Aquatera Olomouc
To u nás v Popílkově (pro nezasvěcené je to Ostrava) není zapotřebí. K nám už civilizace dorazila a parkovacích míst máme pro návštěvníky dostatek.
Proto se ve specializované literatuře doporučuje jezdit na burzy pásovými vozidly. Vhodné jsou buldozery, tanky, apod.
Ahoj budu velice rád..... Kolem desátý hodiny bych se ozval na tel. Dík. Ještě cena?
mám zánovní EC-203-100A, jelo asi měsíc, než jsem osmózu zrušil, pokud bys chtěl, můžu ti ho tam vzít, když tak 724 038 440
0 18.03.2017 15:23 pepavr Ahoj, zítra bude mít někdo pomocné čerpadlo k reverzní osmoze?
V Kroměříži jsem je viděl, měl je tam prodejce co ho potkávám i v Olomouci. Třeba budeš mít štěstí.
0 17.03.2017 19:38 fingerstyle – Akara Hnědá
Nevíte jestli tam bývají Akary Hnědy? Ve SkloRexu je dnes neměli...
0 15.03.2017 16:01 GAGAL [455] - Halančíci Nedělní burzy se bude účastnit pro Vás "nový" prodejce krevet:
www.krevetky.cz domluvte se již nyní.
Čerpadla by tam být měla.(přesný seznam zboží nemám) jinak tam naleznete cca 30 prodejců akva a 30 tera.
jaká ta rybka má nároky na život v akva?Budou k mání na burze i proudová čerpadla?Bude ta má první návštěva,tak nevím kolik tam toho všeho bude a nebude
Starší reakce
Děkuji, panu Rudickému jsem napsal.
Chtěl bych se zeptat které z těchto druhu jsou odolnější (endlerky, formosky)? Rozhoduji se mezi nimi, chtěl bych aby se mi namnožily a vyplnili poloprázdné akvárium.
A dále bych se chtěl zeptat, zda bude někdo prodávat na burze No Planarii? Shánim ji už delší dobu a nikdy ji tu zatim neměli.
Formosky mívá pan Mazurek. Má vzít? Řeknu mu.
Ty endlerky (asi 6 druhu) mívá p.Rudický info@easyfish.cz
Ahoj, poveze někdo na burzu v sobotu endlerky nebo formosky? Měl bych zájem
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
0 25.02.2016 19:02 Divočák –
Re: I.a Napište drastik.robert@seznam.cz . Jeho kolega je tam má. Na stánku má moučný červy,agamy a chameleony. A vedle něj je stánek kde prodává strašilky,šváby apod.
Ahoj, kupoval jsem od slovenského prodejce Chameleona jemenského samečka na poslední burze. Cena tuším 350,- a v pořádku, krásné zvíře.
0 23.02.2016 17:44 Divočák –
Re: I.a chameleoni,vousatky,gekončíci. jsou tam nejčastěji od 250kč (což je zbytečně levný,snad mě chápete proč)
0 23.02.2016 17:28 I.a – Chameleon
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli nebude někdo prodávat chameleony. Popřípadě cena?
Starší reakce
Bude mít nějaký prodejce v Olomouci Cichlidky? Konkretne bych měl zájem o Cichlidku kakadu, Pestrenec Thomasův a Akarku Zelenou. Psal jsem dvoum prodejcum a zatím bez odezvy, tak to zkusim tady...
Starší reakce
Nevím, nejsem jeho manager
Jen ho znám a s nákupem živočíchů u něj, jsem byl vždy spokojen
ehm jj zavolám, zatím je ale času dost, potřebuji ho až v březnu na další burzu
s pánem jsem mluvila osobně teď na akvatera v Brně a říkal "napište mi mejla" xD tak se divím, že na mejly nereaguje
Zkusil bych zatelefonovat. +420 737 415 452.
Jinak, není zač
taky jsem jim psala objednávku a taktéž dosud bez odezvy
Jinak k předchozímu tématu bych se taky přimluvil za nějaký seznam prodejců a přibližný seznam zboží. Kopu prodavajicich má to samé... Jinak by mě potěšilo kdyby tam někdo dovezl i menší rybičky typu razborka barmska
předchozí kontakt na email neodpovídá
Chci se zeptat zda bude mít někdo rybku Razborka barmská popřípadě nějaké podobné rybky do 2cm.
Starší reakce
tak tak
Aktualizovat nabídku zkrátka nelze! Ta se mění pořád a na to není čas.Konkrétně u mne je stará,neaktuální nabídka třeba v Brně-či Blavě několik let.Nejlepší řešení je dle mne -Poptávám to a to,kontakt a ten kdo poptávané věci chová a má na prodej,rád se ozve. Amen
No a zeptejte se jak jim to zveřejňování funguje. Kdysi jsme taky zveřejňovali a možná jsme byli i první kdo s tím začal. ALE většina prodejců nechtěla být jmenována , pak jste měl na burze 40 prodejců a na seznamu.15 Větší problém byl, ale s aktualizací. Taky se stalo,že prodejce nedojel a to pak byli e-maily "inzerujete něco co tam nebylo" atd atd . Pokud prodejce má zájem máme stránky
www.faunatrhy.cz kde si může dát nabídku s odkazem přímo na burzu. Taky pokud máte FB tak Olomouc má pěknou fb skupinu
www.facebook.com/… Pokud má tedy prodejce zájem, má kde oslovit zákazníky.
Příteli,největší chyba je,že akvaburzu nepořádáte vy!!! Tedy nabyl jsem toho dojmu..... ;-
nezlobte se to, ale považuju za velkou chybu. Spousta prodejců nevozí na burzy všechno a speciality vozí jen po předchozím objednání. Na akvaburze KM nabídky jednotlivých prodejců zveřejňují a já si můžu aspoň vybrat a domluvit se.
Kdyby to bylo předražené tak tam nikdo nechodí
Jak jsem psal 35 prodejců jen akvaristiky.( ryby, krmiva, dekorace, kořeny rostliny ..atd )
Seznamy nezveřejňujeme přihlášeno je cca 35 prodejců akva a 38 tera
0 15.01.2016 07:13 kikibot – jaké ryby tam budou?
Nechci, aby to bylo předražený a doufám že tam bude velkej výběr
Přidat reakci
1 ...... [3] ...... 17 18
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 19254x