Aquatera Olomouc
Taky bych rád věděl
![:-D](../obr/s/06.gif)
Je už někde termín na příští burzu? Sice jsem minule říkal, že už nechci nic kupovat... ale stejně mi to nedá a nějaké to mražené krmivo asi bude nutno dokoupit
![:-)](../obr/s/02.gif)
Starší reakce
Rostlinky fotografuji běžně.
Tak můžete pořídit jejich fotografie.
...Rostlinky mě moc nebaví fotit, nemají duši...
Tak to jste na velkém omylu!
...a většinou je u nich nejvíc lidí...
Proč asi?
Že by měli dar vidět tu jejich duši?
Ano, byly tam. Mršky nefotitelné
koukám někdo tam měl i drobnoústky?! jsem u nás (ova) ještě neviděl...
Já tam byla s přítelem, který tam jel za jediným cílem - tlamovcema, a jinak preferuje víc pavoučky a hady než rybky, takže jsme v té terarijní části strávili snad nejvíce času.
Nejlepší byla pochůzná veterinární poradna s tím uřvaným papouchem na rameni, kterej mu furt ozobával ucho a hodil mu bobek za krk, tak jsem to pánovi když zjišťoval pohlaví u krajty čistila kapesníčkem
Jinak focení rybek bez pozadí a dna je kolikrát lepší, než fotit se světlým dnem nebo světlým pozadím .. Lepší je přidat barvy v PC, než retušovat nedostatky ve dně a pozadí
Koukám, koukám. Přesto fotky jsou dost dobré. Celkem dost špatně se fotí rybky bez pozadí a dna. Chce to dobrého fotografa.
![:)](../obr/s/16.gif)
Terarijní část moc nemusím. I když jsem na burze, tak se na ni dívám, až na fotkách od tebe.
Rostlinky mě moc nebaví fotit, nemají duši, retušovat cenovky mě u nich nebaví a většinou je u nich nejvíc lidí
A tyhle fotky jsem zaměřila trochu víc na terarijní část
8 27.11.2013 17:20
doklwnik [347] - Halančíci Hlavně po ránu
Nemáš pravdu-nejlínější jsem já
![:)](../obr/s/16.gif)
Hele, děvče, ty jsi asi opravdu zvláštní přírodní úkaz... podle tvých příspěvků jsi snad jediný člověk, který je ještě línější než já
Lenost mi nedovolovala fotit ryby v plast.nádržkách
Rybka pěkná
No, hele, já na ty vousy koukal Harpunářovýma očima, já vous neviděl žádnej - to víš, my staříci už bez lupy moc na takových mrňousech neuvidíme
Ale je super, že jsi to podle mého chabého popisu a mizerné fotky dokázala identifikovat. Prostě kdo umí, ten umí. Smekám klobouk, všechna čest... a jdu se podívat na googl, co jsem to tedy na té burze vlastně viděl
Edit: Myslím, že je to přesně to, co jsem dnes u Harpunáře viděl.
Tady je rybka i se sedmi fotkama:
www.seriouslyfish.com/… Tahle teda nemá jeden vous, ale jinak to sedí na tvůj popis i fotku: Vaillantella maassi.
![Fotka k příspěvku](../k/forum/n/542565.webp?a=0)
Harpunář tam měl dvě záhadné rybky s těmi sekavci... Měly úhořovité tělo, na hřbetě hnědý pruh, hřbetní a řitní ploutev jako úhoř, ale vykrojený ocas, na bradě 1 vous jako treskovité ryby.... prostě záhada. Já se je taky snažil vyfotit, ale já to prostě ne a neumím - to je moje nejlepší fotka
![stydim](../obr/s/33.gif)
Budeš mít fotky těch záhadných ryb od Harpunáře?
To by bylo super, posledne jsem je nikde nenasel, urcite bych nejake vzal.
affinisky a aponogetifolie bych dovézt mohl.
0 20.11.2013 17:27 buck – dotaz
Bude někdo na burze prodávat Cryptocoryne affinis, aponogetifolia, undulata a petchii?
To teda doufám, že bude. Už mám s prodejci podomlouvané nějaké věci..
Aha... no, to nemohu posoudit, já se orientuji vždy podle pozvánek tady na akcích.
O tom vím, ale že není ani reklama v inzerátech jako bývá.
Starší reakce
Googlila jsem podle čeledi Balitoridae, vyjely mi i tyto rybky, ale nevím, jaký druh přesně by to měl být, přijdou mi hodně podobné. Cenu si ale už nepamatuju
![:-O](../obr/s/14.gif)
Takže nějaká balitora? No to jsou ale věci
![coze](../obr/s/24.gif)
Vypadá to na Homaloptera parclitella nebo Homaloptera confuzona nebo Homaloptera orthogoniata .... Jsou všechny stejné
. Stálo mě to dost gůglení
Pro cenu můžeš naspat pořadateli burzy o kontakt na prodejce.
Prodával to, myslím, někdo nalevo u prodejce s těma velkyma rybama, papouščíma cichlidama apod. V akvárku s černou tapetou.
Nádherné fotky
![palec](../obr/s/18.gif)
No, to už skoro jistě přijedeme
Koukl bych se po mřenkách nebo sekavkách, ale přiznám se, že tuhle rybku jsem ještě nikdy neviděl.
Pro ty, co to nyní nestihli, se koná další burza 23.11.
0 29.10.2013 00:51
O.Tom [439] No, my se Scottym byli na bulím coursingu.... ale je fakt, že někteří stihli obě akce - hlavní organizátor TomSBT stihl i akvateru, i zorganizovat super bull akcičku... ale my jsme trošku pomalejší... zatím.
A to dost "šperků" ani fotit nešlo. Nalevo vždy bývají velké ryby, bohužel v plastovkách na zemi. A pidi rybičky jsou záhadně taky v plastovkách, takže nemám šanci je vyfotit. Mj. třeba ta hokejka na fotce byla původně skoro šedobílá fotka, upravený kontrast a přidány barvy tomu dávají takovej šmrc, že by to jeden neřekl. I fotky 503, 505 byly původně přes plast
Ty plastovky jsou i problém v tera části, bojím se tam otvírat krabičky s různýma živočichama
Hergot, já ať to na burze špízuju sebe víc, na tvejch fotkách dycinky najdu něco, čeho jsem si nevšiml.. Jak to děláš, mi hlava nebere..
Jinak fotky krásné jako vždy!!
![palec](../obr/s/18.gif)
11 28.10.2013 21:43
doklwnik [347] - Halančíci I tak se dá..
![:-(](../obr/s/13.gif)
Přidat reakci
1 ...... [7] ...... 17 18
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 19254x