Aquatera Olomouc
poradí někdo?
nevíte co je to za šneka? odhadla sem ho správně?
Máš recht, jakmile se tu objeví odkaz, hned tam koukám
Neval bulvy. Fotíš krásně a spousta lidí už se naučila chodit k tobě koukat... Tedy, soudím podle sebe
pamatujete si někdo na ty šneky co tam měli? 30-40 kč, myslíte že je to tohle?
rybicky.net/atlasostatnich/plz_brotia_pagodula
ale tady píšou že sou tihle vzácní.... dva sem si koupila a netuším jak se jmenujou,ale ten název tady na rybičkách mi něco řiká
7 02.06.2013 23:53 doklwnik [347] - Halančíci S názorem i s fotkami jsem si tentokrát dala trošku načas, neboť o víkendu nebylo moc času na zpracování fotek.
Burza byla opět vydařená, ano, bylo méně prodejců, nicméně člověk se mohl lépe pohybovat a u zajímavých věcí se zastavit na delší chvíli.
Stejně jako fotky z předchozích burz, i ze sobotní burzy je naleznete na rajčeti
oldkiwinka.rajce.idnes.cz/…
A ještě takový dodatek. Neuniklo mému zraku, že fotek na rajčeti si vy, nejen zde na webu, všímáte. Netuším, zda to není chyba systému stránek rajce.cz, ale jestli je to vážně vaše zásluha ... Valila jsem bulvy, když jsem zjistila, že album s fotkami z 2. burzy přesáhl počet zobrazení 2000!
0 01.06.2013 22:44 hanzys – díky
Jojo to je ono díky moc
0 01.06.2013 21:17 karas jo a ještě jsem chtěl poprosit jestli nemá někdo kontak na prodejce ktrerý prodával za vchodem vlevo poslední přišlo mi že mluvil polski děkuji
0 01.06.2013 21:05 hanzys – dotaz
Zdravim nevite nekdo jak se jmenovali ty rybky prisaty na sklo mel to na proti vchodu stali 90 Kc?a vedle nich mel ctverzubce
a vypadali jako malinci rejnoci!
Tera byla slabší, protože byla Praha a něktetří prodejci jeli tam.(jiní se "rozdělili") Podzimní akce se zatím nekryjí s žádnou z burz tak by mohla být dobrá účast prodejců
Musím moc pochválit dnešek!!
I když se mi to zdálo slabší než minule a to hlavně terra, já jsem opět spokojený jak želva. Rybky pro které jsem si šel "na haluz", neměl jsem nic domluvené, jsem koupil za téměř třetinovou cenu než jsem čekal. Takže spokojenost jako prase..
Jak jsem kdysi psal seznam prodejců na stránky nedáváme jinak počet akva prodejců pokud všichni dojedou je 38 tak si doufám vyberete všichni
Ještě tady mám pár kousků topítka s kontrolkou, termostatem, jako nové, nikdy nevybalené. 150W - 120,-Kč a 50W - 100,-Kč. Taky nalepovací teploměry - 10,-Kč. Možno předání přímo na burze či v Olomouci.
Tak jsem zvědav co na aqua burze bude když na ofic stránkách není seznam prodejců a ani nevím co čekat. Snad nepojedu ze Zlína zbytečně to by mě naštvalo
0 31.05.2013 19:13 karas dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli někdo doveze prosím Mečovka mexická WG na zítřejší burzu děkuji
0 31.05.2013 11:43 Karel – Neonka modrá
mohu se zeptat kolik bude na burzu dovezeno kousků této rybičky?
Neonka modrá
Na burzu mohu dovezt mlade hejnko Tropheus duboisi kigoma...rybky az 6 cm velke, krasne a zdrave...cca 30 kusu, foto info na email. mailto:j.persin@seznam.cz
Od korunky bez záruky?
To se těch 50W nezbavím? Nikdo to nechce?
Jěště dotaz to seznam prodejců vůbec nebude zveřejněn?
Ty mi s tím topítkem teda dáváš...
myslím, že není tak těžké si u daných osob říct o kontakt
Na 99% na burzu dorazím, topítko bych si vzal, pokud někdo nebude rychlejší
Já bych na burze uvítal hlavně vizitky od prodejců-chovatelů ryb a rostlin Amazonie. Za měsíc začínám zakládat Paludárium. Mám sice karanténu a dočasnou 160l nádrž, ale nechci ryby stresovat (akvárka na zemi) a rád bych nakoupil až později, což je škoda, že burza není později, Já to dříve nestihnu, není hotový stojan :(
0 28.05.2013 18:02 harpunar – Na burzu přivezu:
Apteronotus albifrons black a brown, Nannostomus beckfordi,Pseudambassis ranga,Ctenopoma acutirostre,Cichlasoma flower horn,Bunocephalus coracoideus,Boraras merah a uropthalmoides,Corydoras napoensis,Rasbora hengeli,Farlowela spec.,Danio kyathit,Barbus tertrazona,Xiphophorus helleri,Hemigramus bleheri a raritní mikrorybky Indostomus paradoxus.S krevet Atyopsis molucensis a gabonensis,šneky Brotia pagodula a Clea helena.
Sewelie mívá pan Ruský
super,můžu si je u Vás zamluvit?
Seznam prodejců na stránkách nemáme. Mechy nabízí tento prodejce : 123223zavinacseznam.cz
Opět připomínám burzu..
Daruju či vyměním za něco užitečného tři frogy, neměl by někdo, kdo se o ně postará zájem?
Starší reakce
1.6. je opět burza.
Ještě tady mám pár kousků topítka s kontrolkou, termostatem, jako nové, nikdy nevybalené. 150W a 50W. Taky nalepovací teploměry. Možno předání přímo na burze či v Olomouci.
Starší reakce
nezbývá než blahopřát k úspěšným burzám a popřát do budoucna všechno nej
8 07.04.2013 20:47 GAGAL [455] - Halančíci Za sebe můžu říct že se mi tam moc líbilo.
To co jsem zháněl jsem skoro vše přivezl domů a dokonce i něco navíc.Rybičky už plavou.
A patentky už mají v bříšku.
4 06.04.2013 19:40 harpunar – Tož já vám to řekno-že pré só Hanáce lakomé!!!
Nésó u mne kupovale jak vsteklé! Málem sem ani šrajtoflo nezavřél! Tož já přijedo zas až s té Ostrave!!!!
Jsem rád, že někomu udělalo radost.
Souhlas, burza skvela. Je treba vzdat hold jak poradatelum, tak prodavajicim (vcetne Jiriho_99, jehoz topitko uz mi topi ostosest)
parádní fotky
a burza taky byla uplně uper, jako vždy
Tak to jsem to kolem té desáté vychytal..
Naprostý souhlas!! Taky jsem moc rád, že se chytla a doufám, že do budoucnosti to bude minimálně stejné..
Hýbat se tam dalo zhruba do půl 9., pak až kolem jedenácté. Ale je dobře, že se na Olomoucku tato burza uchytila!
Moc pěkné fotky!!
Jinak ta návštěvnost dnes byl fakt mazec. Byl jsem tam po desáté, to už většinou bývá v pohodě a dnes pořád milion lidí..
Doufám, že i prodejci byli spokojení..
Teda musím móóóc pochválit až vychválit dnešní burzu. Alespoň já byl nad míru spokojený. Jak želva..
Ovšem trouba jsem si záměrně nevzal moc peněz, abych moc neutratil a na burze samotné jsem docela zalitoval. Taky jsem neměl moc času, což mě zamrzelo, když jsem to tam všechno viděl. Každopádně jsem nakoupil vše, pro co jsem přišel a i něco málo navíc.
Velká spokojenost. Takže velké díky!!!
Přidat reakci
1 ...... [10] ...... 17 18
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 19254x