Pancéřníček - chov
možná 4 budou taky málo, ale lepsí nez 2, oni uz se domluvi, já bych do toho šla, jen bych jich vzala víc, jsou to krásný rybky
jde mi o to, ze bych mel 2 z jednoho druhu a 2 z druheho, tak at to nejsou 2 samostatne skupiny, nekde jsem cetl, ze jim je lepe ve vetsich skupinach
moji pancíci tvoří skupinu jen někdy, jinak myslím že preferujou svůj druh, pandíci u sebe, zelený u sebe a skvrnitý plavou spolu, někdy třeba jen ve dvojicích, ale určitě jim to nevadí
Sdruzojou se mezi sebou pancernicci ruznych druhu? Mam skvrnite a rad bych dokoupil at jich je vic, ale nevim, jestli muzu i jine druhy. Jde mi o to, at vytvori jednu skupinu, jsou to v podstate hejnove ryby, ze?
Chaaaa, tady se asi vokotí všici z někoho

těhotný = jsoucí ve stavu těhotenství; těhotenství = stav od početí do porodu (dle SSČ)
Štěpáne že by byla zaplněná jikrama ? Nebo plna jiker .. ale těhotná určitě není
Já myslím...že žádná. Že se tomu prostě nijak neříká, ne? Když má ty jikry jako pořád...
Když není těhotná tak jaká je? Najikrovaná?
Dane ani skalar neni zivorodka tudiz to nepoznas ani na nem

diky za vysvětlení

ale na skalárovi to poznám bo už dvakrát rodil

Pandy maj ty jikry prostě v sobě a pak je někam přilepěj, akorát nerozumím tomu, jak se to do tý samice vejde, ty jikry sou poměrně velký. Takže těhotný nejsou a když klade jikry, tak to poznáš

To jako nepoznáš že je těhotná????

dane nijak bys to nepoznal, nemuze byt tehotna.
No jiné rybky nejsou tlusté ani panda ale kdyby byla těhotká jak bych to poznal??
Velké břicho mají samice, ty jsou celkově mohutnější. Ale jestli najednou ztloustnul, tak je fakt přežranej, nebo nemocnej...jinak je vpohodě? Jsou tlustý ještě nejaký pandy nebo jiný ryby?
tak to bude nejspíš přežraný a nebo nemocný, ale mimochodem pancéřníčci kladou jikry.
Jeden je totiž jako kdyby těhotný má velké břicho.
Prosím vás jak poznám panceříčka pandu jestli je těhotný?? Moc diky za rady
Starší reakce
Zeleninu nejedí. To spíš paví očka si daj rády okurku.
Starší reakce
jestli myslíš pancéřníčky jako ty malé sumečky vypadající jako malí kapříci tak ti ti zeleninu žrát nebudou, je pravda, že listy salátu a okurku pro krunýřovce vždy očuchávali ale nikdy si neukousli. V přírodě se živí vodním hmyzem a jeho larvami.
Diky

0
[6097] - mřenky a sumci 25.08.07 20:30 PaDa zkus a uvidiš

myslim že okurku si daji rádi

Starší reakce
Zalezi na rozmerech dna...Pokud se jedna o akvarium s rozmery 100*50*40 a plocha dna je 100*40 a nepocitas se zadnymi jinymi rybami na dno (ancistrusy,cichlidky atd...)tak i 10 Pancernicku by to sneslo

.
Vyskusaj tam kupit panciernickov zelenych aj ja ich mam zo skvrnitymi.
Pohode ich moze byt aj 10.Ved dno na 200L nadrzi je dost velke.
ahoj, budu zakládat 200l akva, mám ve starým akva 5 pancéřníčků skvrnitých a chci je později přestěhovat. chtěla bych pořídit ještě jiný druhy do budoucího stádečka, ale nevím, jestli jich na dně nebude moc, mám načteno jak nepřerybnit akvárium, ale jak nepřerybnit dno sem se nikde nedočetla.poraďte
Starší reakce
pancéřníček je buď zlatopásý nebo zelený
Zdravím všechny,potřebovala bych vědět jaký velikosti se dorůstá pancéřníček zelenopásý...jestli mi může někdo poradit předem děkuji
Starší reakce
dik za ty stranky. Moc pekny

Mam posledni dobou problemy s zivorodkami: pavi ocko, mecovka cervena a kominik. Po case se jim zacnou propadat bricha a cca do 14 dni umiraji.Nevim cim to muze.Nemas nejaky napad kde je problem?
no s tim rybnikem nevim. To je tak akorat si zatahnout do akvarka neco bych tam nechtel . treba i nejakou nemoc.

Ma nekdo chvilku na radu?
a nebo si je nachytat v rybniku,ale to je pracný celkem

Přidat reakci
1 ...... [38] 40 41
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 40259x