
Jsem teď tak jukala do faktury a není tam jedna rostlinka, kterou jsem objednávala. Ale jsou tam 2 kousky jako pozornost podniku, tak snad jedna z nich bude ona. Nenene, nepůjdu to prohledávat, budu se napínat až do večera (ale asi mi z toho hrábne
).
Tiše závidím a těším se na fotky
. Baleno v košíčkách nebo jen tak? A jsou u toho taky ty cedulky s názvama?
Ahoj Kytko,
rostlinky dnes dorazily
V krabici jsou v igelitovým pytli každá jednotlivě v mokrých novinách a ještě kolem jsou nastrkaný další mokrý noviny. Zatím jsem zkusmo vybalila jen jednu pro letmou kontrolu a zase zabalený uložila do sklepa. Večer, až dám prcka spát se na to vrhnu, teď ještě 2-3 hoďky musím vydržet, uáá - nemůžu se dočkat
Před časem jsem tady u nějaký nádrže viděla fotku, bohužel, už nevím, čí to bylo. Ale bylo z fotky poznat, že je to balený dobře. Nejpozději pozítří uvidím na vlastní oči
No tak tím líp
Jestli se mi někdy ještě poštěstí (resp. mi bude doma povoleno) nějaký další akvárko, tak p.Sýkoru vyzkouším
Já se právě včera na jeho nabídku dívala a všechny druhy, který jsem chtěla, tam nemá. Takže pokud je schopen dodat i jiný rostliny, není problém si to od něj předem zjistit, bezva
V Aquadaho balia fakt poctivo, podľa mňa nebudeš mať najmenší problém
Fytosel mohu za sebe taky vřele doporučit
Komunikace prvotřídní, majitel je ochotný sehnat i kýtí, které nemá "papírově" v nabídce
Jojo, tak nějak
Teda, ale máte pamatováka
, jsem to psala před pár dny někde úplně jinde.
Nenechte se odhánět od internetu a budete vědět
Uááá, to jsem vůbec netušila
Děkuju Vám, Libore, za tip! Poznamenám si to pro příště
Jen poznámka - neberu nikomu kšefty. Ovšem moc se mi líbí, když kytky putují přes celou republiku a na Šumavě máte docela dost dost dobrého kytkyře - Jirku Sýkoru a jeho Fytosel...
Jo, určitě Ti dám vědět. Taky jsem zvědavá, zatím jsem rostliny kupovala jen v akvaristice, přes net ještě ne. Ale ta paní, co mi od nich volala, tak říkala, že je to balený pořádně ve vlhku a i to nějakej ten den vydrží v tý krabici, až mi to dojde. Když to dám třeba do sklepa, tak že nemusim spěchat.
Já totiž ještě nemám sichr, že budu mít do středy akvárko (byla jsem u sousedů ve sklenářství a soused je zrovna teď marod, tak snad to zvládne). Pro jistotu jsem zaběhla včera i do akvaristiky, ale příští týden budou mít dovolenou, takže tam mi to taky teď neslepí. A ještě ty svátky jsou zrovna jako na potvoru. Čili v nejhorší variantě krabici buď uskladním ve sklepě nebo ty košíčky s kytkama nastrkám do kbelíků.
Až dorazí, napiš, jak jsi dopadla, zajímá mě, jak to posílají - balení, přežití rostlinek a tak
.
Tak rostlinky jsem objednala, asi 10 minut po odeslání objednávky mi telefonovali. Zatím jsem spokojená a můžu se těšit na příští týden, až dorazí.
na rybičkách je to blíž
ale já radši knížku, abych se nemusela furt překlikávat.
Stačí,když si v dalším okně rozklikneš našeho oblíbeného GOOGLA a jsi bez starostí
Díky, asi to v létě zkusím, mám sice dodavatele kousek od Prahy, jezdím přímo k němu do pěstírny, ale taky nemá všechno co bych chtěla. Jen mě mrzí, že mají stránky skoro bez obrázků, kytky zatím moc neznám, tak to budu muset číst s atlasem v ruce.
Ahoj Kytko
Nakupuju u nich a zkušenosti nejlepší.Protože sídlí kousek od Opavy,tak dovoz až domů vždycky zdarma,kvalita kytek vynikající,sortiment přepestrý,množství rostlin objednaných jako jeden kus takový,že z něj uděláš min.dva,tři trsy.Jediná věc,která trošku vázne,je malinko nepružná komunikace z jejich strany.Ale rozhodně bych nákup v tomto obchodě s čistým svědomím doporučil.
jamajcan napsal: akvarijnirostliny.eu
ahoj, můžu se zeptat, jestli máš s tímto obchodem zkušenosti a případně jaké?
Ten reklamovanej pásek je z 12 litrovýho s beťákem. Tohle bude úplně nový akvárko, ještě nevim, jak to nasvítim (ale asi znova zkusím LED).
Až kytky nakoupíš, tak napiš jak ti to půjde pod LED osvětlením, až ti to vyreklamují
Zoidik, jamajcan - objednám u AD, jejich ceny jsou přesvědčivej argument a podařilo se mi tam z původního hooodně širokýho nástřelu druhů vybrat dostatečný množství rostlinek.
Tak to bych ti mohl nabídnout jenom tu sagittarii, jinak nic. Ale ty kytky jak jsem psal, vždy v pohodě a kvalita super. Zaseknul se mi PC a než jsem ho "rozťukal"
, tak jsem stačil smazat celý příspěvek, místo editace
Budu brát asi babelku, zakucelku (inclinata a peruensis), kosokvět, stolístek vodní, trojlušku bahenní (zkusím jí, přinejhorším jí dám do květináče, ale vyzkoušet jí chci), šípatkovec odnožující ("Isthmicus"), pupečník bílý, šípatku širokolistou a nějakej echinodorus, ale ještě nevim, kterej.
Uvidím, co půjde, kdyžtak něco nastrkám do jinýho akvárka.
Rozdíl v kvalitě není. AD i Rataj si pěstují sami. Osobně bych se přikláněl k AD.
Jdu na to juknout, díky za tip!
Díky, takže beru AD, ten cenovej rozdíl mi v pohodě pokryje náklady na poštovný
Zkuste se podívat na tento e-shop.Nakupuju u nich a jsem více než spokojený.Ceny bezkonkurenční,kvalita vynikající a ten sortiment který nabízejí,hned tak někde nenajdete
akvarijnirostliny.eu Dle mých zkušeností mezi těmito firmami není velký rozdíl. Já jsem několikrát objednával jak o Rataje tak od AD ale kvůli ceně jsem zůstal u AD. Kvalita super a cena víc než příznivá.
Martin Honzejk
Zdravím, chystám se objednávat větší počet rostlin. U nás v akvaristice berou rostliny jen z AQUADAHO, takže doposud jsem kupovala jen tyhle. Co by mě zajímalo, je rozdíl mezi AD a Ratajem. Rostliny od Rataje jsou dražší než z AD - jsou teda i kvalitnější nebo je to jedno?
Starší reakce
ZOO Braník už nějakou dobu od Dennerle rostliny objednává
,pokud napíšete, není to problém.
Danila
o tom jsem neslyšel
AHoj. Slyšel jsem o jisté prodejně vodních rostlin, která se jmenuje GEMA. Měla by byt v olomouci, nebo olomouckém kraji. říká to něco někomu?
Starší reakce
Sid napsal: Dennerle nabízel tuhle rostlinku v meristémové kultuře. Dejte pak vědět, v jaké formě ji dostanete vy. Díky.
Mohu potvrdit, rostlinka byla v meristémové kultuře
Starší reakce
Tak jak se sto vezme. Když ta fotka je tištěná tak by to dost lidí nenapadlo, ale když je digitální a vlastně si na ní šáhnout nemohou, tak je jim to jedno.
Martin Honzejk
Kradlo se a bude se krást pořád. Akorát když se jedná o peníze, tak je to odsouzeníhodné zatímco čórka něčí fotografie pro spoustu lidí vlastně krádež není, protože duševní vlastnictví neuznávají.
Není zdaleka sám kdo krade fotky s copyrightem.
např.
aukro.cz/…
aukro.cz/…
tady už je copyright ořízlý, ale taky je to fotka odsud
aukro.cz/…
atd..
je i možné, že fotky jsou skutečně inzerujích, kteří ji dali i na ty weby, ale to bude asi menší procento případů
Tak to bych jich tipoval asi tak o 3 víc.
Martin Honzejk
Já jsem tam našel jen dvě svoje.
Zase Tě může těšit, že pokud tam je nějaká fotka od Tebe, "vyhradil" si na ni práva, jak dole uvádí...
.
edit, Yirka byl rychlejší..
Tak jsem si říkal, že dost fotek je mi povědomích. No a jak jsi napsal tenhle příspěvek tak je mi jasné, že jsou tvoje. Takovíhle obchodníci si zaslouží jedinné
. Vydělávat na cizích fotkách to by se nemělo.
Martin Honzejk
Jj, a zvlášť když si tam pak dá "všechna práva vyhrazena".
Fascinují mě na takovýhle pěstitelé, tento se zabývá rostlinami patnáct let a za tu dobu si nepořídí vlastní fotky. Jak je u nás dobrým zvykem prostě je ukradne.
tak tohle znám, jen se nesmíš nechat odradit a musíš jít pořád zanim. minule sem si kupoval riby a pán předemnou zdrhnul dozadu, tak sem si tam pro něj došel, tak jednou je to obchodník a já kupec, tak mi musí pomoct. navíc uš kdyš mi to šel chitat, tak sem myslel že mu jednu fláknu, měl štěstí že měl max 180cm a brejle, jinak bich se neudržel
Přidat reakci
1 ...... [10] ...... 15 16
Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 21167x