Aquatera Olomouc
Tož Pepane lidi přinde dost,ale habe postili jakósi tu korunu ze šrajtofle!Moc se stréčkovi Křópalovi nechce.Oni radši čučijó,místo teho aby kópili u čučeli doma.......
To bude to je fakt
No to asi nikdo
13 prodejců je dobře ale lidí bylo tak 250
Lepší jak první Ostravská to bude určitě, neboj. Pokud si pamatuju, tam bylo 13 prodejců a 60 návštěvníků (včetně mě) za celé dopoledne. Kdo by to řekl jak se to za pár roků rozroste. Já určitě ne.
Rozhodující je kvalita a ta v Holomócu určitě bude.
A jé kontrola
Chlapi rád Vás uvidím , ale ne že tu zas budou komentáře typu "To je malé" Ostrava je lepší, Už tam nejedu atd atd
Bo ova je jako ova
Fšecko je menší jak ova
Ano bývají pravidelně jak v akva tak tera části.
ctibum napsal: Určitě.
Přinejmenším dva kořeni přijedou z Ostravy...
A třetí sedí u počítače a jenom kafrá, místo aby zvedl líný zadek a přijel taky.
Určitě.
Přinejmenším dva kořeni přijedou z Ostravy...
Už se těším
Ahoj všichni chci se zeptat zda se dá na burze koupit kořeny do akvária
Musíš jet opatrně abysem v autě neblinkal.
Přijedeme se tam s Pepanem podívat, ať můžeme porovnat s Ostravou.
Starší reakce
Tak to jo
já myslel, že je to ještě k září
Jak to myslíte pozdě? Plánuji navštívit aquateru v listopadu.
Starší reakce
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli se ještě bude letos konat aquatera a jestli se tam něco platí dík
Starší reakce
Zdravím, pokud by měl někdo zájem, můžu na burzu dovézt pistie. Nic za ně nechci, když ale něco nabídnete bránit se nebudu.
Poslední dobou tu moc nejsem, tak mi případně napište na mail patrik.peschl@seznam.cz
Starší reakce
Burza daleko, poradíte? Sháním v Olomouci okružáky nebo kružníky a zatím se nedaří. Stačí pár kousků, je to do miníčka.
Starší reakce
Naštěstí jo.Měl je tam jen jedinej prodejce.Tak sem vzal ještě otíky a jednu Skaláru mramor.Dnes to bylo s účastí nějak slaby.Lidí polovic.Normálně se člověk nemůže dostat ani k pultům.Asi jsou všichni na chalupách...
Byly tam
0 05.05.2017 14:41 fingerstyle Moc prosím jestli by tam někdo zítra měl Akary zeleny...
Starší reakce
Já Ti dám Šušnici!
Starší reakce
Vstup určitě samostatný. OT nejsme
to se týká všech burz
DavFM napsal:OT, rychlemizící OT,
Tak o těch nevím. Mám podchycenu Bratislavu, Šušnici, Náchod, Pardubice a periferii Ostravy, neboli Olomouc.
Taková předměstí jako Frýdek Místek nebo Opavu ani neuvádím.
To je fakt, když k nám mohli přijet až z Venezuely
Tak občas přijeď k nám. Já vím že je to "kapánek" z ruky, ale nebyl bys sám kdo sem jezdí.
Třeba se někdy "hecnem" z zkusíme i váš kraj
No a vsadím se že měli klec s ptákem. Ti budou mrčet furt
Jo stojí po kolena v bahně v Přerově , prodejci jsou zmrzlí jak rampouch, ptáci jakbysmet, ale jsou spokojení. JO a chtěli by abychom otevřeli už od 3:00
Ty známe
No znám sice jen Ostravu a Prahu (2x ŽE a 1x Terabazar), ale podle mě Praha ve frontách jasně vede... Ale zrovna na minulých FT hned za mnou ve frontě stáli dva, kteří hlasitě nadávali na tu frontu a že by se Ostraváci měli přijet podívat k nim do Přerova, aby viděli, jak se to má organizovat. Neskutečně mi lezli na nervy, takže tenkrát mi fronta opravdu připadala nekonečná
Ano Flora Olomouc to nabídla a mohlo by to jít využít na naše akce. Tak nic neslibuji, ale o něčem takovém již uvažujeme.(cena je rozhodující)
Aha, já četl Flora, to je prostě Flora Olomouc.
No bylo by to výborné a já budu jeden z prvních, kdo si to koupí.
Ano , já myslel všechny burzy
já vím,že je to ve vláknu k olomoucké burze, ale já myslel Ostravu
Přesně to se teď řeší. Flora zakoupila nějaký systém tak uvidíme (za kolik) ho budeme moci využívat atd atd. (nechceme zvedat vstupné, stoly kvůli takovým věcem , ale každá sranda něco stojí)
Chtělo by to permanentku. Klidně na celý rok bez nějaké slevy, ale třeba s čárovým kódem, příjdu, pán si to načte scannerem, řekne mu to, že můžu a jdu, nestojím frontu.
myslim,že kdyby ostatni města viděla tu našu frontu tak by ani dal nešli
(I když i z Olmiku k nám jezdí )
Nemyslím si, ale to je jenom můj maličkatý názor, už to neřeš.
Romane, já vím že to teď bude vypadat jako když se dva kluci na pískovišti hádají, kdo má většího bráchu, ale garantuji Ti, že takovou frontu jako v Ostravě asi žádná burza v republice nemá.
Když se otevře, tak ta fronta postupuje velice rychle.
Hmm, to my taky.
No jo, ale zase máme pěknou frontu na vstupenky.
Přidat reakci
1 ...... [2] ...... 17 18
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 19254x