Kde koupit rostlinky
www.lelong.com.my/… myslíš takhle? To bych asi pokládala za normální vzhledem k tomu, že E. vivipara tvoří nové rostlinky na vršku starých, které se pak oddělí a zasadí...
Mám ji krátce, nové rostlinky na vršcích mám, ale ještě jsem je neoddělovala.
prirodni-akvaria neeeee - já po nich něco chtěl a měli mi do dvou minut volat,už čekám dva dny
aqua-daho.cz
rataj-spk.cz
drahý aquascape.cz
a pak mám dobrou zkušenost s rostlinna-akvaria.cz parádní komunikace a rady!!!
Nechci nic říkat, ale to je opravdu jen váš problém. Před nákupem si já vždycky vyberu seznam rostlin, ze kterých pak vybírám.
Zdravím vespolek. Chtěl bych se podělit s mým nákupem z aqua-daho. Večer jsem objednal, ráno odesláno a druhý den jsem sázel. Došlo vše + dva bonusy. Pěkně zabaleno v hezkém stavu. Nekdy i po více kusech v košíku.
ALE
Je potřeba dávat pozor a pečlivě si vygooglovat vybrané rostliny. Tři z výběru jsou bohužel terarijní, což neikde není udáno. Jedné se už moc nedaří, tak uvidíme jak zbytek.
Starší reakce
Elatine hydropiper ........Sím radu, kde sehnat tuto rostlinku? Viděla jsem fotky a je to super kobercovka. Lepší než Cuba, ta se mi neustále odlepuje ode dna....
Starší reakce
Taky jsem byl pro kytky v Kostelní Lhotě a přidávám se s doporučením
chyba v mem přispevku, nechtěl jsem psat v Jaromeri ale u Hořánků. A souhlasím, paní Hořánková určitě dojem zanechá.
Oni to nebudou jejich mikrosorka, ale podle mě jsou od Hořánkových, ovšem můžu se plést. Když jsme u toho, tak Hořánkovi taky patří do kategorie neposílají, ale za návštěvu rozhodně stojí, svérázná paní Hořánková zanechá dojem snad v každým návštěvníkovi.
super cena ale za jaké množství, já je nakoupil v Jaroměři za stejnou cenu, ale to byly trsy, že ostatní prodejci by mohli jen tiše závidět. Jaroměř má možná menší výběr, ale slušné ceny a já tam našel vše co jsem potřeboval. (Microsoria prodávají všechny za stejnou cenu) Bohužel neposílají, ale jestli někdy pojedete okolo, doporučuju se stavit
Jaroměř nemá e-shop, tedy o tom alespoň nevím, tam je nutný se stavit osobně.
Mozna muzes jeste zkusit mrknout na
fytosel.eu/…
Ale netusim jak je to s mnozstvim, kvalitou atd
Diky, uz na to koukam
0 01.10.2013 20:13 Aforte [573] Jak jsem psal: aqua-daho.cz - jednou jsem objednal a jsem opravdu spokojený!
pestirna-jaromer.webgarden.cz - levné, menší výběr oproti A-D
shop.rataj-spk.cz - kvalita, za kterou se platí
www.aquascape.cz/… - kvalita, za kterou se platí
Projdi si weby a uvidíš. Při větším nákupu doporučím Aqua-Daho, se kterým mám zkušenost. Pěstírna Jaroměř je hodně chválená a vcelku levná. Rataj je taková česká kvalita. Spolupracuje s Dennerle, takže zkušenosti mají. Aquascape - pokud vím mají rostliny od Tropicy(nejlepší pěstírna rostlin vůbec, co vím).
Určitě bych šel do aquascape, pokud ti nevadí si něco připlatit.
Pokud chceš něco levnějšího, tak bych volil Aqua-Daho
Dekuji za informace, mohli by jste mi doporucit jinou firmu? V okoli Plzne jsem toho moc nenasel ( mozna spatne hledam, nedostatek casu ), takze me zajima jak to je s Eshopy.
Diky
Pokud chcete rostliny, které v ČR nejsou moc obvyklé a za dobrou cenu, tento zdroj je ideální. Ovšem neobjednával bych je v zimě (špatná zkušenost). Ale pokud chcete zakládat akvárium a potřebujete co nejvíce rostlin, asi bych volil jinou firmu.
0 01.10.2013 18:59 Harrytomas – Mate nekdo zkusenosti?
Ahoj,
mate někdo zkusenosti s timto obchodem?
akvarijnirostliny.eu
Jsem z Plzne a zajima me jestli někdo zkousel objednávat postou aq v jakem stavu byly rostlinky?
Diky
Starší reakce
Nic ve zlém, ale já myslel něco zajímavého.
dík za info, můžu nabídnout všechno co mám v akva, teda asi bych nekutal echinodorusy, takže ty nee
Můžete zkusit Dennerleho (
dennerle.com/… ) nebo Ing. Macenauera, který sem rostliny od Dennerleho dováží (
macenauer.eu/… ).
Případně - co zajímavého můžete za Flamingo nabídnout?
Starší reakce
Tak to abych se tam taky nekdy stavil
, ale zase nechci vypadat jako ze jdu jen pro kytky, jelikoz zatim nemam co nabidnout. vubec si nedovedu predstavit jak takove setkani probiha. Ale hlavne jsem se chtel zeptat, jestli nekdo mate zkusenosti s kytkama z Polska (pres allegro) pestovanymi in vitro z meristemovych kultur. Ceny jsou fajn, ale jestli to bude dobre rust v nove zalozenem akvariu
No jo, ale kdyz ani nevime od kud jsi. Zkus nejake setkani v okoli, v Praze mne akvariste vybavili na setkani tak, ze jeste ted valim oci, a doufam ze mi to poroste, abych pak zase ja mohl nejakemu nestastnikovi s malo rostlinami pomoct
.
0 12.07.2013 09:12 medved – kytky
brejden, znovuzakládám akva , měl bych zájem o nějaké levné kytky na mailto:buric@lepsi-vino.cz
díky roman
Nejlepe se kytky schani tu na rybickach nebo podobnych forech. Za cokoladu, pripadne cenu, na kterou se v krame clovek nedostane. Zakladal jsem akva a na inzerat se shanim kytky se mi behem par dnu ozvalo tolik lidi ze bych mohl osazet rybnik
Diky vsem, zatim vsecko pekne roste ;)
Už jsem se pokusila několik lidí kontaktovat, děkuji. Kažopádně jsem ještě objednala demersum na aqua daho, tak uvidíme v jaké kvalitě dorazí odtamtud
Tohle všechno závisí na podmínkách v kterých roste. To jsou vlastnosti odlišné kus od kusu... Hodně štěstí v hledání. Pokud neuspějete, tak se na podzim ozvěte.
Rozklikni si tu kartu v atlasu a po levý straně dole máš "roste v nádrži", tak to rozklikni a máš tam vypsaný akvária lidí, kdo ho má a třeba se s někým domluvíš.
Má silnější větve a vypadá lépe než demersum. Cerat. demersum jsem měla objednané na Rataji a nedá se to s předchozí rostlinou submersum, kterou jsem měla, srovnat. To, že lze sehnat odlišné demersum je pro mě překvapení
Proč zrovna C. submersum? Vždyť si to jsou hodně podobné kytky. Jinak pochybuju, že tuhle rostlinu budou mít správně určenou. Chce to štěstí a koukat po nich v akvaristikách. Ale né na cedulky, ale na kytky. Občas vidím nějakou tu rostlinku, která jako C. demersum nevypadá.
Tak si nejspíš udělám výlet do Opavy
. Není ho ani možné objednat, ještě jsem zkusila místní akvaristiku. Ale děkuji
Myslela jsem v Opavě ale jak tak koukam ty jsi z hodne daleka
Děkuji za reakci. Jaký Globus máš přesně na mysli? Všude je dostupný ceratophyllum demersum, ale submersum ne a ne sehnat.
Ahoj já ji pravidelně vidím v akvaristice v Globusu
0 10.07.2013 09:17 Jitule – ceratophyllum submersum
Starší reakce
0 02.07.2013 21:58 Annabell [40] - Labyrintky Starší reakce
0 10.06.2013 16:12 FJ – bahnička nízká
Starší reakce
Rataj nemá
, prolezl jsem téměř všechny weby a bohužel jsem nikde na ni nenarazil. Poptal jsem i akvaristy, kteří jí úspěšně pěstují a bohužel jsem taky neuspěl.
0 03.05.2013 03:13 Jirka Rataj???
Přidat reakci
1 ...... [8] ...... 15 16
Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 21167x