Přihlásit se RYBICKY.NET »

Kde koupit rostlinky

NápovědaFórum » Akvarijní rostliny » Nákup a přeprava rostlin 

Přejít na předchozí stránku 2 Přejít na další stránku   1  
Kde koupit rostlinky
 Reagovat na tento příspěvek 0  - AkvaBlázen – Salvinia minima, natans
Kde by se dala sehnat salvinia v pardubickém kraji? Nejlépe salvinia minima?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pepan – blyxa japonika
Blyxu ná momentálně Profiplants
 Reagovat na tento příspěvek 1  - drvi Re: Maya
Největší výběr rostlin v Praze, pokud je chceš kupovat, maji v Profiplants na Praze 4 - aspoň podle me zkušenosti. Ale v Hbchu Čestlice taky často nakupuju . A na burze na Pankráci byl teď naposledy taky velice slušný výběr.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vlka Re: Maya
Objednej si je u Rataje. Pistia mně došla o průměru cca 20 cm. Naprosto super. Za dva dny doma. Příště už bych mu sdělil velikost svého akvária, protože rostlinky jsou faktys velké.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - tramtra Re: Maya
Růžkatec ti dám, jestli chceš. Máš SZ (soukromou zprávu). ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Maya Re: Oldass
Byla jsem tam v patek..podle obrazku mi to neprijde..nebo mi to neukazali tone :)
Objednam toho rataje a uvidime-teda ja toho moc neuvidim ale rybka snad jo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Oldass Re: Maya
Egerii v Hornbachu v Čestlicích mají určitě (nádrž vlevo, bokem od prodejního pultu). A začátkem měsíce jim zrovna dovezli nové kytky.
Jinak daruji viz. jiná sekce Limnobium laevigatum, místo požadované Pistia stratiotes.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NHKG Re: Maya
Kupoval jsem od Rataje před měsícem a doporučuji. Vybíral jsem rostliny skladem a všechny dorazily a většina druhů v perfektním stavu - lepším jak z burzy nebo obchodu. Bylo vidět, že to byly čerstvě vypěstované rostliny, co se neválely měsíc u prodejce ve špatných podmínkách.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Maya Re: afc1886
:) oukeeej,tak objednam vse 2x je to ok?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R afc1886 Re: Maya
Ano a máš o de mě palec za registraci. ;-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Maya Re: Anthrax
A pres internet rataj je to ok?
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R Anthrax Re: Maya
Možností je několik.
Darování: rybicky.net/forum/19452-darovani-vymena-akvarijnich-prebytku Hodně lidí ti dá rostlinky klidně za odvoz. :-)
Inzerce: rybicky.net/inzeraty/…
www.ifauna.cz/…
Burza: rybyarybicky.cz (to je ale až v neděli)
Jinak, něco z toho by měly mít v každé akvaristice. Zkusil bych třeba zoobranik.cz
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R afc1886 Re: Maya
Chce to zajít na pokec a při té příležitosti ti tam určitě pár hodných akvaristů daruje nějaké své přebytky.
rybicky.net/forum/10957-setkani-akvaristu-praha
rybicky.net/forum/19585-republikove-setkani-akvaristu-v-praze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Maya
Vite kde v Praze koupit tyhle rostlinky? Kupovala jsem ted v hornbachu ale asi ten vyber tech malych nic moc? Tyhle jsem tam nevidela
Edit:
rybicky.net/atlasrostlin/egeria_densa
rybicky.net/atlasrostlin/pistia_stratiotes
rybicky.net/atlasrostlin/ceratophyllum_demersum
 Reagovat na tento příspěvek 1  - MaqRe: Nicky
www.aquasabi.com
Do ČR posílají a je to velmi rychlé. Ale nabídku echinodorů jsem nikdy nezkoumal.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Nicky Re: Angus68
Ty bláho, ten nevypadá úplně životaschopně :-D prošel ti rukama? Ale moc díky, mrknu na ty stránky. ahoj

EDIT: do ČR neposílají
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Angus68Re: Nicky
Nikol, zkus tenhle ;-) Je sice trošku dražší, ale stojí za to ;-)
www.wasserflora.de/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Nicky Re: nekdo
Zdravím a děkuji,
pana Skácela jsem zapomněla zmínit, jeho nabídku taky znám a není to ono. Sháním spíše ty šlechtěné variety a on má spíš botanické.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R afc1886 Re: Nicky
Zkusil bych určitě i inzeráty, je tady dost akvaristů, kteří často darují své přebytky.
rybicky.net/inzeraty/
 Reagovat na tento příspěvek 0  - nekdo Re: Nicky
zkusil bych pana Skacela
www.akvarijnirostliny.eu
samozrejme pokud vite, co hledate...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Nicky – Kam na Echináče
Ahoj všem,
prosím, nemáte tip, kde sehnat pěkné Echinodry? Nějaké trochu netradiční... barevné a tak, spíš menší, nebo pak úzkolisté větší. Leda poštou, nejsem mobilní.

- u pana Kašpara, Rataje, v Jaroměři a R-A už si nic nevyberu, Aqua-daho to píše vše nedostupné (jinak bych si tam vybrala) a Růžičky se trochu bojím - to nahrazování. In vitro nechci, emers mi nevadí. Nebráním se ani zahraničí.

Děkuji mnohokrát za tipy ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 9  - R vaclav Re: stanedav
Dám ti zadarmo ale musíš si přijít. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - stanedav
Zdravím, nevíte kde po Praze sehnat pěknou Blyxu? ( Blyxa Japonica)
Nikde ji nemůžu sehnat, na burze ji minule měli u prvního stánku hned u vchodu, dal jsem za dvě rostliny 90 Kč a kvalita byla... No fakt děsivá, jediný list nebyl v celku...
Nevíte o místě, kde bych ji sehnal?
 Reagovat na tento příspěvek 3  - erny71 Re: Nicky
Telefon na p. Miroslav Kašpar +420 777695856
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Nicky – Recenze - prodej rostlin
Ahoj,
ráda bych po dobrých zkušenostech doporučila pěstitele rostlin Miroslava Kašpara. Eshop nemá, je jen na FB www.facebook.com/…

Rostlinky emers, ale vše se perfektně chytá. V létě byly košíčky opravdu nacpané k prasknutí. S cenami 10Kč za stonkovku (košík), 50Kč anubias (pěkný), 15-25 Echinodorus nebo 50Kč mateční obluda se dá nakonec i poštovné 180Kč dobírka zvládnout. Perfektní stav i teď v zimě, jen už košíčky tak nepřetékají, ale to mě varoval ;-) . A na doptání má i kytky mimo seznam. Krásně se chytla i staurogyne repens za lidových 15Kč a Hemianthus micranthemoides. Setové světlo, bez CO2.

Takže za mě pro tohoto pána palec hore palec

* a rostlinky nenahrazuje - co objednáte, to máte. Plus dáreček.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JirkaŠčobák Re: hadravam
 Reagovat na tento příspěvek 0  - hadravam Re: JirkaŠčobák
Slaný
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JirkaŠčobák Re: hadravam
Od jiných akvaristů. Odkud jsi?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - hadravam
kde sagitariu koupit nejlépe?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - SilviebarisRe: Klababa
A co chceš reklamovat,že to ryby sežraly... ;-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Klababa
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Tak jsem to zasadil a po dvou dnech už to zmizelo - asi ryby sežraly, bo to vypadalo jako špenát. Nicméně se ozval eshop, tak to možná vyreklamuju. :-)

Reagovat na tento příspěvek 1  - vlka Re: Klababa
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Objednal jsem u Rataje. Naprostá spokojenost. Rostlin spousta a moc hezkých. Pokud bys objednal, doporučuji napsat velikost tvého AQ. Já se divil co došlo za nádherny a velky rostlinky.

Reagovat na tento příspěvek 0  - KlababaRe: vaclav
Škoda, to už něco mám, ale klidně si někam dojedu.:-)

Ještě foto kytek z kelímku. Nic moc:-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav Re: Klababa
Nejednodušší je přijít na sraz tam nesu vždycky pytel rostlin. Je tam opravdu dost velký výběr spoustu lidí něco přinese. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - KlababaRe: vaclav
Zatím jsem jim v podstatě napsal co tady, takže reklamace to úplně není, jen jsem z toho jaksi.... zaražen :-) Tak se radši ptám. Určitě to zasadím, teď jsem ještě v práci, tak se do toho nechci vrtat, jak vypadají jednotlivé stonky. Jsem taky z Prahy, určitě si rád dojedu pro prostřih, jestli bude, díky! :-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 2  - R vaclav Re: Klababa
Pokud to není shnilé nebo zmrzlé tak bych to zasadil. Posílat to zpátky i po reklamaci asi chtít nebudou. Trvá to ale dost dlouho než začne růst. Odkud jsi, já budu stříhat (Praha) :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Klababa – kytka z eshopu
Fotka k příspěvku Zdravím, objednal jsem si z jednoho eshopu staurogyne repens v kelímku a přišlo mi viz fotku. Dá se to, podle vašich zkušeností, ještě zachránit a jak nejlépe? Nebo to takhle chodí normálně? Na dotaz eshop ještě nereagoval. Díky

Reagovat na tento příspěvek 0  - Angus68Re: CHZ
Moc rostlin tam asi neporoste ;-)
www.youtube.com/…
www.youtube.com/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - CHZ – Rostliny z řeky Papaloapan
Potřebuji zjistit jaké vodní rostliny rostou v řece Papaloapan. Poradí mi někdo?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - hunti Re: Smetany
S in vitro mám špatné zkušenosti a tuto dražší rostlinku bych raději submerz, v nejhorším případě emerz. JirkaŠčobák jsem už psal soukromě viz níže sad

Nemá někdo jiný volné? Pochopitelně to nechci zadarmo palec
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JirkaŠčobák Re: Smetany
Ještě jich nemám na rozdávání. Stále bych protrhánim ohrozil nádrž.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Smetany Re: hunti
Myslím že je má Jirka Sčobák ale jestli jich má na rozdávání netuším jinak jsem je viděl jen in vitro proč to vadí?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - hunti – Kde sehnat Cryptocoryne Flamingo
Nevíte někdo zda lze někde sehnat (i třeba z EU) Cryptocoryne Flamingo, ale ne in vitro?
 Reagovat na tento příspěvek 2  - MaqRe: BíláVrána
Myslím že poštovné je ve skutečnosti levnější, než jak to vypadá. Každý máme jiné podmínky - například já bydlím na malé vesnici a všude jezdím autem - ale jet pro cokoli kamkoli většinou představuje nějaké náklady, vždycky čas, a leckdy nejistotu, jestli to tam vůbec je.
Domluvit si něco v Hornbachu, pak tam volat, jestli už to přišlo, starat se, nakonec tam jet... Myslím že nechat si to poslat poštou je jednodušší a často i levnější.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - BíláVrána Re: Pepan
Vím, děkuji. Ale už je dlouho nedostupný. Rataj ho má dostupný za 119 Kč, s poštovným to vyjde asi na 250 nebo tak nějak. Spíš mě zajímalo, jestli ho někdo nepotkal nějak rozumně v akvaristice nebo na burze, ale asi nakonec skončím u toho Rataje. Ale díky za snahu (všem)!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: BíláVrána
Má ho i Aqua Daho, ale za 230,-Kč.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - BíláVrána Re: drvi, Angus68
Nó, tak to - na druhou stranu - vyjde podobně jak u toho Rataje. Ten má sice drahé poštovné, ale levnou kytku. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Angus68Re: drvi
Romča ho má taky za 200.- ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - drvi Re: Pepan, BíláVrána
coze tak teda v Čestlickým Hbchu jsem ho ještě nikdy neviděla...ale mívají ho v ZOO Bráník , chtěj tam za něj ale přes 200.-
A v inzerátech ho často nabízela elffka, zkus jí napsat
 Reagovat na tento příspěvek 0  - BíláVrána Re: Pepan
Dík za tip. Zkusím se tam někdy zastavit.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [2] ...... 15 16

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 21329x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/579-kde-koupit-rostlinky?od=51