Jaký je to pancéřníček?
Tak ho reklamuj a řekni že chceš s čárou.
Tak ho reklamuj a řekni že chceš s čárou.
Vodník má na 99,9% pravdu
Co třeba tenhle ?
http://rybicky.net/atlasryb/pancernicek_l
Corydoras reticulatus-nevím to na 100% a nebo C.haraldschultzi.dej do placu lepší foto někde z blízka.Dej jim ke přednímu sklu tabletku ať se ukáže a blikni ho

Corydoras sterbai

Veroniko, to je cropenatus.

Tak to se mi ulevilo, díky všem

Zase nemusíš mít takový obavy, žádnej obr z něj jistě nevyroste. Tito pancéřníčci dorůstají maximálně kolem 7-8 cm, většího jsem nikdy neviděl ani ve velkým akvárku.

Jaké velikosti se dorůstá? Mám z toho krapet obavy, byla jsem přesvědčena, že je to nějaká menší forma, takže se vám povedlo vyrazit mi dech.

No myslím že ten albín bude skoro určitě pancéřníček skvrnitý. Ono se může zdát že mají stejnou stavbu těla, ale určitě při bližším pohledu se nějaký odlišnosti najdou.

Přikládám foto, stavba těla je opravdu stejná, kropenatí dorůstají větší velikosti, ne? Nezdá se mi to.
Na fotce je pancéřníček zlatopásý, a ten o kterým píšeš je pravděpodobně panceřníček skvrnitý albin.
Díky, bude to on. Co se týká toho albína, je mi jasné, že je to vyšlechtěná forma, ale zdá se mi, že tvarem těla i velikostí je úplně stejný jako ten první. Nikdy jsem pancéřníčky neměla, takže je to pro mě něco nového. Je možné, že existuje albín i u tohoto konkrétního druhu? Byl zakoupen z jednoho hejna, kde jen on jediný byl bílý, takže jsou všechny od jednoho chovatele, což by tomu taky nahrávalo. co se aktivity týká, zdá se mi, že není tak "čiperný" jako jeho "parťák"
To je určitě pancéřníček zelený zlatopásý.
Ten s těma červenejma očičkama je pancéřníček kropenatý albin ten druhej vypadá na zelenýho
to je pancéřníček zelený!!!
Není to pancéřníček zelený neboli také zlatopásý? Možná ano vypadá jako ty moje.

Ahoj, přikládám fotku pancéřníčka, nějak se nemůžu přesně zorientovat, o kterého konkr. jde. Dále mám ještě nějakého albína s červenýma očima, stejně velký. Jeho foto nemám, došly baterie ve foťáku

Přidat reakci
1 ...... ...... [12]
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 12168x